- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #268.701
e hadi kızlar öpüldünüz
ben kaçtım yarın hepinizi kapıda eksilerle bekliyo olacagımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay o zaman denemeye değer kuzum en azindan denemis olursun incelten yaglar falan oluyo onlardan da alip sürüp sonra korse giysen daha etkili olur belkiSusuyorsam asaletimden
Takımımıma nasıl ihanet edeyim
Vayyy demek meydan okuyorsun
Evet kemik yapımlada alakalı ama biraz oyuntu olabilir yine de oda sporla olurmu bilmiyorum
Dün okudum bir kadını ölçüleri benle aynı sayılır hiç oyuntusu yokmuş bir ayda beş cm incelmiş
Fark etmez canım
Sen yapacağın zaman söyle ben göndereyim
Ahahahahahhahahahahahhahahahahahahhasen sakın onu geçeym deme hep komplolar kur emi kuzum![]()
Uzun bi aglama olmus gercekten ahahahahah
Verdim çok şükür yaa kendimi daha iyi hissediyorum.neyse ki eritiyoruz
dimi eriyo dimi güzel kilo verdin dimi![]()
Merhaba canım günlerdir süren migren atakları hiç geçmeyecek sanmıştım amaGeçmiş olsun neyin var. Umarım herşey yolundadır.
Evet meydan okuyorum. Hadi bağalım dişe diş kana kanSusuyorsam asaletimden
Takımımıma nasıl ihanet edeyim
Vayyy demek meydan okuyorsun
Evet kemik yapımlada alakalı ama biraz oyuntu olabilir yine de oda sporla olurmu bilmiyorum
Dün okudum bir kadını ölçüleri benle aynı sayılır hiç oyuntusu yokmuş bir ayda beş cm incelmiş
Fark etmez canım
Sen yapacağın zaman söyle ben göndereyim
Allah iyilik versin yaa sağlık olmayınca hiçbişeyin tadı olmuyor. Allah sağlık versinMerhaba canım günlerdir süren migren atakları hiç geçmeyecek sanmıştım ama
Bugün daha iyiyim
Teşekkür ederim
Kalın kızlar her gün kuru kızlar bir gün ağlarUzun bi aglama olmus gercekten ahahahahahniye aglatiyonuz kuru kizlari
![]()
İyi oldu böyle hadi bakalım. Bu hafta pertim meydan okudumben yaparım burda yarın uğraşırım sen bana kimler listede kim hangi listede at ben ayarlayayım bide kızlar beni de etiketlesinler sporlarına gözümüzden kaçmasın
gördüm canım tamam
kızlar artık listeyi 1 haftalık hazırlıcaz isteyen istediği gün dinlenecek perşembe cuma dinlenme değil yani herkes ne zaman isterse ne gün müsaitse o zaman dinlenecek
listeleri hangi gün sonuçlandıralımLuluuu94
AhahahahahhaKalın kızlar her gün kuru kızlar bir gün ağlar![]()
Ben 3 gündür koca göbeğme biberiye ve ozon yağı sürüyorum sonra üstünü poşetleyip yürüyorum eve bir geliyorum aman Allahım resmen eriyorumAy o zaman denemeye değer kuzum en azindan denemis olursun incelten yaglar falan oluyo onlardan da alip sürüp sonra korse giysen daha etkili olur belki
Ayy essah mi gizBen 3 gündür koca göbeğme biberiye ve ozon yağı sürüyorum sonra üstünü poşetleyip yürüyorum eve bir geliyorum aman Allahım resmen eriyorum![]()
Şeker orucuyla toplam kaç kg gitti. İradene hayranım yaaumeyye şeker orucu yaptım 4cm inceldi göbeğim sık dişini biraz hem spor hem diyetle sıfırla göbeği
Ay hadi inşallah yaa yarın bakacağız sonuçlaraSağlıklı kanlı canlı burdayım arkadaşlar hepinizin kadınlar gününü kutlarım.
Günlerdir menü bildirememiştim kısaca şöyle açıklayabilirim menülerim mide bulantılarım yüzünden yoğurt su peynir karabuğday pilavı domates gibi şeylerden oluştu. Şekerli gıdaları takıma katıldıktan sonra bırakmıştım zaten şimdide ekmeği bıraktım. Hasta geçirdiğim şu günler ekmeği bırakmamı sağladı açıkçası
Bu arada tartılmadım ama eksildiğimi düşünüyorum
Ay üstüme tunik giymesem işemişim sanırlar
İyi olur ter ericek o yaglar kalmicakAy üstüme tunik giymesem işemişim sanırlareşofmanın altına tayt giyiyorum taytın önü su oluyo resmen. Demek ne kadar yağlıysa
![]()
Evet öyle düşünyorum bende Hindistan cevizi yağım var amaAy o zaman denemeye değer kuzum en azindan denemis olursun incelten yaglar falan oluyo onlardan da alip sürüp sonra korse giysen daha etkili olur belki
Çekemiyorlar anamUzun bi aglama olmus gercekten ahahahahahniye aglatiyonuz kuru kizlari
![]()
Ooooooo hadi bakalımEvet meydan okuyorum. Hadi bağalım dişe diş kana kan![]()
Ozon yağımı