Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

öğle yemeginde de güzel olur bence patates salatası yapıp yiyebilirsin limonlu baharatlı :kk77::kk77:

:KK9::KK9::KK9:
akşam yemegini de güzel atlatırsan bugünü kazasız kapatırsın canım:KK75:

evet hepinizin basarısı ama en cok kilo veren sensin :KK8:

onu kilo almadan düşüneceğiidiiinnn:confused:
bu hafta tut bogazını saglam kilo ver yüzden bölüncek ona göre :KK53:
Aynen Sabah yerkende baahratliyorum hercesit . Baharatı çok seviyoruz eşimle .

SchonerDuft SchonerDuft iyiyim canim sagol dun doktora gittim herhangi bi sıkınti kalmadigini soyledi doktorum ama yine de dikkatli ol dedi oyle iste sizleri takip ediyorum sizler napiyorsunuz nasil gidiyor diyetlerrrr:dondurma::duduk:
çok sevindim iyi olmana canım. güzel gidiyor bende listeye girdim halen uzanıyor musun

aa omlet şeklinde olabilr aslında ama eşim yer mi bilmiyorum bi denemek lazım:KK51:
benim esimde spor yaptigi icin mwcbur yiyordu omlet yapiyorum boyle sevdi daha dogrusu krep gbi okuyor azcik da sutle

19:30 süt nescafe 2 zero şekerli sonra uyku
12:30 sütlü omlet 3 şeker domates ( cherry galiba adı) 1 dilim tam buğday ekmeği çay(tabi şekersiz) 1 avuç fındık
Gece 1,5 lt su içmiştim sabaha kadar ama gün içinde içmeyi unutmuşum şimdi yarım litre içtim
Şu ana kadar canım hiç tatlı istemedi. (Hayret)
Zaten tatlı krizlerim yeme ataklarım hep saat 16:00 dan sonra gelir. Şimdi sizlere karşı sorumlu hissediyorum kendimi. Yemiicemmmmm
aferin cnm cok iyisin sakin yeme yarin emin ol kilo vererek uyancaksin

Ben geldim Eki Görüntüle 2115174 hazirlandim gocami bekliyom disari çıkcaz esim dışardayken size bakim dedim
oo bu ne guzellik:rolleyes::KK8:
Evet cnm bmde zaten yumurta ve yulafla omlet yapiyorum yumirtasiz olmuyor o yuzden hem ikisi yag yakiyor hem de wc ye cikiyorsun yulaf kepegi ama un gbi olandan 2 kasik yulaf ve 1 yumurta cipip yapiorum ustelik ikisi 100 kalori:)
sut katmiyor musun cnm
Kahvalti 11:30
Patates haşlama
Zeytin
Krem peynir
Birer Domates salatalik
Yeşillik bol

1 elma

Akşam yemegini erkenden bitiriyorum
16:00
4 yk makarna
Buyuk kase yeşil salata

Akşamda çay içerim birsey yersem yazarm mtlaka ama spor yapacagm su içeceğim birsey yemeyi düşünmüyorum
acikiraqn sut icebilirsin cnm menun guzel

Benim o :KK70: kara olaydi ben olurdum ama beyaz olmadi:KK70:
Hicc yuruyecuh para yoh para yohsa sadece yuruyus var:KK70: kizimi da okuldan alip parka falan gidirik
paranın gözü kör olsun bende bir yerden para bekliyorum da hastaneye gideyim devlette sıra bulmak çok zor ki dağın bşında hastaneler de :deli:

Bnde me umu yazayum o zaman kizlar aklimdayken
Sabah
2 kasik yulaf bir yumurta maydonoz ve cerry domates 2 adet
Arada
1 kayisi yarim ceviz
Oglen kiymali yemek 3 kasik salata yagsiz 1 bardak ayran ve 1 dilim ekmek
Ara
Leblebi yarim.avuc ve 5 6 adet fistik 1 kayisi
Aksam sebze haslama buharda ve yogurt
Son olarak yarim bardak sut ve 2 parca bitter cikolata esimle mac keyfi yapicaz cnku:)

sabah
ilik limonlu su 2 gunkurusu 1 tk pekmez

2 haslanmis yumurta
1 kapya biber
1 salatalik
3 ceri domates
1 ev pogacasi
3 zeytin
1 kk suzme peynir
1 ck tereyag bal

ara
yarim elma armut
2 yk yesil mercimek
6 cig findik

1 mercimekli borek
1 kurabiye
2 yk manti
yarim kase muhallebi

kizlar misafirim vardi haliyle cisli yedim.

Back
X