- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #276.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var mutfak tartım. Hadi bana da bi hesap yapın o zaman. 112 kilo, 163 cm boy. Biraz da ayrıntılı anlatın bakayım neler yapılacak neler yapılmayacak diyeYaz valla karışırsa bilemem
Ay yiyemiyorum ki ogggg . Ton balığı aldım ama normal aldım light almadım. Denicem yarın
Benim gördüğüm bu değildi tozdu olsun hangisi olursa alayım ramazanda şekersiz yapmam
Nasıl yani kuzu. Ben yürüyüş yapıyorum hergün bazen sahil bazen avm bazen otobüs durağını uzatıyorum
Bencede öyle yap eğer veremezsen sana gelmiyor protein
Mutfak tartın var mı ? Varsa çok kolay şekilde yaparsın
Bende 160lik aldım bakalım sonuç ne olacak
Patates yemeği ne oluyor püre mi? akşam salata ve yoğurt yeterleymiş aslında içinde mercimekte varmış patates nişastalı olduğu için önermiyorum akşamlarıBugünkü menum
8:30 Kahv.
1 tavada yumurta
bol maydonoz
kk peynir
sekersiz çay
2 dilim çavdar ekmeği
Ara 11:00
1 armut
Bir parça bitter cikolata
13:30 Öğlen
büyük kase salata
1 kase yogurt
Ara 16:00 elmayı tarcinla pisirdim 2 cevizle yedim
Akşam 18;30
bol salata (3 kaşık has.yeşil mercimek ekledim)
1 kase yogurt
2 kaşık patates yemeği
su 2 litre su
spor 45 dk lesliSchonerDuft
3 yemek kaşığı pirinç 1 dilim ekmeğe denk ama 4 köfte salata ve yoğurt yada ayran olarak yapsaydın akşam menünü süper olurdu bin kalori de çok az afiyet olsun canım9 Mayıs
Kahvaltı 07.30 (500 kcal)
2 dilim tahilli ekmek
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı nutella
Domates salatalık
Roka tere
Öğle 12.00
Karabuğday salatası (138 kcal)
Ara 15.30 (210 kcal)
Bir avuç nestle tahilli gevrek
1 buyük su bardaği süt
3 kuru kayısı
Aksam 18.00 (110 kcal)
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 köfte
Bol salata
Su: 2 lt
Spor. 20 dk zumbasal kafama gore dans
10 dakika kalca basen gobek egzersiz hareketleri
Toplamda 1000 kaloriyi gecmedim bugun
Senin ciddi anlamda bir gün kendine izin vermen gerekli cuma ödül koy kendine çok güzel gidiyorsun hedefine çok az kalmış abartmamak kaydı ile tabiDİKKAT !!!
DİYET YAPANLAR İÇİN UYGUN OLMAYAN İÇERİK
Menüm arkadaşlar
8:30
1 yumurta 1 domates az biberle menemen
1 dilim mozarella
1 dilim ekmek
Çay
11:00
2 kaşık yoğurt içine
geceden suda bekletilmiş 2 kayısı ve 10 kuru üzüm 1 kaşık pekmez
14:30
Poşette pişmiş 1 but (büyük)
Yeşil salata 2 kaşık lor eklenmiş
Cacık
18:30
Fırında patlıcan kabak ızgara
3 kaşık yoğurt
Yine 1 but (küçük baget)
2-3 dal karnabahar
19:30
1 dilim ekmek
1 dilim yağlı peynir
2 orta dilim karpuz
Ve daha gün bitmediğine göre 1 süt nescafe içerim
İnşallah yarın bu kadar yemicem kaç kalori etti bilmiyorum gece hesaplarım
![]()
Yarın atarım kuzum . Telefonuna fat secret programını indir yediğin herşeyi tartıyorsun ama yemeden kalori değerine bakıyorsun masum görünen çok şeyin kalorisi yüksek kalori sayarken buna dikkat et yeterEvet var mutfak tartım. Hadi bana da bi hesap yapın o zaman. 112 kilo, 163 cm boy. Biraz da ayrıntılı anlatın bakayım neler yapılacak neler yapılmayacak diye![]()
Pilav yerine sebze yada protein li birşey olsa iyi olurdu . Pilav derken pirinç bulgur?Menüm
Bir haşlanmış yumurta bir dilim yarım yağlı peynir iki dilim ekmek 5zeyrin
Bir fincan beyaz çay
Bir elma
Öğlen kaşık pilav ve ayran
Ara öğünler yapılmadı
Akşam kebap salata
Saol canım. Kofte gına geldi bana pratik oluyo diye hazirlayip buzluğa atıyorum kofteleri yemek zamanı firinda tavada pisiriyorum. onuda yemeyecektim en kucuklerden eksik kalmasın diye.3 yemek kaşığı pirinç 1 dilim ekmeğe denk ama 4 köfte salata ve yoğurt yada ayran olarak yapsaydın akşam menünü süper olurdu bin kalori de çok az afiyet olsun canım
Normalde listemde YÖK ama evde yemek yapmadım bu sebeple bulgur pilavından azıcık yedim..Pilav yerine sebze yada protein li birşey olsa iyi olurdu . Pilav derken pirinç bulgur?
B u sıralama spor mu nwdie07/05/2018
S _Safiye_ 75+90
@Buki_89
SchonerDuft 60+10+15
@segus 60+
@tgb1907 90+
@drdotty115+70
@Ghostpasha60+60
bi-zuzu 40+80
@tobosoludulcinea30+
Silent Scream 30+30
Sahihuban
@poncikbirgelincik
@cicikizsinem 25+
Canım beni uyku tutmuyor nasılsa ben sana zigzag kalori diyetini anlatayımEvet var mutfak tartım. Hadi bana da bi hesap yapın o zaman. 112 kilo, 163 cm boy. Biraz da ayrıntılı anlatın bakayım neler yapılacak neler yapılmayacak diye![]()
Merhaba canım spor listemiz kaç dakika yaptıysan onu ekliicen puanlı değilB u sıralama spor mu nwdie
Önceki mesajda fotosunu yolladığım bu hesaplamayı senin yaş boy kilo bilgilerinle freedieting.com sitesi hesaplama sayacı hazırladı. Bu listeye göre kilonu korumak için en solda maintain diye açıklanan sütundaki kalori miktarlarını , yağ kaybetmek için orta sütundaki (fat loss ) kalori miktarlarını , aşırı yağ kaybetmek için en sağdaki sütunda (Extreme Fat Loss) bulunan kalori miktarlarını aşmadan öğünler planlaman gerekiyor. (Biz Extreme Fat Loss ta belirtilen miktarları uyguluyoruz)Eki Görüntüle 2144947
Canım beni uyku tutmuyor nasılsa ben sana zigzag kalori diyetini anlatayımSchonerDuft hesaplamayı yaptım fotoğrafını yolluyorum
Walla ben çocuklarla oyun oynuyordum sadece 15-20 gündür profesyonel yürümeye başladımaynen ekmek yok bugün.sizler nasıl spor yapıyonuz anacım ?
En kolayı kalori saymak canım meşrubatları ve şekeri kestiysen dünyayı yesen 1500 kaloriyi geçmez o da sana uygunAslında heves ettim ben de sizin yazdıklarınızdan ama kalori saymayı becerebilecek miyim diye tereddütteyim.
Ben de bu ramazan değişiklik olsun bi sefer de kilo vereyim diyorum.
Planım sahurda 1 dilim ekmek, sebze ,1 yumurta ve biraz beyaz peynir yemek.
İftarda da çorba, salata, pişen yemek neyse az bişey de ondan yemek. Ve bol suuuu. İnşallah bu şekilde başarırım.
Ödem çayı yapsan belki ödem varsa onu atarsın. Ayrıca senin olduğun kilo benim gibi biri için hayal gibi geliyor:). İnşallah ben de görürüm o kiloları...
80 lik olanların süzme ağırlığı 50gr. Ben poşet light ton alıyorum 120gr süzme ağırlığı 110 kalorisi var ama diyette olmasam zeytinyağlı ton yerdim.Ben sormustum canim tmm 160 lik alicam not ettim![]()
Yeni gelin öperim seniay ben onu hiç yiyemem sütlü sütlü kusarım![]()
Canımbenim bebişin durumu nasıl iyileşsin artıkkimseler kalmamış burdabenım mesai bitti eve gideyım artık
![]()
Ay sen niye sevmiyorsun zeytinyağlı ton al birdahaki sefere o daha lezzetliSanırım öyle olduramazandan önce son çıkış
ben bile ton balığı aldım inşallah yiyebilirim
![]()
Patatesin hiçbir hali uygun değil aslında ama genel olarak güzel menün. Tarçınlı elmada çok hoş olmuş Afiyet olsunBugünkü menum
8:30 Kahv.
1 tavada yumurta
bol maydonoz
kk peynir
sekersiz çay
2 dilim çavdar ekmeği
Ara 11:00
1 armut
Bir parça bitter cikolata
13:30 Öğlen
büyük kase salata
1 kase yogurt
Ara 16:00 elmayı tarcinla pisirdim 2 cevizle yedim
Akşam 18;30
bol salata (3 kaşık has.yeşil mercimek ekledim)
1 kase yogurt
2 kaşık patates yemeği
su 2 litre su
spor 45 dk lesliSchonerDuft
Afiyet olsun canım 1000 kalori az geldi bana ama sıkı kahvaltı yapmışsın. Sanki 1200 kalorinin altına inmemek gerekiyor. Boyuna kilona göre bilirsin sen zaten9 Mayıs
Kahvaltı 07.30 (500 kcal)
2 dilim tahilli ekmek
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı nutella
Domates salatalık
Roka tere
Öğle 12.00
Karabuğday salatası (138 kcal)
Ara 15.30 (210 kcal)
Bir avuç nestle tahilli gevrek
1 buyük su bardaği süt
3 kuru kayısı
Aksam 18.00 (110 kcal)
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 köfte
Bol salata
Su: 2 lt
Spor. 20 dk zumbasal kafama gore dans
10 dakika kalca basen gobek egzersiz hareketleri
Toplamda 1000 kaloriyi gecmedim bugun
Afiyet olsun canım güzel menü. Ben sık sık acıktığım için ara öğün yapmayanlar aç kalıyormuş gibi geliyor. Pilav yerine daha uygun bir alternatif olmasını tercih ederdim ama mesajlarını okudum o varmış az yenmiş.Menüm
Bir haşlanmış yumurta bir dilim yarım yağlı peynir iki dilim ekmek 5zeyrin
Bir fincan beyaz çay
Bir elma
Öğlen kaşık pilav ve ayran
Ara öğünler yapılmadı
Akşam kebap salata