Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla oyle kalmis aklimda :KK70: bide senin yasin kucuk deyince 32 falan geldi aklima:KK70:ahahahhaa
Aramizda 4 yas var bende 24 üm sayilir 23 buçuk :KK70: ikinciye gec degil hadi hadiii:rolleyes:
o 4 yas var yaa o 4 yass cok sey ifade ediyor :D
hemen yapsam belki ama hemen yapmaya gucum yohkk :KK51: bibiim cokk quccukk :silah:

Cıks beğenmedim ama bu yaptığın iyi ;"

Süpersin :halay:

Canım kilon takıldığında yapabilirsin ama veriyorsun sen zaten böyle de

Sen bilirsin yine tabi

Süpersin fındık için üzülme olur arada :KK66:

:oha: ne kadar erken kalkmışsın

Açlık hissettiğinde 1 bardak süt iç yanına 2 ceviz ekle yada domates salatalık marul ye kalori değerleri çok düşük .

Hoş geldin canım 1.ci sayfada kurallarımız yazıyor. Uyarım dersen kendini tanıt bize

Kuzum regli günüm bugün regli olurum muhtemelen

Kuzum acikmamiz çok normal hele sen çok geç yatıyorsun 1 avuç fındık enerji verir.tabi kuruyemişleri çiğ ve tuzsuz yiyoyoruz

Bu saatte yat uyu 2 hafta sonra uyku diye aranacaksın. Hem yumurta nerde peynir süt beğenmedim kahvaltını
hamile olunca uyunmuyo kizlar boyle sabaha kadar oturuyoruz :(

Tamam o zaman tanıtıyim
Ben 33 yaşında 67 kilo 165 boyundayım ilk hedefim 60 kilo olabilmek , haftada iki gün spora gitmeye calısıırum herzamab olmuyo kızım olduğu için 4 yaşında . Evde eliptik bsikletim var arada onunla yapmaya calısıorum vakit buluncada yürüyüs ama yemeden cok fazla kesemediğim için fazl kilo veremedim

Tamam o zaman tanıtıyim
Ben 33 yaşında 67 kilo 165 boyundayım ilk hedefim 60 kilo olabilmek , haftada iki gün spora gitmeye calısıırum herzamab olmuyo kızım olduğu için 4 yaşında . Evde eliptik bsikletim var arada onunla yapmaya calısıorum vakit buluncada yürüyüs ama yemeden cok fazla kesemediğim için fazl kilo veremedim
Hoş geldin canım bizim aramızda hemencecik verirsin . Günlük menülerini yazmayı ve diğer arkadaşların menülerine yorum yapmayı ihmal etme . Cız yersen cezalar var bilgin olsun spor yapıyorsun

:KK70: kandirdimmm :KK70:
28 .5 immm 32 33 mu:eek: tesuflerimi iletiyorum :KK53:
aaa yasimiz da ayniymis cnm:)

Tamam o zaman tanıtıyim
hosgeldin canm boyumiz da kilomuz da hedefimiz de ayni senle suanda:)

hamile olunca uyunmuyo kizlar boyle sabaha kadar oturuyoruz :KK43:
Kıyamam ya :( ben tam tersi bıraksalar bütün gün uyurdum son ana kadar :KK70:

Tamam o zaman tanıtıyim
Hoşgeldin canım

Canim:KK15:
Benimkiler cok fazla kiz buyuk ablamin ikinci dogumu oldu az kenarlarda catlaklar var bikini bile giyyo sen düşün bazilari coh sansli bu konuda:KK51: karnim cok buyuktu ama benim ikiz mi diyodu herkes bi kaşınırdı ki gobegim catlicak aha derdim:KK70: o kadar badem yagi surdum krem surdum bi ise yaramadi

Benim 0 catlak ve hedefim zayiflayip bu yaz bikini giymek :halay:

:KK19:

sag ol cnmm. Ben tek tip falan pek yaomafim acikcasi ama etrafimda yapanlar vardi zayiflama urunu kullananlar vardi verip sonra 2 3 kati aldilar o yuzden ben hic sicak bakmam bu sok diyetlere falan zaten kastan verdiriyor.

kiz siz ne zaman korundunuz ki :confused:
ben korunmasam hemen olur size oh masallah gel keyfim gel:-):-)

aksam misafir varmis o yuzden oju gormuyorum sabah biskuvi olmamis kuzu yemeyeydin iyiydi :tokat:
Kiz ben onu kacamak diye yemedimki hep yiyorum ben diyetisyenler yarim pakef veriyor ara öğünlerde o yuzden o kacamak degil hem sadece 3 tanecik :D

Dinlenmiyek mi yani :işsiz:
Bence 7 günlük olsun isteyen istedigi gun dinlensin olma mi:KK64:

Ilk doğum mu bana da dua eder misin aklına gelirsem canım benim kaç yıldır olmuyordu ekim de düşük yaptım şimdi yine hamileyim ama düşük ihtimalim çok yüksek
ilk canim sen kac haftaliksin hic stres yapma Allah büyük tabiki dua ederim Allah sag salim kavusmsnizi nasip etsinn

Back
X