Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar moral.olarak kotuyum ama göbeğim oyle bi çıktı ki cidden yeseydim bu kadar üzülmezdim inancim kaybolmaya başladı spor için hic motive olamiyorim
canm bnm sen daha yeni seker diyetinden ciktin gobekten verdin harikaydi jersey neden tektmrar ciktigini dusunuyorsun

Sabah bi haslanmi yumurta peynir zeytin yesillik tam b.ekmek bi bardak kefir
Ara kucuk kase patlican kavurmasi
Aksam ezo gelin corba kabak yemegi yersem yicegim bulantim olmazsa bolsu yesillik
135dk spor yaptim hasatimm hic halim yok ve kablumbag misali ilerliyorum benim yerime baskasi olsunn erirdi simdiyece :KK43:((
Kefirin kalorisi yüksek 1 bardak içmek yerine 1 çay bardağı iç sabahları aç karnına iyi gelir.
Evett 79,5 cok moralim bozuluyor kiz valla 6:30 dan beri ayaktayim kac gundur cuma 79,0 oluyum yeter yaa:KK43:( ama goren gobegin kuculmus ne diyo off tartida oyle desin artık
Yag oranın azalsın yeter canım yemek ölçülerini bilmiyorum belki porsiyon kucultsen daha iyi olur ölçülerini de yaz bakalım
Sen nasil oldun agrin sizin varmı aklımda sin hep
Ağrım var canım kist olan yer çok ağrıyo
canikmmm bu menuler hemen duzelsinnn olur muuuu
Yarın da böyle olur ondan sonra düzelir midem çok hassas midemi genelde ekmek ile koruyorum malesef başka tavsiyen varsa denerim
Slm kizlar esim goreve gdecek yarindan snra 15 gun yok o yuzden cok gelemedim iki gun onla ilgileneyim diye simdi yaziyorum
Sabah
Arkadasla kahvaltidaydik
2 kasik.menemen biraz peynir 2 dilim ekmek
2 adey zeutin yesillik ve bir kasik bal ile bir kasik bikac tane de badem tereyag yedim
Aksam
Lahana ve havuclu ve 2 cevizli salata
Yogurt yanina da
Afiyet olsun canım .
Bisey sormak istiyorum sok diyete karsiyim bayanlar ama esim 15 gun yok ona supriz yapmak istiyorum protein doyeti dusunuyorum ama hangisini yaosam bilemedim var mi bana onerebleceginiz bisey
Dukan ekspress önerebilirim canım ilk 3 gün ekmek yok
Sabah
1 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt

Öğlen
2 patates
1 bardak yoğurt
(Mide bulantısı ve basdonmesiyle bıraktım)
Akşam
1 kase tarhana
3 yemek kaşığı kıymalı ıspanak kavurma
Yoğurt

Çay
Afiyet olsun canım
Sabah
1 yumurta
1 parca peynir
Domates
4 ceviz

Oglen
Tavul haslama
Bir kase pul biberli yogur1 salatalik
Aksam
1 kase kuru fasulye
Salata vee yoğurt
8 gibi 1 elma ve muz
8 gibi elma ve muz dışında iyi meyve yerken tek bir meyve ve avuç içi büyüklüğünde olması gerekiyor
Kizlar moral.olarak kotuyum ama göbeğim oyle bi çıktı ki cidden yeseydim bu kadar üzülmezdim inancim kaybolmaya başladı spor için hic motive olamiyorim
Bence odemlere takılma bazen havadan bile etkileniyoruz şişiyoruz sıkma canını spor candır vazgeçme

canm bnm sen daha yeni seker diyetinden ciktin gobekten verdin harikaydi jersey neden tektmrar ciktigini dusunuyorsun
Sislik var ve geçen hafta dümdüz du herkes tekrar çıktığını farketti bide ben 59a inersem devami gelecek diye inanmistim ve ondan da oyle cok bozmadım bilemiyorum basa sarmak cok yordu beni

SchonerDuft SchonerDuft ayy malesef o zaman ekmek veya leblebi iyi gelir canm sadece
Dukan ekspresi okudum evet bliyorum aslinda olablir azcik eritsem rahat edicem valla ya
şöyle söyleyim ben arada saf protein yapsam 2 kilo veriyordum hatta sabahları 1 dilim ekmek yediğimde oluyordu . sonra dukan ekspress yaptığımda çok zorlandım kilo da veremedim hatta doktorluk oldum :D :D kendine göre protein yap bence

şöyle söyleyim ben arada saf protein yapsam 2 kilo veriyordum hatta sabahları 1 dilim ekmek yediğimde oluyordu . sonra dukan ekspress yaptığımda çok zorlandım kilo da veremedim hatta doktorluk oldum :KK70: :KK70: kendine göre protein yap bence
Katiliyorum cnm zaten sana demistim bana en iyi protein geliyor diye ole yapam.en iyisi azcik gitsin kilolar bir dilim ekmek eklerim yulaf daha iyi geliyor bana bugday gelmiyor ama olsundu amac karbonhidrati kasmek zaten :)

Katiliyorum cnm zaten sana demistim bana en iyi protein geliyor diye ole yapam.en iyisi azcik gitsin kilolar bir dilim ekmek eklerim yulaf daha iyi geliyor bana bugday gelmiyor ama olsundu amac karbonhidrati kasmek zaten :)
bende yapacam bir kendime geleyim bana 1 gün bile yetiyor zaten çok kilo verme derdim yok benim 63 62 arası yeter bana . sen ne zaman yapacaksın proteini

Bugün kü menüm
Sabsh
Ceyrek peynirli poagaca
30 40 gr arası kadar süzme peynir
Tereyağı bal
3 dilim ekmek

Ara
1 kupa sütlü kahve
1 anamur muzu minik olanlardan

Öğlen
1 tabak et sulu mercimek çorba
1 dilim ekmek

Ara
2 avuç içi kadar tuzsuz
badem fındık çekirdek
1 dilim yaban mersinli kek anne elinden
3 4bardak çay
1 anamur muzu minik olandam

Akşam
1 tabak mercimek çorba
1.5 kase yoğurt
Maydonoz

Ara
Çay içerim

Kullandığım ilaçlar çok ağır günlük 2binlik antibiyotik içiyorum midem çok hassas ekmeğe vurdum kendimi 2 gün sonra düzelecek menülerim
Biraz fazla geld canim aralarinda yogun olmus hastasin sanirim iyilesince duzeltirsin ins

Slm kizlar esim goreve gdecek yarindan snra 15 gun yok o yuzden cok gelemedim iki gun onla ilgileneyim diye simdi yaziyorum
Sabah
Arkadasla kahvaltidaydik
2 kasik.menemen biraz peynir 2 dilim ekmek
2 adey zeutin yesillik ve bir kasik bal ile bir kasik bikac tane de badem tereyag yedim
Aksam
Lahana ve havuclu ve 2 cevizli salata
Yogurt yanina da
Az yemissin gibi geldi canim sabahin fena degil ama acikmiyorsan sıkinti yok tabi ama

Sabah
1 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt

Öğlen
2 patates
1 bardak yoğurt
(Mide bulantısı ve basdonmesiyle bıraktım)
Akşam
1 kase tarhana
3 yemek kaşığı kıymalı ıspanak kavurma
Yoğurt

Çay
afiyet olsun guzel
Sabah
1 yumurta
1 parca peynir
Domates
4 ceviz

Oglen
Tavul haslama
Bir kase pul biberli yogur1 salatalik
Aksam
1 kase kuru fasulye
Salata vee yoğurt
8 gibi 1 elma ve muz
:KK9:
neden moralini bozukuyorsun iki hunde verdigin kiloyu geri alacak halin yok sonucta. Odemdir o moral bozuklugu bile kilo vermeyi cok etkuliyor. Hadi moral bozmak yok hemen kalkip spor yapiyorsun o gobelten kurtuluyorsun:KK6:

Bugunku yediklerim hic ama hic olmadı aslinda önceden yaptığım gibi kötü beslendigim günler yazmayacaktim ama oyle yapa yapa kilo veremiyorum ya koruyorum ya alıyorum bunu size itiraf etmem gerekti irademi her zaman saglayamiyorum ve abartiyorum bi oneriniz var mi kizlar bi yaptirim mi olsa menü yazmaya yönelik ne dersiniz çünkü ben önceden kilo verirken buraya menu yazma korkusu oldugu icin yemezdim sonra buraya basladim aradan 3 ay falan gecmisti tabi verdigim butun kiloyu fazlasiyla alarak her gören kilo aldigimi söylüyor haftaya kayinvalidem eltim gelicek bisi demezler ama ben iyice napicam bilmiyorum icimi size döktüğüm iyi oldu bu arada bugun yediklerime gelince börek patates kizarmasi vb. Var :( lütfen bisi yapalım ve hepimiz hergün buraya menulerimizi yazalim lutfennn

Back
X