- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #263.701
yok cnm benim eskiorkide1453 sen almıştın dimi kuzum tartıyı nasıl memnun musun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm benim eskiorkide1453 sen almıştın dimi kuzum tartıyı nasıl memnun musun
anladim kuzum ama dun yemistinya ondn diyorum . sen kendini daha iyi bilirsin tabikinormalde aramadığım sevmediğim bir şey yarın karbonhidratsız geçecek cumaya hazırlık . birde herşeyden az da olsa yemem lazım benim vitamin için canısı şeçmiyorum onun sapı bunun çöpü diye
hee o konuda doğrusun dün yedim bugün yemeyebilirdim ama kahvaltı yapamdım 11 gibi süt ve elma tükettim dün yeyince wc de rahatlaadı sanki biraz onu da düşünüm birde yemek ayırmıyorum ama perşembe günü disiplin timeeanladim kuzum ama dun yemistinya ondn diyorum . sen kendini daha iyi bilirsin tabiki![]()
tamam canım karıştırmışımyok cnm benim eski
tamam canım karıştırmışım
evet kuzum attı resmini sağılolsun bende alcam bi kaç ay geçsin sen memnun musun yağ kas doğru ölçüyormutugbaFB sanırım yeni almıştı fakirin . bendekinin aynısıydı görüntü olarak
teferruatlı kullanmıyorum ama ölçüyor bir kere denedim ama anlamadım alır ve çözersen bana dersinevet kuzum attı resmini sağılolsun bende alcam bi kaç ay geçsin sen memnun musun yağ kas doğru ölçüyormu
çözeyim derken bozmayım dateferruatlı kullanmıyorum ama ölçüyor bir kere denedim ama anlamadım alır ve çözersen bana dersin
heee anladim ayy
Tamam canlar bu konu artik burda kapansintoplight canim takim içinden kimse kaptan olmak istemiyo ben zaten hic bisi yapmiyomusum ki kaptanlık yapamicagimi söylemiştim ben zamaninda ve
kaptinn ben idare ederim demisti takimi yabanci kisi gelmesin demisti ama simdi böyle yüzüme vurmasi beni cok üzdü ki takimi motive ettigimi düşünüyodum ben neyse benim bi vasfim kalmadi takimda dışarıdan bi kaptan istiyorum canim.
Salona kaydımı yenilemedim bi türlü. Misafirdi, Adanaya git gel, onuda yapayım bunuda yapayım derken kaldı kayıt. Ya gerçekten çok etkiliydi salon. Aslında yürüyüş imkanım var burda oturduğumuz lojman güvenlikli istediğim saatte dışarı çıkabiliyorum. Yaptırmasamda çok sıkıntı olmaz gibitebrik ederim cnmm sana super motivasyon gelmistir
kurabiye yitemeyince tuzluya sardimm kuru meyveler gec geldi aklima erken gelseydi yemezdim o ladar
anladm cnm
sekerli yiyemeyince tuzluya sardim
nohut şişirir. Iki turlude nasil ayni çıktın
bende 52 olsam keskemmmm
sen spor salonuna gitmiyor musun artik
ins her sey yolundadir cnm
seker orucu yapanlar meyvelerini topluyor hadi kuzu. cuma 69 u goreceksn ins
yaaaa hep seker orucundan oturuuu
aksam ki 2 buyuk dilim pirasa boregi 1 tane olsaymis keşke
cok az degil
ins içimizden birisi olur yabanci kafa dengi olmazsa tadimiz kacar((
protesto ediyorum akşam cıs cos yiyorum hıhhh![]()
tabi ki 1.ci sayfadaki kurlları oku uyarsa hemen kendini tanıtabilirsinMerhaba arkdaslar takiminizda bana da yer var mi acaba
tabiki cnm ilk sayfadaki kuralalrı oku sonra buyur kendini tanıt bize :)Merhaba arkdaslar takiminizda bana da yer var mi acaba
anlafim cnm.Salona kaydımı yenilemedim bi türlü. Misafirdi, Adanaya git gel, onuda yapayım bunuda yapayım derken kaldı kayıt. Ya gerçekten çok etkiliydi salon. Aslında yürüyüş imkanım var burda oturduğumuz lojman güvenlikli istediğim saatte dışarı çıkabiliyorum. Yaptırmasamda çok sıkıntı olmaz gibi
protesto ediyorum akşam cıs cos yiyorum hıhhh![]()
tabiki cnm hgMerhaba arkdaslar takiminizda bana da yer var mi acaba