Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

munter munter 67.2
@UMEYYE 66.8

orkide1453 orkide1453 61.2
@06Derya 83
tugbaFB tugbaFB 72.8
poncikbirgelincik poncikbirgelincik 62,9
Luluuu94 Luluuu94 ?
SekerPancarii SekerPancarii ?
N Nehir60 73,7
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim 80.1

en yakın eşleşme bu sekilde değişiklik isteyen yada katılmak istemeyen bildirsin kızlaarrr
SekerPancarii SekerPancarii yarışmazki :KK53:

selam kizlar:KK54:

dunku spordan sonra bugun her yerim agiruyor :KK51:
Luluuu94 Luluuu94 SekerPancarii SekerPancarii kizlar bugun spor yapaykm mi dinleneyim mi ?
Canım hafif Yürüyüş tarzı yap yine

kac ciktin kuzummm:rolleyes:

dönem analuzi var cnm orada

:KK19:

daha ne olsun bence en guzeli abatisz octen :nazar:

kurabikime takmis yaeee :eek:

cnm 60 50 60 40 30 bu sekilde yaptim. mak. 1 dk durabiliyorum :bicak: asil sana masallah 2 dk cok iyi:rolleyes:

okurkn bu menu dunun mu diye dusundm :KK70:
guzel cnm afiyet olsn

Dun 80,3 dum bugun 79,7 ciktim 600 gr fark istedigim gibi olmadi hc yoktan iyidir herhal yarinda ayni ciksam sevinirim simdi bunu korumam lazim nolacak dun 15:00 den beri yesil cayli süt ictim sabah 10 na kadar ac yarinki durum nasil olacak o onemli onemli.pazartesi diyetisyende randevum var ozamana kadar 79 olsam ahh cok yavas veriyorum ..

:KK70: bencede

:KK70:

daha ne olsun:KK70:

bir kac gun oncesen spyles2ydn bak hesiyeyi kapmistin:KK70:

ama kullanici yorumlari hep olumlu hatta orn. l alan m bedene dusuyorya o korseyi satip m beden aliyir
ben korkarım özellikle rahimden korkarım sen dene bakalım sende yararsa bende tedaviyi bırakırsam korseyi alırım

SchonerDuft SchonerDuft yokmu yarismada motive olur en azindan
bilmiyorum ki yrışma yoruyor beni şimdi kabızlık sorununu çözmeye çalışıyorum :( listeye bir bakayım benim kilomla yakın biri varsa girerim

masallah canim ya ben anca bikerede 2000 yapabiliom sonrasinda bileklerim aciyo ama tabi gün icine bölerek bi denemek lazim:KK70: Sabah aksam öglen:)
Bi kerede yapıyorum canım ama 4000 tane 40dakika mı alıyor ve o kadar zamanım olmayabiliyor sadece akşamları oluyor oğlum yatınca ama o zaman da yorgun oluyorum genelde
Dünkü 4000 i sabah 1000 öğle 1000 ve akşam 2000 şeklinde yaptım ;)

naptınız kızzzlaarr
calisiyorum ve görümceme ne pasta yapsam nasil bi program yapsam Cuma aksami icin diye düsünüyorum (dogumgünü var) ve cumartesi kahvaltiya davetliyiz kayinvalidemlere hem görümcemi götürcez Hemde ordada tekrar tüm aile dogumgununu kutlicaz yani amca yenge dede babane diger gelinler (su hic sevmediklerim) birlikde olcakmisitz bende bisey götürürüm diye düsündüm onlari ayarlamaya calisiyorum is cikisi alisveris yaparim:) sen neler yapiyosun yazisamadik pek

alintilar silindi vok sinir oldm sen naptn cnm
bazen bana da oluyor sinir oluyorum. ya bende bu ara bulantı çok oluyor pazartesiden beri oluyor. hafif baş dönmemde var göğüs uçlarımda çok acıyor bizim burdaki stajerler abla yoksa dediler benim aklıma soktular süreklide uyku istiyorum yumurtalama dönemim ondandır diyorum pöfff :confused:

calisiyorum ve görümceme ne pasta yapsam nasil bi program yapsam Cuma aksami icin diye düsünüyorum (dogumgünü var) ve cumartesi kahvaltiya davetliyiz kayinvalidemlere hem görümcemi götürcez Hemde ordada tekrar tüm aile dogumgununu kutlicaz yani amca yenge dede babane diger gelinler (su hic sevmediklerim) birlikde olcakmisitz bende bisey götürürüm diye düsündüm onlari ayarlamaya calisiyorum is cikisi alisveris yaparim:) sen neler yapiyosun yazisamadik pek
haftasonu yoğun desene :cool: görümcenle anlaşıyorsun sanırım . çalışmıyor mu o ? bende çok yoğunum ya buki kiloda veremyorum 71,40 üm halen :kızgın:

bazen bana da oluyor sinir oluyorum. ya bende bu ara bulantı çok oluyor pazartesiden beri oluyor. hafif baş dönmemde var göğüs uçlarımda çok acıyor bizim burdaki stajerler abla yoksa dediler benim aklıma soktular süreklide uyku istiyorum yumurtalama dönemim ondandır diyorum pöfff :confused:

haftasonu yoğun desene :cool: görümcenle anlaşıyorsun sanırım . çalışmıyor mu o ? bende çok yoğunum ya buki kiloda veremyorum 71,40 üm halen :kızgın:
fena yogun Hemde:) evet cok sükür ikisiylede cok iyi anlasiyoruz biri 28 yasinda anaokulu ögretmeni digeri yani suan bende kalan 17 yasina gircek yarin okuyo suan bizede ders calismaya geldi yani ben isdeyken kendi calisio aksam sorularini birlikde hallediyoruz... senin görümcelerin varmi?
hay Allah nedenki kuzum ben senin motivasionunu pek iyi görmüorum sanki orda bi eksiklik var yoksa yberirsin canim negpzel 70 küsürlerdeydin gecen hafta galiba?

Back
X