Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Susuyorsam asaletimden :KK70:

Takımımıma nasıl ihanet edeyim :KK35:

Vayyy demek meydan okuyorsun:rolleyes:

Evet kemik yapımlada alakalı ama biraz oyuntu olabilir yine de oda sporla olurmu bilmiyorum
Dün okudum bir kadını ölçüleri benle aynı sayılır hiç oyuntusu yokmuş bir ayda beş cm incelmiş

Fark etmez canım
Sen yapacağın zaman söyle ben göndereyim
Ay o zaman denemeye değer kuzum en azindan denemis olursun incelten yaglar falan oluyo onlardan da alip sürüp sonra korse giysen daha etkili olur belki

Susuyorsam asaletimden :KK70:

Takımımıma nasıl ihanet edeyim :KK35:

Vayyy demek meydan okuyorsun:rolleyes:

Evet kemik yapımlada alakalı ama biraz oyuntu olabilir yine de oda sporla olurmu bilmiyorum
Dün okudum bir kadını ölçüleri benle aynı sayılır hiç oyuntusu yokmuş bir ayda beş cm incelmiş

Fark etmez canım
Sen yapacağın zaman söyle ben göndereyim
Evet meydan okuyorum. Hadi bağalım dişe diş kana kan :KK62:

ben yaparım burda yarın uğraşırım sen bana kimler listede kim hangi listede at ben ayarlayayım bide kızlar beni de etiketlesinler sporlarına gözümüzden kaçmasın

gördüm canım tamam

kızlar artık listeyi 1 haftalık hazırlıcaz isteyen istediği gün dinlenecek perşembe cuma dinlenme değil yani herkes ne zaman isterse ne gün müsaitse o zaman dinlenecek

listeleri hangi gün sonuçlandıralım Luluuu94 Luluuu94
İyi oldu böyle hadi bakalım. Bu hafta pertim meydan okudum :KK17:

Ay o zaman denemeye değer kuzum en azindan denemis olursun incelten yaglar falan oluyo onlardan da alip sürüp sonra korse giysen daha etkili olur belki
Ben 3 gündür koca göbeğme biberiye ve ozon yağı sürüyorum sonra üstünü poşetleyip yürüyorum eve bir geliyorum aman Allahım resmen eriyorum :rapci:

Sağlıklı kanlı canlı burdayım arkadaşlar hepinizin kadınlar gününü kutlarım.
Günlerdir menü bildirememiştim kısaca şöyle açıklayabilirim menülerim mide bulantılarım yüzünden yoğurt su peynir karabuğday pilavı domates gibi şeylerden oluştu. Şekerli gıdaları takıma katıldıktan sonra bırakmıştım zaten şimdide ekmeği bıraktım. Hasta geçirdiğim şu günler ekmeği bırakmamı sağladı açıkçası
Bu arada tartılmadım ama eksildiğimi düşünüyorum

Sağlıklı kanlı canlı burdayım arkadaşlar hepinizin kadınlar gününü kutlarım.
Günlerdir menü bildirememiştim kısaca şöyle açıklayabilirim menülerim mide bulantılarım yüzünden yoğurt su peynir karabuğday pilavı domates gibi şeylerden oluştu. Şekerli gıdaları takıma katıldıktan sonra bırakmıştım zaten şimdide ekmeği bıraktım. Hasta geçirdiğim şu günler ekmeği bırakmamı sağladı açıkçası
Bu arada tartılmadım ama eksildiğimi düşünüyorum
Ay hadi inşallah yaa yarın bakacağız sonuçlara

Birde günlerdir ellerim yüzüm ve ayaklarımda şişmeler var. Yani bu ödem mi şimdi
Böyle durumlarda sizler neler yapıyorsunuz

Evet öyle düşünyorum bende Hindistan cevizi yağım var ama

Uzun bi aglama olmus gercekten ahahahahah:KK70: niye aglatiyonuz kuru kizlari:anne:
Çekemiyorlar anam:KK12:

Evet meydan okuyorum. Hadi bağalım dişe diş kana kan :KK62:
Ooooooo hadi bakalım:KK62:

Ayy essah mi giz:KK49: Luluuu94 Luluuu94 bahhh:KK49: ne diyii umeyye:KK49:
Ozon yağımı:KK64: etkili mi diyorsun canım ölçülerinde değişiklik varmı UMEYYE UMEYYE

Back
X