Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzu tamam da @Blacksee55 liste de değil ya gelince yapar belki dedim :110: tugbaFB tugbaFB da diyetisyeni yapma demiş herhalde bişey de demedi bana etiketlediğim halde başkaları yapıyor lar hafta da bir de olsa :110:
blacksee yi cıkar tugbaFB tugbaFB yla da konusalm yapmıcaksa o da cıksın listeden diğerlierne artık SekerPancarii SekerPancarii yla beraber güzel bi yüklenirsiniz :halay:

evet canlar benim yapmak için hiç zamanım olmuyor günlük mecburiyetten 40 dk yürümek durumundayım onun dışında da hiç halim kalmıyor o nedenle beni çıkarabilirsin

F0803F72-D4B5-4801-B81F-F1EF6A4ECEBE.webp

Sağol kız takım arkadaşımı motive ettiğin için :KK53:
SekerPancarii SekerPancarii
İveeeettttt bencede :KK45:
ama bi yenilikte şart :işsiz:

Uyuduk azcık oğlum la dişim başıma vurmuş çatlıyor :KK42:
biliyorum canım onu faydası da oluyor ama anlık bence onun faydası çekilecek bu diş herhalde :KK34:

Yeni uyandım zombi gibi tlfdan bakıyorum :KK51:
ins kuetarilir cekilmez cnm

eee kizlar bugün planlar ne bakalim varmi eslerinize süprizler yada herhangi bisey
benim esim tanisma yildonumuni lutlamamis unutmis normalde sevgililer gununi kutlamiyoruz tanismadan sonra hic kutlamayiz :D
Çok da şey yapmayın kızlar ağır ağır yapın Yorulmayın biz yaparız spor falan siz Yorulmayın SekerPancarii SekerPancarii
GamzeK17 GamzeK17
@selcanmehmetcan
@UMEYYE
@SchonerDuft

Dimi kızlar :KK66:
@orkide1453
munter munter
Buki_89 Buki_89
tugbaFB tugbaFB
evettt :KK73::KK73:bi alsam guzel sporrlarmla gelicigim :KK39::KK8::rolleyes:

SekerPancarii SekerPancarii tamm ben şaapmiyim yarım kase mantımi yiyip geliyorum :))eşim evdeee maalsef bazen böyle şeylere maruz kalabiliyorum :olamaz:
Manti mi:ruh: az yiiiii:tokat: benimde ablam gelecek beraber sevgililer günü kutlucaz makarna yiyerek:KK70: gocam iste gece geleceh:KK51:

Tamamdr aksama da spor yaptikmi birsey kalmaz inşallah bu arada evi toplamaya basladm oda spor olur eksi olur insallahh:halay:afiyet olsun sizedee:KK200:
Bende spor yapabilirsem yapcam yoksa 30 dk yürüyüşüm var zaten :eğlence: kizimi okuldan almaya gitcem simdi:KK55:

Bende spor yapabilirsem yapcam yoksa 30 dk yürüyüşüm var zaten :eğlence: kizimi okuldan almaya gitcem simdi:KK55:
Aynen yürüyüş yapmış olursunuz bende sabah oğlumu okula biraktm gelirkende uzak yoldan dolanarak geldim iyi geldi banada normalde eşim götürür sabahları ama çarşamba izinli olduğu için ben götürüyorum hemde yürüyüş oluyor.

Back
X