Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet canım yarışıyoruz artık rakibiz :KK17:

@tgb1907 canım Leslie falan yapmaya çalış en azından olurmu

Oooo çok harika :halay:

Neden görünmeyesin sporla desteklersen olur hiç korkma canım

O ne gı değiştir :KK20:
munter munter sende değiştir :KK20:

O kadarcık yani :sinirli:
bak A aaadddaaa çok dişli çıktı ve bize karşı :KK17:

Hoşgeldin canım sadece abur cubur ve tatlıdan uzak durmak ve Yürüyüş le başla bence :KK66: doğumuna da faydası olur hem :KK66:
Angelia yi begenniyon muu senn :deli:

Chia tohumu için emziren anneler kullanmasın deniyor zaten küçük miktarda kullanılıyor ama yine de araştırmanı öneririm. Senin menülerini özellikle takip edicem son iki güne kadar çok kontrolsüz yiyordum zaten. İyi ki gelmişim buraya yemeden önce iki kere düşünüyorum. Hemde menüleri örnek alıyorum
Aa ben o kadar baktim nette ama rastalamadim tekrar bakarim canim. Benim menulerde kurabiye falan olur onlari yok say tamam mii :sus:

24-28Şubat spor yarışması....

DOMATESLER :KK56:

Luluuu94 Luluuu94 :96
@Favelayn :
munter munter :12
@orkide1453 :53
@Buki_89 :
@Hayyal :
segus segus :

PATATESLER:super:
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim :
UMEYYE UMEYYE :
A aaadddaaa : 129
GamzeK17 GamzeK17 :
@tgb1907 :57
@Nehir60 :
@poncikbirgelincik :

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 1 gün karbonhidrat tüketmeyecak:KK62:
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü :21:...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak 
1 saat tempolu yuruyus:24
45 dk lesli:22.5
100 sumo squat:20
Toplam 66.5 puan

Patates yapısı itibari ile yağsız olması ve lif açısından epey zengin yapısıyla uzun süre tok tutan bir besindir kilo vermeye yardımcı olan etkisi ile ön plana çıkıyor. Patates diyeti ile 3 günde 5 kilo verdiren şok diyet listesi ile kısa sürede ideal kilonuza ulaşabilir fit bir vücuda sahip olabilirsiniz. Yağ yakıcı özelliği ile ön plana çıkan bu diyet listesi kilo vermek için ilk olarak vücudumuzdaki yağlardan kayıp yaşatıyor.

Haşlanmış patatesin bir çok vitamin değeri vardır: potasyum, lif, C vitamini gibi önemli vitamin ve mineral açısından zengin bir yapıya sahiptir, diyet yaparken vitamin eksikliğini büyük ölçüde önler, sağlıklı bir şekilde kilo vermenizi sağlar.

Haşlanmış patates diyetini uyguladığınızda günde 2 lt içmelisiniz. Patates diyeti boyunca şekersiz olmak şartıyla 3 bardağı geçmeyecek kadar siyah çay veya yeşil çay içmeniz serbesttir. Bu diyet listesini ancak 2 ayda bir yapabilirsiniz. Ciddi kronik rahatsızlıklarınız var ise doktora danışmadan bu diyeti veya başka bir diyeti uygulamayın.DENEYECEGIM SANIRIM

Back
X