- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #267.801
Tamam canım.İsterim tabi yarından itibaren başlarım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım.İsterim tabi yarından itibaren başlarım![]()
Burası güzel ama arada üşüyorum arads ateş basıyor ayaklar genelde buz
Plank mekik şınav sayesinde birde şeker diyeti sayesinde
Hafta sonu zor duruyorum evde seni düşünemiyorum aslında spor salonuna da yazilabilirsin imkan varsa fit hatun olarak işe başlarsın
kuzum bem cakisiyorum zaten :) spor salonuna da gdiyorum cok spor yapiyorum benle birini mi karistirdin kizzzzBak hic kilo vermeden 1 sene kilonu koru spor yaparak aradaki farki goreceksin kuzum bedenin daralip küçülmeye devam edecek ben eskiden 56 yken 28 giyyodum suan 55 56 kiloda 26 giyyorum spor cok onemli sen harika spor yapiyosun zaten kilon inmesede bisi olmaz inceciksin
Bana da oyle geliyosali ablam gelecek o zamana olmazsam ona aldırırım bu hafta esim hep iste olcak çünkü ne hastaneye gidebilirim kan vermeye ne test alabilir meraklaniyom
![]()
hosgeldin aramiza canimİsterim tabi yarından itibaren başlarım![]()
Olabilir sin tabi canım meselâ ben bu hafta fazla veremesemde bı hafta bile olsa sikilasma oldusekerpancari ayyy bemde dwli gbi spor yapiyorum.bemde incelcekmiyim hocammmm ayni kiloda kalsam bilemmm
Anlamadim benn neyi canimTamam canım
Evet esitleyecegim en alttanponcikbirgelincik alsammi yoksa kızlara sorsammi diye düşünüyorum
Canim ben kac tane yapmamiz gerekitgini bilmiyodum o yuzden baslamadim savah olcum alirim yarin baslarim insallah nereleri olcucem basen popo mumunter
poncikbirgelincik kizlar dun olcum ve squat yaptınız mi 1 aylik degisim bakicaz bugün 55 yapıcaz ona gore
Evet canım bölgesel olsunÇok hoşuma gitti bu spor yarışı. Ve puanlamayı muazzam yapmışsınız.
Hulahop cevirme eklenebilir mi? ya da bölgesel egzersiz olarak mı sayayım?
Bizim takımda sin kuşumAnlamadim benn neyi canim
Canim ben kac tane yapmamiz gerekitgini bilmiyodum o yuzden baslamadim savah olcum alirim yarin baslarim insallah nereleri olcucem basen popo mu
Cok az degil mi canim4 mart menum
Sabah
1 yumurta yagda
1 ck pekmez
1 ck kaymak
3 zeytin
Yarin kk peynir
Cay
Ara yarim ayva 1 dilim portakal 1 dilim elma
Oglen
1 tane pazi sarma
Yogurt
Aksam
Etli sehriyeli corba
Salata
Yogurt
Su 3 litre
8 miiiSekiz canım
Pekmezli karışım kansızlık için canım öncede hazırlayıp hergun bir tatlı kaşığı da yiyebilirsin
Burdayim canim bugun dayimin oglusu oldu ona gittik eve geldim çocuklar esim le ilgilenmek zorundaydim ondan ugrayamadim..BitmeyenUmidim nerdesin sen
Bitkisel protein ve calsium oranı daha yüksekmiş bademdeCanım hamile olduğum için alternatif olarak ceviz yiyebilirsin ama çok yeme demişti ısrarla badem önerdi bilmiyorum
Perşembe günü netlesecek kuxum allahın izni ile. Ok bugünden itibaren izliyorum seni nisan a nekaldı surdaBurdayim canim bugun dayimin oglusu oldu ona gittik eve geldim çocuklar esim le ilgilenmek zorundaydim ondan ugrayamadim..
Pazartesi den itibaren mebulerimi paylasacagim..
Sen nasil tahlil verdinmi yine degerler nasil inş güzel dir..
Çok iyi o zaman ben sürekli yiyorum severek yiyorum hemdeBitkisel protein ve calsium oranı daha yüksekmiş bademde
Burası güzeldi ama bisiklet yarışı varmış sahile inemedik yollar çok kalabalıktıAyy bugun cok kasvetliydi hava cok sıkılıyom boyle olunca gunesli havalar gelsin gayriayaklarini sıkı tut o zaman üşütme
![]()
Afiyet olsun canımHerkese iyi akşamlar hanımlar. Bugun bayağı yorucı geçti pazar market derken epey yürüyüş yapmış oldum. Bugun ki menüm ise şöyle...
Sabah
İki yumurtadan maydanozlu omlet
Domates
Yeşil biber
Tere
Yeşil zeytin
Peynir
Öğle
Haşlanmış ıspanak
Domates
Yoğurt
Akşam
Fırında tavuk
Yeşil salata
Ara öğün
Bir elma
Ya çaktırma karıştırmışım ama kimlekuzum bem cakisiyorum zaten :) spor salonuna da gdiyorum cok spor yapiyorum benle birini mi karistirdin kizzzz
8 miii
İlk hamileliğimde 56 dan 98 e 42 kilo almıştımEVLERDEN IRAK