Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben sana dedim 2 hafta spor yapmayanı at listeden belli bi sınır koy mesela günlük 20 dk olsun alt limit haftalık sınırı geçemeyeni 2. haftada gönder:rapci:
Kuzu tamam da @Blacksee55 liste de değil ya gelince yapar belki dedim :110: @tgb1907 da diyetisyeni yapma demiş herhalde bişey de demedi bana etiketlediğim halde başkaları yapıyor lar hafta da bir de olsa :110:

ahahaha o niye beee
Hic bi zaman bi planimiz olmadi sevgililer gununu gutlamiyoh
19323C55-F09E-485F-95F8-C11E6C309225.webp

yok valla kuzum eve gidip yatmak istiyorum yemek bile istemiyorum eşimde dirilişi izler :KK53:
siz napcaksınız :KK8:
bizde özel bisey yapmioz pek zaten görümcemde bizde ufak bi hediye aldim aslinda pek huyumda degil hediye almak sevgililer gününde ama esim gecen bi temizlik ilaciyla en sevdigi esofmanini bozdu cok üzülmüstü aynisini aldim okadar yani:)

bizde özel bisey yapmioz pek zaten görümcemde bizde ufak bi hediye aldim aslinda pek huyumda degil hediye almak sevgililer gününde ama esim gecen bi temizlik ilaciyla en sevdigi esofmanini bozdu cok üzülmüstü aynisini aldim okadar yani:)
düşünmen yeter bence eminim cok mutlu olcak :halay: bnmki daha kutlamadı bile :işsiz:

Back
X