Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ohhh yarasin kiz

niye be Romantik gocalaniz yohmu sizin kaptinn kaptinn
BFDBB318-825D-413D-8E0C-8AF19EC9E263.webp
Romantik ne demek ay

Aynen yürüyüş yapmış olursunuz bende sabah oğlumu okula biraktm gelirkende uzak yoldan dolanarak geldim iyi geldi banada normalde eşim götürür sabahları ama çarşamba izinli olduğu için ben götürüyorum hemde yürüyüş oluyor.
Hee ben hergun kizimi okula birakiyom 30 dk yuruyus kesin oluyo yakin bizim okul git gel 15 dk suruyo oglen 15 aksam 15 dk yurumus oluyom hic yoktan iyidir

evet cnm kararsizim ama uygun bulursam aliexpresten alirim kacirmam :KK70:
ikea antilopu da cok begendim engikish home ark kullaniyor oda memnun

aynen ya indirim foyatina korse :KK76:kiz bedavadan azicik pahaki ya:KK76:

3 5 beden inceltiyormus cnm

ins cnmm :halay:
giydiğin anda mı inceliyon

eee kizlar bugün planlar ne bakalim varmi eslerinize süprizler yada herhangi bisey
biz canlı müzik dedik ama ben iyi olursam ancak gidebilcez karnım ağrıyor

hem bayagı bi inceltiyor hemde çok sıktığından açlık hissini bastırıyor imiş :KK45:
ayyy çok sıkıyor demekki acır ama karnımız yazık bize

Çok da şey yapmayın kızlar ağır ağır yapın Yorulmayın biz yaparız spor falan siz Yorulmayın SekerPancarii SekerPancarii
GamzeK17 GamzeK17
@selcanmehmetcan
@UMEYYE
SchonerDuft SchonerDuft

Dimi kızlar :KK66:
@orkide1453
munter munter
Buki_89 Buki_89
@tgb1907
iyi de ben eve 7 de gidiyom hafta sonu dinlenme diyorsunuz bende hafta sonu uzun yürüyüş yapabiliyorum hafta sonu güzel spor yapabiliyorum ama söyleyemiyorum çünkü liste 5 günlük :KK12:

SchonerDuft SchonerDuft nerdesin ay gocanla ask msjlasmasi mi yapiyonEki Görüntüle 2111280 yohsa hediyelerini mi sayyonnn
yoq gocam uyuyor işten geldi :D ay hediyeleşmedik biz hiç 14 şubatta :KK51: gezelim yeter . ikili sporda var zaten daha ne olsun :KK51::KK48:

iyi de ben eve 7 de gidiyom hafta sonu dinlenme diyorsunuz bende hafta sonu uzun yürüyüş yapabiliyorum hafta sonu güzel spor yapabiliyorum ama söyleyemiyorum çünkü liste 5 günlük :KK12:

yoq gocam uyuyor işten geldi :KK70: ay hediyeleşmedik biz hiç 14 şubatta :KK51: gezelim yeter . ikili sporda var zaten daha ne olsun :KK51::KK48:
İkili spor en guzel hediye ahhahahahahahahahh:KK70: ablam bizde kalacak spor yoh baga:KK70:yarin hastaneye gidecez gozlerim yaniyo tele tvye bakarken gozluk isticem dinlendirici :kahve:

heee anladim aman zaten cok da önemli degilki:KK70:
:ıslık:

Eki Görüntüle 2111265
İlk üçe @Bir garip Favelayn Favelayn @munter siz girmissiniz kizlar tebrikler:KK36:
ayy 3. olmusummm :rolleyes:
sag ol canimmm :KK19:

yoq gocam uyuyor işten geldi :KK70: ay hediyeleşmedik biz hiç 14 şubatta :KK51: gezelim yeter . ikili sporda var zaten daha ne olsun :KK51::KK48:
evet canim dik durus ozelligide var baya gizel bir sey ama ic organlar zarar gorur mu o kojida endiseliyim :KK17:

hiç romantik değildir kendileri:işsiz: ama düşüncelidir bak 1 aydır yemegimi yapıyo gık demedi daha :KK51:

Yalan söyleyemem benimki de düşüncelidir hahhini yimeyim ama sifir romantizm:işsiz:

kizlar benim esimde cok dusincelidir ama gorsugunuz uzere romantik degildir. evlemmeden once gayet romantikti sanirimnicindeki romantikligi ben lacirdim :D Ayrica takim olarak dusuncelo kocalari bulmusuz ama romantiklil 0 :D
ay bu nasil kediii :KK57:

:ıslık:

ayy 3. olmusummm :rolleyes:
sag ol canimmm :KK19:

evet canim dik durus ozelligide var baya gizel bir sey ama ic organlar zarar gorur mu o kojida endiseliyim :KK17:

kizlar benim esimde cok dusincelidir ama gorsugunuz uzere romantik degildir. evlemmeden once gayet romantikti sanirimnicindeki romantikligi ben lacirdim :KK70: Ayrica takim olarak dusuncelo kocalari bulmusuz ama romantiklil 0 :KK70:

ay bu nasil kediii :KK57:
Ay düşünceli olmasi daha onemli zorla yaptiririh romantikligi bosver:D

Back
X