- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #267.701
Spor listesine katılmış mıydınÖğlen Mevlüt yemeği vardı aksamda yemezsem olurdu aslında haklısın 200 ip 30 dk lesli var cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor listesine katılmış mıydınÖğlen Mevlüt yemeği vardı aksamda yemezsem olurdu aslında haklısın 200 ip 30 dk lesli var cnm
Ipleri nasıl atliyorsun dizlerin ağrımıyor mu senin 2 kişiyi ekledim sen yine de kontrol et kuzu . Sen varken kimse birinci olamaz çok terlemeleri gerek çok
Canım sağlıklı beslenme oluştur kendine sürekli öyle beslen diyetisyen ben hamileyken az kilo almissin ve hep yağ demişti ben sana listemi atayim istersen... sağlıklı kilo alacaz diye liste vermişti iki hafta sonra 500 gr kilo almıştım sadece(oda oğlumun aldığı kiloydu) ve 1 kusurmu ne yağdan gitmistiZararı olur mu dolu dolu bir gün protein yesem olmaz mı ?ok yapmıyorum
Supersin canim yaaa
Yok cnm katılmadım aslında katılsam daha iyi olurSpor listesine katılmış mıydın
Yok canım bunlarla anca isindimIpleri nasıl atliyorsun dizlerin ağrımıyor mu senin 2 kişiyi ekledim sen yine de kontrol et kuzu . Sen varken kimse birinci olamaz çok terlemeleri gerek çok
Masallah sana bende 100 den 200 çıkardım ipi
Supersin canim yaaa![]()
Ooo demek meydan okuyosun
Öğleye kadar güZelmiş keşke biraz daha dişini sıksaydın tostun saati çok geç olmusMerhaba arkadaşlar ben cumartesi günü Karatay yapmaya karar vermiştim saat 10 da kahvaltı yaptım akşam saat 17:00 yi zor ettim. Neyse akşamda tavuk salata yoğurt brokoli ceviz bir sürü şey yedim
Yedim ama sonra dayanamadım çok acıktım çok başım ağrıdı 21:00 de tost yedim 22:00 de ayran içtim fındık yedim yedim yedim yedim
Sonrada suçluluk duygusu çok üzüldüm
Bugün neler yediğimi birazdan yazarım
Sevgiler
Yavaş yavaş yapabilirsin canımMasallah sana bende 100 den 200 çıkardım ipi
Atarsan sevinirim fikrim olur en azından. Pilav makarna türü şeyleri tüketmiyorum elimden geldiğinceCanım sağlıklı beslenme oluştur kendine sürekli öyle beslen diyetisyen ben hamileyken az kilo almissin ve hep yağ demişti ben sana listemi atayim istersen... sağlıklı kilo alacaz diye liste vermişti iki hafta sonra 500 gr kilo almıştım sadece(oda oğlumun aldığı kiloydu) ve 1 kusurmu ne yağdan gitmisti
Ay hayattta o kadar yapamam sıkılırım ip atlarkenYok canım bunlarla anca isindimoğlumu uyuttum başladım bu kadar yapabildim eşim geldi oğlum uyuyunca usenmezsem yapacağım inşallah
canm aslinda benim esim kilo almaya cakisiyrdu surekli pasta borek yapiyorum o kiko alsin diye ama simdi yemiyor o da fit olmaya calisiyor yemek konusunda malesf yardim etmiyor cnku esim cok calisiyorKeşke benimki de dikkat etse belki bende bu kadar kilo almazdım. Eşin yardım ediyor mu sana yemek konusunda
tesekkurler cnmİyi gözüküyor cnm
ooooo suoersin iste beklenen peeformansss
Şimdi geçmem zor tatlım ya ama varım meydan okumayahadi sen de yapabilirsin
Ooo demek meydan okuyosunhadi bakalım
alalım mı listeye
Yoksa da kalabilirListede yer var mıLuluuu94 sana rakip çıktı
Yoğunsa yardım beklemekte olmaz kuzum zaten . Çok mu zayıftı da kilo almaya çalıştı ay keşke bende kek yapabilsem canım çekti şimdi sağlıklı kek ne güzel olurducanm aslinda benim esim kilo almaya cakisiyrdu surekli pasta borek yapiyorum o kiko alsin diye ama simdi yemiyor o da fit olmaya calisiyor yemek konusunda malesf yardim etmiyor cnku esim cok calisiyor
tesekkurler cnm
Ahahaa bir garib e yetişmek zor ama imkansız değil şekerimYoksa da kalabilirtırstım
Ay ben de öbür sporlarda sıkılıyorum zaman kaybı gibi geliyorAtarsan sevinirim fikrim olur en azından. Pilav makarna türü şeyleri tüketmiyorum elimden geldiğince
Ay hayattta o kadar yapamam sıkılırım ip atlarken![]()
Hadi bakalımŞimdi geçmem zor tatlım ya ama varım meydan okumaya![]()
Sen karar ver hangisine alalımListede yer var mıLuluuu94 sana rakip çıktı
Evet cnm cok zayifti ben zayiflamaya o kilo almaya calisiyordu :) pasta konusunda uzman olmustum sirf o seviyor diye simdi ise eve sokmuyoruz:)Yoğunsa yardım beklemekte olmaz kuzum zaten . Çok mu zayıftı da kilo almaya çalıştı ay keşke bende kek yapabilsem canım çekti şimdi sağlıklı kek ne güzel olurdu![]()