Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Napimm kuzum cok yogunum merak ettim bi.bakim dedim size.Maşallah bebisin büyümüş hersey yolunda dimi rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin inş..
rabbim isteyen herkese nasip etsin kuzum sana da versin minnak bi bebiş :dua::dua::dua:
cok şükür olunda herşey bekliyoruz işte:KK200::anne:

Bugün sabahtan beri hep bi boşluk hissi oldu yemek yapsam yemek yesem gibi. Sabah yürüyüş yaptık eşimle sonra çıkıp alışveriş yaptık kendimizi yormadan sonra çocuğu okuldan aldık bütün bunları yaparkende çok eğlendik markette bile eğlendik yaş ortalaması 45 olan bi çift için fazla kikirkikirdik sanırım.
İftarda mercimek çorbası salata ali nazik ve mantarlı bulgur pilavı yedik.
Çok zorlanacağımı sanmıştım şükür rahat atlattım ilk günü.
Hepimizin oruçları kabul olsun arkadaşlar
maşallah sizeeeeee :nazar::nazar::nazar::KK200:
ilk gününün rahat geçmesine cok sevindim kuzu bundan sonrası daha kolay olcak senin için :halay:

***14. TAKİM 570. ETAP***

poncikbirgelincik (59,7///%)
segus (69,00///%)
drdotty(71,10///%)
SchonerDuft (68,60///% )
tgb1907 (65,20///%)

bi-zuzu (64,20///%)
Ghostpasha (77,30///%)
patient women (89///%)
başl t:6mayıs başl.k:90,00 hedef:75
tobosoludulcinea (66,60///%) başl.t:3mayısbaşl.k:67,40 11mayıs:66.6 hedef:60
kayacans (78,30 ///%) başl t:7 mayıs başl k:79,00 hedef 67

gamzelim080 (79,20///%) Sağlık sebebi ile listeden ayrılmak istiyor

14.Takım ortalaması :%

Tedavim erteledik eve mecburen tadilat yaptirdik borçlandık,evet mayisin 30da diyetisyende randevum var cok uygulayamiyorum bulantim oluyor demir depom boşmuş ilac kullaniyorum simdilik durum böyle..
geçmiş olsun canım o demir deposunu bende düzeltemiyorum sürekli düşüyor . kaç kilosun hiç vermedin mi
Kistin çözülüyor diye düşündüm canım bu iyi bişey
aynen tam başlasaydı da rahat edeydim
Valla işime gelir sanki biraz ( çok yüzsüzüm demiii). Çünkü pis boğazın biriyim iftara kadar kararlı ama sofraya oturunca gözü dönmüş bir kişilik çıkıyor içimden:KK43:. Sonuçta burda bi yarış var ve benim yüzümden kötü sonuçlar doğsun istemem.
Kırılmam kırılmam sen merak etme, çubuk kraker değilim sonuçta niye kırılayım:)

Allah kabul etsin canım, bak ne güzel atlatmışsın bugünü:KK66:.Devamı da gelir inşallah....
ramazandan sonra da aç gezeceksin buna bayramda dahil ona göre
Menüm
Sahur
1 tane kavrulmuş yumurta,1 dilim chia tohumlu ekmek,2 inçe dilim kaşar, 1 dilim hindi füme, 1 bardak süt
İftar
1 kase yoğurt çorbası,4 dilim kıymalı börek, salata,2 hurma
3 bardak çay

Su anca 1 lt oldu , daha içiyorum ama.
Bugün sahura kalkmıycam çünkü iftarda çok yedim ve yarın cuma olduğu için tartı vaktine kadar biraz eksi görmem lazım. Aslında biraz verdim ama hedefime daha çok var :KK43:. Yarın olsa hayrola...
afiyet olsun canım
Arkadaşlar hepinize hayirli ramazanlar,tuttuğunuz oruclae yaptığınız ibadetler ve ettiğiniz dualar kabul olsun İNŞALLAH)))
@SchonerDuft cnim nasilsin?regl olmuşsun,geriye dönüp sayfaları okumadim ama bi akadas geçmiş oldu demis:KK66:) hayırdır kuzum sancinmi var? cnim bu guruba yazmaya yüzüm yok...okadar desteginizs rağmen aranıza katilamadim.cunku size karşı mahcup olmak istemedim....Yıllardır vucudum sürekli diyet halinde oldugu icin diyenlere alışmış o yuzden kıl vermekte cok sıkıntı yaşıyorum.bu yağlar resmen yapıştı kaldi .inan iki aydir hamur iş şeker vs porsiyin kuculttum ama yok olmuyor bu sefer gerçekten veremiyorum!!!!!! inan iftarda ekmek yok,karbonhidrat en aza indirdim.işlenmiş gıda eve sokmuyorum bol su içiyorum.artık ne yapacağım bilmiyorum.
hepimiz kilo vermekte zorlanıyoruz hele ben ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yine de zorlanıyorum ki kims e kolay olduğunu söylemedi dimi . kendini nasıl mutlu hissedeceksen kuzum önemli değil. hayırlı ramazanlar

En son 8 de paylaşabilir tr saati ile sen aday.listesindesin zaten
kendim icin sormadim canim diger arkadas icin:) kafasini karistirmis olmim diye.
Ben bugün eve gecmicem direk anneme gittcem o yüzden dün aksamdan tartildim ben
bu hafta icin sabitim, yani aslinda Sabit degilim cünki gecen Cuma 68 küsürlerdeydim dün aksam ama tam 67 ciktim
Insallah haftaya 66 ve altina inmis olcam güzel gidiyo suan kilolar

kendim icin sormadim canim diger arkadas icin:) kafasini karistirmis olmim diye.
Ben bugün eve gecmicem direk anneme gittcem o yüzden dün aksamdan tartildim ben
bu hafta icin sabitim, yani aslinda Sabit degilim cünki gecen Cuma 68 küsürlerdeydim dün aksam ama tam 67 ciktim
Insallah haftaya 66 ve altina inmis olcam güzel gidiyo suan kilolar
sana sabit yazıyorum o zaman kuzu

günaydın kızlar
günaydın kızlar bende 2 kilo sözü vermiştim olmadı ama 1,7 verdim şuanki kilom 78.1 oldu 300 gramla hedefime ulaşamadım olsun listeye dönenen kadar zayıflayım size sürprizim olsun ama detoks bana gmre değilmiş kabaktan yaptım hani allahın nımetine kötü denmezdi midem agzıma geldi 1,5 gün anca yapabildim bana göre değil en güzeli diyetisyenimin listesi valla uyunca süper oluyor tabi ben hepsine uyaıyourm sanırım atalet dönemindeyim onu kırmam gerkiyor

günaydın kızlar bende 2 kilo sözü vermiştim olmadı ama 1,7 verdim şuanki kilom 78.1 oldu 300 gramla hedefime ulaşamadım olsun listeye dönenen kadar zayıflayım size sürprizim olsun ama detoks bana gmre değilmiş kabaktan yaptım hani allahın nımetine kötü denmezdi midem agzıma geldi 1,5 gün anca yapabildim bana göre değil en güzeli diyetisyenimin listesi valla uyunca süper oluyor tabi ben hepsine uyaıyourm sanırım atalet dönemindeyim onu kırmam gerkiyor
kilonu listeye yazıyorum o zaman kuzum bu süreçte verdiğin kilo seni olumsuz etkilemiyor mu ?

kilonu listeye yazıyorum o zaman kuzum bu süreçte verdiğin kilo seni olumsuz etkilemiyor mu ?
sanmam biz ms liler zaten ömür billah diyette olmamız lazım gaps diyeti olsa dediğin doğru etkiler noramla yemek yiyince sıkıntı yok zaten birde 2 ay oluyor neredeyse diyetissyen ben normaldede cok yiyen biri değilim ama abur cubur severim
onda kestim zaten benim sıkıntım bir ara dikakt etmedim hazır yoğurt şirkettre öğlen dışarda et yemek falan bana kuzu eti dışında et yokya oda sürekli değil viraminlerimi almamıstım param yoktu derken hopp yokladı arkadaşım (ms) kankamla iyi geçiniyorum ya ben baya uzun acıklıyorum rahatsız olmuyorsun dimi:))

]***14. TAKİM 570. ETAP***

poncikbirgelincik (59,7///%)
segus (69,00///%)
drdotty(71,10///%)
SchonerDuft (68,60///% )
tgb1907 (65,20///%)

bi-zuzu (64,20///%)
Ghostpasha (77,30///%)
patient women (89///%)
başl t:6mayıs başl.k:90,00 hedef:75
tobosoludulcinea (66,60///%) başl.t:3mayısbaşl.k:67,40 11mayıs:66.6 hedef:60
kayacans (78,30 ///%) başl t:7 mayıs başl k:79,00 hedef 67

gamzelim080 (79,20/78,10/1,10/%1,39) Sağlık sebebi ile listeden ayrılmak istiyor

14.Takım ortalaması :%

Back
X