- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #268.521
Cok kotu icilmicek bisey degil ama cok lezzetlide degil oyle tabak bianonce bitsin diye hizli.hizli yutuyorum ama icilmicek bisey degil canimTadı nasıl çorbanın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok kotu icilmicek bisey degil ama cok lezzetlide degil oyle tabak bianonce bitsin diye hizli.hizli yutuyorum ama icilmicek bisey degil canimTadı nasıl çorbanın![]()
Evet eve sokmayinca yiyemem de kizim da hazir paket bisey tüketmemis olur onu dusununce daha kolay birakirimCanım çekmeye devam ederse yerimhe sen yap süte banıp banıp yesin küçücüğüm benim daha sağlıklı hem gelişimine faydası olur
Cok bariz bi fark yok sutte canim
Evet cnm cok iyi taniyorum bulgur degil pirinc buharda pismis cnku benim bulgur ve cavdara bugdaya alerjim var canim bana kilo yapiyor ve aciktiriyor ama spor yaparken pilav veya kepekli makrna yemzsem spaordan snra inanilmaz bir karbonhidrat acigi doguyordu sebebi gun icinde bunlari yemememmis o yuzden hem bu jafta verdim pirinc yememe ragmen istelik o gun cok da guzel spor yaptim dedigin dogru bedeni tanimaknlazim
canm ekmek olmasa bile sgliklo baska bir karbo hidrat yersen sanirim bu acik kapanabilir
Ceviz yiyorum canim
Valla sebzeyi zor hasliyorum canim cocuklardan o ise hic giremem kucuk hanimin yemegi oglani emzir altlarini degistir zaten gonulleri olana kadar aksam 6 oluyoEvde kendin ekmek yapabilirsin canim hem saglikli hem besleyici olurkahvaltılardan yersin
Bebegim 4.5aylim canimAklima geldi ama kilo verdirmez diye cekindim canim
Bende bendeSagliklica beslenirken noldu bizegobeklendim ben sanki
![]()
Yok canım ölçülü yiyince hiçbir şey olmazAklima geldi ama kilo verdirmez diye cekindim canim
Evet canim 3 gun boyle yapicam sadeceo zaman gidecek diye kodliyorum kesin gidecek:) normal yocem canm ama ben oglen pirinc yada kepekli makarna 4 kasik da olsa yemeliyim mitlaka ona yasak koyamam sporcu beslenmesi bu sekildeymis yoksa acik olusuyormus vucidumuzda
canm detoks sanirim bu dimi yoksa cok az
Afiyet olsun bence güzel bir menü .Menü:
Sabah (8:30)
2 dilim tam tahıllı ekmek
2 haşlanmış yumurta
1 çk fıstık ezmesi
1 bardak süt
Ara (12:00)
1 kase sade yoğurt
1 portakal
Ara: (16:00)
1 tane şekersiz protein bar (140 kcal)
Akşam (18:00)
4 yk sebzeli tavuk sote
1 kase salata
1 bardak ayran
*2 bardak limonlu yeşil çay
Spor: 6 km tempolu yürüyüş ( 55dk)
Az mi olmuş bilemedim ama az yemek iyidir :)afiyet olsunBen bu sabah
Yulaf 2 kasik yogurt 2 ceviz yarim muz
Oglen
Sebzeli et bir kepce xorba salata
Aksam
Sebze yogurt bireaz yulaf
Son olarak
Sur insallah
Valla şimdiden sikilasma var gecen cumadan beri spora sarildim ins bırakmadan devam ederim yanlız regl oldum onun şişkinliği var bende.sen nasilsin ins lekekenmen durmustur hep yat dr gidene kadarTebrik ederim seni güzel motive ettin böyle giderse çok güzel kilo vereceksin
Ama cok sacma dr un en azindan igne vermesi gerekirdiŞarıl şarıl devam lekeler .
Havalar düzelmeye başladı artık çok hasta olmaz kuzucuk.
Valla herşeyden az yiyerek verebilirsin artık yok pilav yemem yok makarna yemem dönemleri geçti zaten fitsin e az kalori aldın mi hangi yağ ericek yok ki yağ. Sen tarzını değiştir bence farklı bisi dene
Oyyy cekirdekmi bizim evde iki çuval var esimm hergün usanmadan citliyy bir cuvali bitiri sayilir ben allahtan frenledim arada bindebir citledim. .ccissssBende negronun yeni çıkan büyük versiyonunaçekirdek eve sokmuyom cuvalla olsa bitirmeden kalkmam
![]()
Seker ac karnina söz ver :))) tokken ben kac soz verdim :))Hee ya ne guzel insan onlara alışınca aramiyo iste bi dadandım birakamiyom ama söz yarindan itibaren artik abur cubur falan yemicem![]()
Sen 2 ogunmu besleniyorsun canimMerhabalar bugün gelemedim hem eşim evde hemde dışarıda işlerim vardi .
Sabah
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Çay
Akşam
1 kase tarhana
1 tabak ciğer az yağlı
Çay 1 tane küçük ayva