Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar boynumun 2 tarafında leke gibi birşey çıktı karnım da da var gibi anlayamadım :( niye olur ki acaba

Sağol canım

:nazar: :KK200:
Oyy yerim yaa :emir_bebek:
benim oğlanın önüne daha önce görmediği değişik bir oyuncak verdinmi yarım saat gık demeden uğraşıyor oyuncağın her tarafıyla ama tabi hergün değişik bişey de bulunmuyor malesef :KK48:

Tamam canım

Canım 400 ip 20 puan yapıyor

İnşallah gider sonunda :dua:
ay masallah oglusunaa tatli kuzucukk:emir_bebek:
bende degisik oyuncak veriyorum ama 1 dk ilgileniyor sonra miz miz istiyor ki decamli oninla ilgileneyim yuzumu hep gorsunn cok nazli cokk:emir_bebek:

Menüden belli oluyor mutlu olduğum dimi ama:KK70:
cokk:D

Kizlar boynumun 2 tarafında leke gibi birşey çıktı karnım da da var gibi anlayamadım :KK43: niye olur ki acaba
sreesten olabilir mii

onlar daha uygun diyet listesi verir bence biz kendimi kafamıza göre yapıyoruz sonucta belki yediğin bişey ters etki yapıyodur sende farkında değilsindir..
ve ayrıca üzülmede rabbim zamanını saatini belirlemiştir bize de beklemek düşer böyle konularda :KK19:
Yeni gordum msj kuzum ins yarin gidecem tek umidim ora artik kalori sayarakta yedim sadece kg koruyor onun anladim baba karatay diyet iyi geliyordu 4-5 saatte yiyerek verdiydim.birseyleri yanlis yaptim hep bide diyetisteninkni uygulayim bi
ben artık günüm geçince ümitlenmiyorum dha kolay atlatıyorum en azından . senide çok iyi anlıyorum kuzum keşke birşeyler bizim elimizde olsa da yapabilsek. tedaviye odaklan bak protein diyetini denesene ben hep öyle verdim ilk zamanlar kolay gitti de sonra hep durdum sonra protein yaptım inan bayağı verdim
Canim tedaviyi cok cok istedigim icin geri geri gidiyorum cok stres oldumm bi ar an ince o heyecanı yasamak istiyorum ama yok resmen engeller cikiyor hayiisi bide kendimi kasmadan deneyim bakalimm bayagidir protein beslendim hep kg mu korumusti bak bir aydir proteini biraktim gibi 3kg aldim..bi yarin gidiyim saat 2:00 randevum vardi ne dicek aynimi liste

Burdayim iki gunluk gecmisi ojudum iki saat oldu.cok yogundum canim musafirlerim vardi uc aile..ev temuzke yemek hazirla derken.pestilim cikti
Cuma gunude musafirim var eltim benim oturdugum semtten ev almayi dusunuyorlar evlere bakmaya gelcekler.cuma gunude yogun olurum saat ikide diyetisyede kac cikacam ama ustumle tartilacam bi de regl ucuncu gunum zati bi kg fazlayim sonracima çocukların karne günü ordan oraya bayagi kopturacam..teyzesi kizim sinifta birinci sinavi yarin karnesi nasil olcak bakalim ins devami gelir..yarin musait oldugumda kg bildiririm saat 15 :00 ce

Luluuu94 Luluuu94 yaz kızım 50 torba çimento ... :KK53:
200 tane ip 10 puan bugünkü yediklerimin cezası olsun bana :KK51:
Ne yidin ki

Luluuu94 Luluuu94 kuzum 1000 ip atlamalisin yoksam yenilicikk:KK70:
Canım gündüzleri oruç olduğumdan yapmıyorum akşamları da üşeniyorum yada oğlum izin vermiyor ;)

Yapmazmiyim
Carsambada yürüyüş yaptim 35 dk 7puan
Perşembe yürüyüş tempolu 35 dk
14 puan
Luluuu94 Luluuu94 canim yazarmisin
Tamam canım

15-19 Ocak spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR:KK76:

Bir garip:5+28,5+114+10
Favelayn:24+36
munter:4+5+11
orkide1453:30+40
tgb1907:
SekerPancarii:40+27

ANADOLU KAPLANLARIEn Büyük KK
selcanmehmetcan:36+24+21
UMEYYE:69+51,5+55,5+64
Blacksee55:
SchonerDuft:24+9+24
Lilipit:
Kafam-karisik: 13,5+10

+25

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftasonu 300 mekik çekecek ve bildirecek :KK62: :spor:
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü

Eveeet yarışma başlasın :KK73:
Kızlar lütfen yarışmaya ve cezalara disiplin istiyorum hepsi bizim için fit olmamız için :KK6:

bilmiyorum ki kan ver bakalım nasılmış dedi erken mi istedi ki acaba :KK70:

evettt gördüm kuzuşş küçücük ama gözüküyodu yani bence sende git :emir_bebek:

1 hafta daha bekliyeyimişim tuuuhhh:işsiz:

menüler önden belirleniyo demek:KK8:

sabah ve öğle cok az akşam gayet iyi :KK28:

her yer süt olmuş :KK53::KK53::KK53:

belli o kadar yediğine göre :KK70::KK70:
Cnm bnm sut kesılme noktasına kadar azaldı
Kekler kurtarmadı
Dun falan sut yapan ne varsa asırı yedım
Buyuk oglum grıp ve tonsıılıt kucuk oglum kulak enfeksiyonu ve tonsılıt
Ateslenıyorlar ağlıyorlar perısan oldum ben
Luluuu94 Luluuu94 bu yüzden spora katılım saglayamadım
Ceza neyse yapacagım

Keptıncım gırmeye calısacagım gıremezsem eger kılom 74.6

15-19 Ocak spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR:KK76:

Bir garip:5+28,5+114+10
Favelayn:24+36
munter:4+5+11
orkide1453:30+40
tgb1907:
SekerPancarii:40+27

ANADOLU KAPLANLARIEn Büyük KK
selcanmehmetcan:36+24+21
UMEYYE:69+51,5+55,5+64
Blacksee55:
SchonerDuft:24+9+24
Lilipit:
Kafam-karisik: 13,5+10

+25

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftasonu 300 mekik çekecek ve bildirecek :KK62: :spor:
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü

Eveeet yarışma başlasın :KK73:
Kızlar lütfen yarışmaya ve cezalara disiplin istiyorum hepsi bizim için fit olmamız için :KK6:
Akşam yapsam sayılır mı

Kekler kurtarmadı
Ceza neyse yapacagım

Kıyamam ya çok geçmiş olsun canım
olsun sorun değil biz yeniliyoruz zaten :63:
Akşam yapsam sayılır mı
Tabiki de bugün ki sporları da toplayıp öyle kapatacağız inşallah

ay masallah oglusunaa tatli kuzucukk:emir_bebek:
bende degisik oyuncak veriyorum ama 1 dk ilgileniyor sonra miz miz istiyor ki decamli oninla ilgileneyim yuzumu hep gorsunn cok nazli cokk:emir_bebek:

cokk:KK70:

sreesten olabilir mii
Bilmiyorum ki

Yeni gordum msj kuzum ins yarin gidecem tek umidim ora artik kalori sayarakta yedim sadece kg koruyor onun anladim baba karatay diyet iyi geliyordu 4-5 saatte yiyerek verdiydim.birseyleri yanlis yaptim hep bide diyetisteninkni uygulayim bi

Canim tedaviyi cok cok istedigim icin geri geri gidiyorum cok stres oldumm bi ar an ince o heyecanı yasamak istiyorum ama yok resmen engeller cikiyor hayiisi bide kendimi kasmadan deneyim bakalimm bayagidir protein beslendim hep kg mu korumusti bak bir aydir proteini biraktim gibi 3kg aldim..bi yarin gidiyim saat 2:00 randevum vardi ne dicek aynimi liste
Sana ne iyi geliyorsa onu yap kuzu. Birde git bakalım ne dicek diyetisyen sana.

Burdayim iki gunluk gecmisi ojudum iki saat oldu.cok yogundum canim musafirlerim vardi uc aile..ev temuzke yemek hazirla derken.pestilim cikti
Cuma gunude musafirim var eltim benim oturdugum semtten ev almayi dusunuyorlar evlere bakmaya gelcekler.cuma gunude yogun olurum saat ikide diyetisyede kac cikacam ama ustumle tartilacam bi de regl ucuncu gunum zati bi kg fazlayim sonracima çocukların karne günü ordan oraya bayagi kopturacam..teyzesi kizim sinifta birinci sinavi yarin karnesi nasil olcak bakalim ins devami gelir..yarin musait oldugumda kg bildiririm saat 15 :00 ce
Maşallah kızına canım rabbim nazarlardan korusun onu.eltinle anlaşabiliyor musun bari

maşallah kuzucuga. Rabbim zihin acikliu verdin tum kuzulara.
eltin ile syni site mi:KK53:kulaga hic hos gelmiyort:skandal:

Ne yidin ki

Canım gündüzleri oruç olduğumdan yapmıyorum akşamları da üşeniyorum yada oğlum izin vermiyor :KK66:

Tamam canım
takildim cnm :KK19:tek basina kurtatamazsn koca grubu ceza neyse cekecegiz:işsiz:

Kekler kurtarmadı
Ceza neyse yapacagım

cnm cok gecmis olsun. Allah acil difalar versin. sut artirici damla caylar var denedim mi???

Back
X