- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #255.261
Coştun bugün. Yarın bende sınırı zorlicam 1.ci olmak adına

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Coştun bugün. Yarın bende sınırı zorlicam 1.ci olmak adına
ay masallah oglusunaa tatli kuzucukkSağol canım
![]()
Oyy yerim yaa
benim oğlanın önüne daha önce görmediği değişik bir oyuncak verdinmi yarım saat gık demeden uğraşıyor oyuncağın her tarafıyla ama tabi hergün değişik bişey de bulunmuyor malesef
Tamam canım
Canım 400 ip 20 puan yapıyor
İnşallah gider sonunda![]()
cokkMenüden belli oluyor mutlu olduğum dimi ama![]()
sreesten olabilir miiKizlar boynumun 2 tarafında leke gibi birşey çıktı karnım da da var gibi anlayamadımniye olur ki acaba
Yeni gordum msj kuzum ins yarin gidecem tek umidim ora artik kalori sayarakta yedim sadece kg koruyor onun anladim baba karatay diyet iyi geliyordu 4-5 saatte yiyerek verdiydim.birseyleri yanlis yaptim hep bide diyetisteninkni uygulayim bionlar daha uygun diyet listesi verir bence biz kendimi kafamıza göre yapıyoruz sonucta belki yediğin bişey ters etki yapıyodur sende farkında değilsindir..
ve ayrıca üzülmede rabbim zamanını saatini belirlemiştir bize de beklemek düşer böyle konularda![]()
Canim tedaviyi cok cok istedigim icin geri geri gidiyorum cok stres oldumm bi ar an ince o heyecanı yasamak istiyorum ama yok resmen engeller cikiyor hayiisi bide kendimi kasmadan deneyim bakalimm bayagidir protein beslendim hep kg mu korumusti bak bir aydir proteini biraktim gibi 3kg aldim..bi yarin gidiyim saat 2:00 randevum vardi ne dicek aynimi listeben artık günüm geçince ümitlenmiyorum dha kolay atlatıyorum en azından . senide çok iyi anlıyorum kuzum keşke birşeyler bizim elimizde olsa da yapabilsek. tedaviye odaklan bak protein diyetini denesene ben hep öyle verdim ilk zamanlar kolay gitti de sonra hep durdum sonra protein yaptım inan bayağı verdim
YapmazmiyimYuppiibende kimse spor yapmamış bizde diyodum
![]()
Burdayim iki gunluk gecmisi ojudum iki saat oldu.cok yogundum canim musafirlerim vardi uc aile..ev temuzke yemek hazirla derken.pestilim ciktiBitmeyenUmidim kuzum nerdesin
Ne yidin ki
Canım gündüzleri oruç olduğumdan yapmıyorum akşamları da üşeniyorum yada oğlum izin vermiyor
Tamam canımYapmazmiyim
Carsambada yürüyüş yaptim 35 dk 7puan
Perşembe yürüyüş tempolu 35 dk
14 puan
Luluuu94 canim yazarmisin
Cnm bnm sut kesılme noktasına kadar azaldıbilmiyorum ki kan ver bakalım nasılmış dedi erken mi istedi ki acaba
evettt gördüm kuzuşş küçücük ama gözüküyodu yani bence sende git
1 hafta daha bekliyeyimişim tuuuhhh
menüler önden belirleniyo demek
sabah ve öğle cok az akşam gayet iyi
her yer süt olmuş
belli o kadar yediğine göre![]()
Akşam yapsam sayılır mı15-19 Ocak spor yarışması....
BORDO ŞİŞKOLAR![]()
Bir garip:5+28,5+114+10
Favelayn:24+36
munter:4+5+11
orkide1453:30+40
tgb1907:
SekerPancarii:40+27
ANADOLU KAPLANLARI![]()
selcanmehmetcan:36+24+21
UMEYYE:69+51,5+55,5+64
Blacksee55:
SchonerDuft:24+9+24
Lilipit:
Kafam-karisik: 13,5+10
+25
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftasonu 300 mekik çekecek ve bildirecek![]()
![]()
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü
Eveeet yarışma başlasın![]()
Kızlar lütfen yarışmaya ve cezalara disiplin istiyorum hepsi bizim için fit olmamız için![]()
Kıyamam ya çok geçmiş olsun canımCnm bnm sut kesılme noktasına kadar azaldı
Kekler kurtarmadı
Dun falan sut yapan ne varsa asırı yedım
Buyuk oglum grıp ve tonsıılıt kucuk oglum kulak enfeksiyonu ve tonsılıt
Ateslenıyorlar ağlıyorlar perısan oldum ben
Luluuu94 bu yüzden spora katılım saglayamadım
Ceza neyse yapacagım
Keptıncım gırmeye calısacagım gıremezsem eger kılom 74.6
Tabiki de bugün ki sporları da toplayıp öyle kapatacağız inşallahAkşam yapsam sayılır mı
Bilmiyorum kiay masallah oglusunaa tatli kuzucukk
bende degisik oyuncak veriyorum ama 1 dk ilgileniyor sonra miz miz istiyor ki decamli oninla ilgileneyim yuzumu hep gorsunn cok nazli cokk
cokk
sreesten olabilir mii
Sana ne iyi geliyorsa onu yap kuzu. Birde git bakalım ne dicek diyetisyen sana.Yeni gordum msj kuzum ins yarin gidecem tek umidim ora artik kalori sayarakta yedim sadece kg koruyor onun anladim baba karatay diyet iyi geliyordu 4-5 saatte yiyerek verdiydim.birseyleri yanlis yaptim hep bide diyetisteninkni uygulayim bi
Canim tedaviyi cok cok istedigim icin geri geri gidiyorum cok stres oldumm bi ar an ince o heyecanı yasamak istiyorum ama yok resmen engeller cikiyor hayiisi bide kendimi kasmadan deneyim bakalimm bayagidir protein beslendim hep kg mu korumusti bak bir aydir proteini biraktim gibi 3kg aldim..bi yarin gidiyim saat 2:00 randevum vardi ne dicek aynimi liste
Maşallah kızına canım rabbim nazarlardan korusun onu.eltinle anlaşabiliyor musun bariBurdayim iki gunluk gecmisi ojudum iki saat oldu.cok yogundum canim musafirlerim vardi uc aile..ev temuzke yemek hazirla derken.pestilim cikti
Cuma gunude musafirim var eltim benim oturdugum semtten ev almayi dusunuyorlar evlere bakmaya gelcekler.cuma gunude yogun olurum saat ikide diyetisyede kac cikacam ama ustumle tartilacam bi de regl ucuncu gunum zati bi kg fazlayim sonracima çocukların karne günü ordan oraya bayagi kopturacam..teyzesi kizim sinifta birinci sinavi yarin karnesi nasil olcak bakalim ins devami gelir..yarin musait oldugumda kg bildiririm saat 15 :00 ce
maşallah kuzucuga. Rabbim zihin acikliu verdin tum kuzulara.Burdayim iki gunluk gecmisi ojudum iki saat oldu.cok yogundum canim musafirlerim vardi uc aile..ev temuzke yemek hazirla derken.pestilim cikti
Cuma gunude musafirim var eltim benim oturdugum semtten ev almayi dusunuyorlar evlere bakmaya gelcekler.cuma gunude yogun olurum saat ikide diyetisyede kac cikacam ama ustumle tartilacam bi de regl ucuncu gunum zati bi kg fazlayim sonracima çocukların karne günü ordan oraya bayagi kopturacam..teyzesi kizim sinifta birinci sinavi yarin karnesi nasil olcak bakalim ins devami gelir..yarin musait oldugumda kg bildiririm saat 15 :00 ce
takildim cnmNe yidin ki
Canım gündüzleri oruç olduğumdan yapmıyorum akşamları da üşeniyorum yada oğlum izin vermiyor
Tamam canım
cnm cok gecmis olsun. Allah acil difalar versin. sut artirici damla caylar var denedim mi???Cnm bnm sut kesılme noktasına kadar azaldı
Kekler kurtarmadı
Dun falan sut yapan ne varsa asırı yedım
Buyuk oglum grıp ve tonsıılıt kucuk oglum kulak enfeksiyonu ve tonsılıt
Ateslenıyorlar ağlıyorlar perısan oldum ben
Luluuu94 bu yüzden spora katılım saglayamadım
Ceza neyse yapacagım
Keptıncım gırmeye calısacagım gıremezsem eger kılom 74.6
Nasıl bir leke canım.Kizlar boynumun 2 tarafında leke gibi birşey çıktı karnım da da var gibi anlayamadımniye olur ki acaba
Yarım porsiyon kazandibi ve bir parmak kadar cevizli sucukNe yidin ki
Tamam canım