- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #265.101
Devam ederse tabi kanamam var kuzum sende de olmuştu bilirsin halimiAyyyyyy bi hamis daha katiliyor aramiza desene @kaptinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam ederse tabi kanamam var kuzum sende de olmuştu bilirsin halimiAyyyyyy bi hamis daha katiliyor aramiza desene @kaptinn
Dikkat et canim ben 3 haftadir yatiyorum yatinca gercekten geciyor doktorum progestan vermisti gunde 3 tane iciyordum kesmemisti daha ama birde haftada 1 igne vurdurdum 2 defa o kesti insallah senin de uzun surmez bol bol yat imkanin varsa gecer insallahDevam ederse tabi kanamam var kuzum sende de olmuştu bilirsin halimi
Hissizim canım regli günüm geçmedi daha kanama için ilaçta vermedi bakalım
Şimdilik yatıyorum bakalımDikkat et canim ben 3 haftadir yatiyorum yatinca gercekten geciyor doktorum progestan vermisti gunde 3 tane iciyordum kesmemisti daha ama birde haftada 1 igne vurdurdum 2 defa o kesti insallah senin de uzun surmez bol bol yat imkanin varsa gecer insallah
cok iyi vermissin cnm bravo suan kacsinBu arada kizlar ben bu ay 1 kilo vermisim wc sorunum hallolunca otomatik dustum keske dun olsaydi bu kilom4 haftada 6.5 kilo yagdan gitmis bi 2 kilo kas artisim olmus 1 kiloda odemim varmis
Benim 7.gunum iyi gidiyor ben de bayadir veremiyordum bu sekilde vermeye basladim tekrar ama bem kahvaltı ve aksam yemeğini cok iyi yiyorumIki ogun beslenen arkadaslar birsey sormak istiyorum genelde diyetisyenler tavsiye etmiyor ama bende durmadan ara ogun yaomayi sevmiyorum kizlar o yuzden size sorcaktim 2 ogun beslenmek kilo vermenizi nasil etkiliyor
Süper canım bol eksi getirsin inşallahKizlar ben menumu yazayim yine erkenden
Sabah
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 yumurta
2 kasik lor
Yesillik
Oglen ton balikli 2 cevizli salata
1 dilim ekmek
Ara
Bir avuc leblebi 10 badem 2 parca bityer cikolata
Aksam
Buharda sebze yogurt ve bir kepce corba
Son olarak da yarim.barsak sut ve dun yaptigim bir tane saglikli kurabiye
Neeettin sennLuluuu94 canim sporu soyliyorum
1500 ip senden kisakndim:) 75 puan
1 saat yuruyus tempolu 24 puan
30 dk hit cardiyo 30 puan
Toplam 129 puan
Bir de bisey sormak istiyorum ben spor yaptikca karnim daha cok acikiyor sanki o an unutuyorum ama sonrasinda:)
Tam tersi ben cardio yaparken midemi cok dolu hissediyrodumLuluuu94 canim sporu soyliyorum
1500 ip senden kisakndim:) 75 puan
1 saat yuruyus tempolu 24 puan
30 dk hit cardiyo 30 puan
Toplam 129 puan
Bir de bisey sormak istiyorum ben spor yaptikca karnim daha cok acikiyor sanki o an unutuyorum ama sonrasinda:)
Süpersin canım hayranım azmineKizlar 7. Gun de bitti sukur
Kahvalti 9
2 yumurta soğanlı koy mantari
Peynir zeytin
Badem ceviz yeşillik
Aksam
3parca mangal tavuk
1 bardak ayra
Salata
Cok sukur iyi hissediyorum
Hadi inşallah hayırlısıyla...KIZLAARARRRRRRRR DEĞER 25 ÇIKTI PAZARTESİ TEKRAR GİDECEM
Sağol canim artik canima tak etti al verler yavas yavas kabullendim bu diyeti bi 58 olsam bitimine super olacakSüpersin canım hayranım azmine
Olursun inşallah canımSağol canim artik canima tak etti al verler yavas yavas kabullendim bu diyeti bi 58 olsam bitimine super olacak
Çok iyi menünKizlar 7. Gun de bitti sukur
Kahvalti 9
2 yumurta soğanlı koy mantari
Peynir zeytin
Badem ceviz yeşillik
Aksam
3parca mangal tavuk
1 bardak ayra
Salata
Cok sukur iyi hissediyorum