Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yo ben yedigim zaman daha cok zorlaniyorum, ama benim bünyem aliskin yani bi on senedir sahura kalkmadan tutuyorum orucumu, yani daha dogrusu kalkip tek su iciyorum...

senin bünyen acliga dayaniklimi?
Dayanıklıyımfır ama ben sahurda azda yesem cokta yesem acıkmam ama susarım

:D:D:D

ayşe kim ki :KK70: verebilirsin bence inanıyorum sana
ayşeli bi video önermiştide bana :D:D

Kızlar eşim diyor ki sahurda hurma yiyelim süt içelim yatalım. Açlıktan geberir miyiz ne dersiniz? Ben neredeyse 10 yıldır oruç tutamıyorum sağlık problemlerimden dolayı. Ama bu yıl kararlıyım. Eşimin dediği gibi yapsak öok mu pişman oluruz bilemedim:confused::confused:
olmaz bisey süt tokta tutuyor ben bi sene hiç kalkmadan tutmuştum 9 kg vermiştim :D:D

Biz de kararlıyız yawru görürler cuma günü:KK70: bizimkiler kilo vermeye çalıştıklarından ortalarda yoklar hepsi spor yapıyor harıl harıl:KK70:o yüzden gelemiyorlar ben konuştum onlarla:KK70::KK70:
:KK70:bizde iddialıyız canim :halay:
halen yapıyorlar mı vay be öğlenden başladılar spora bu ne azim :KK70: segus segus tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea @cicikizsinem @_Safiye_ nerelerdesiniz
Bende iş yerinde ter atiyorum canım klimamızın temizleesi gerek iyi sogutmuyo göz kapaklarım yapıştı terden saunada gibiyim :mad:

Back
X