- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #265.481
koooyyktunnn muuuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koooyyktunnn muuuu
Insallah canim hepimizeÇok güzel canım afiyet olsun bol eksi getirsin inşallah
Elini kolunu tutarim onun spor yapamaz korkma sen bebegimİveeeetttttkoru kolla beni kaptan
![]()
cooookkkk haklisin canm bu huyumu yavas yavas degistirecegim benm temek sorunumdur yemek yememekHani yemek![]()
hersey yolunda cookkkk sukut
Cok yogun bi hafta sonu gecirdim yineyarin olsa da ise baslasam dinlensem
siz naptinizz sorunnyok dimi takimda
beni sikayet ediosunnnnn demekkkkk kaptana:)
sevgili kaptanim esitlik istiyorum :)Elini kolunu tutarim onun spor yapamaz korkma sen bebegim![]()
Evet kuzu benden ondan bahsediyorum eşit miktarda spor yapincooookkkk haklisin canm bu huyumu yavas yavas degistirecegim benm temek sorunumdur yemek yememek
sevgili kaptanim esitlik istiyorum :)
Elini kolunu tutarim onun spor yapamaz korkma sen bebegim![]()
Az spor yap sendecooookkkk haklisin canm bu huyumu yavas yavas degistirecegim benm temek sorunumdur yemek yememek
sevgili kaptanim esitlik istiyorum :)
Evet kuzu benden ondan bahsediyorum eşit miktarda spor yapin![]()
(sen yap sporunu ben seni turuyorum
)
Galiba bende cok yiyorum hala kilomda degisim yok 100gram bile olsa emzirdigim icin glisemik indeksi dusuk yiyecekler yiyip ac kalmamaya calisiyorum cok tatli yiyodum biraktim tamamen yinede veremedimBazilariniz ne kadar guzel az yiyor benm biraz azaltmam lazim sanirsam sanki fazla yiyorum ben
Kuzum cumadan kalanların hepsini apartmana dağıttım. Eşimin yiyeceklerini bıraktım. Bende böylelikle kurtulmuş oldum. Düşün 4 komşuya dağ gibi yığdım yolladım.normal peynirli kiymali olsa atarimda mercimekli atiliyor mu bilmiyrm daha once hic atmmadim. 1.5 tane kaldi
guzel menuu
Bende buzluga atiyom kalanlariKuzum cumadan kalanların hepsini apartmana dağıttım. Eşimin yiyeceklerini bıraktım. Bende böylelikle kurtulmuş oldum. Düşün 4 komşuya dağ gibi yığdım yolladım.gözünün önünde kalırsa yeniyor. Bu kesin çözüm oldu. Genelde öyle yapıyorum tavsiye ederim
40 dk tempolu 16 puan24-28Şubat spor yarışması....
DOMATESLER![]()
Luluuu94 :96+64
@Favelayn :
@munter :12+31
@orkide1453 :53
@Buki_89 :64
@Hayyal :
@segus :66,5+77,5
PATATESLER![]()
@selcanmehmetcan :
UMEYYE :92
A aaadddaaa : 129+116
@GamzeK17 :38,5
@tgb1907 :57
@Nehir60 :
@poncikbirgelincik :
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....
Kaybeden takım 1 gün karbonhidrat tüketmeyecak![]()
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü...
Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak 
O da güzel alternatif tabiBende buzluga atiyom kalanlario da guzel oliyi ahahahah
![]()
Cunku acele ediyosunn@kaptin canimcim ben neden kilo veremiyorum![]()
En guzeli paylasmak ama ben komsuluk etmiyom o yuzden sakliyomO da güzel alternatif tabi![]()
Of ben yürüyüşe çıktım resmen koştum gibi oldu. Yağmur yağdı kız sonra bi sıkıştım. Nerdeyse salıyodum yağmurda bi taraftanNapiyonuz cok acıktım benaksam 5 e geliyodu aksam yemegimi yidimdi
canim zeytin ekmek cekiyo
ama havuc yicem
hayaller hayatlar
![]()
Ayy ıslanmışım yagmurda derdin eve geldiğinde deOf ben yürüyüşe çıktım resmen koştum gibi oldu. Yağmur yağdı kız sonra bi sıkıştım. Nerdeyse salıyodum yağmurda bi taraftaneve zor attım kendimi
![]()