Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi aksamlar kizlar bende menu yazayim. :KK36:

Sahur
1 dilim pide
2 yemek kasigi sut kaymagi
2 yemek kasigi recel
1 buyuk hurma icini ceviz doldurdum.
domates salatali marul karisimi

iftar
1 dolu kase sehriye corbasi
1 porsiyon mantar sote
8-9 kanat izgara :KK23:
salta
1 kurabiye
cay
3 isirik cevizli kek

birazdan biraz dut yiyecegim ve bir parca cikolata:KK25:

suyumu 3 lt ye tamaliyorum:KK71:
Hurmanın içni ceviz doldurmak kulağa enfes geliyo ;) genelde incir doldururdum ama hurmayi yarın deniycem..
aksamki islim ve kabak kizartilarak hazirlanmissa agir olmus bir de yaninda bor bardak kola icilmis hic olmamis.
Kolaya karsi koyamiyorsan minik bardak doldurup icmeyi dene canim. Hic icmesen daha iyi aslinda :KK66:
1 yıldır hic kola icmedim nedendir anlamadim bugun canim cekti normalde pek icmedigim icin bi yudum iceyim derken hepsi gitti.. hic olmadi.. malesef islim kebabinda da hersey kizartilarak hazirlanmisti biraz yagli bi menu oldu.. ama tatlı yemedim birde baklava vardı ki çıtır çıtır:olamaz: ramazanda agzımızı nasıl tutucaz bilen varsa soylesin..

Sağol kuzu:KK200: ben zaten spor olarak anca yatıyom:KK70:ramazanda tatil verdiğin iyi oldu :KK19:
:D arada kısa yürüyüş yapıyorsundur umarım
Dünkü menüm
Sahur yok
İftar:
3 kepçe mercimek çorbası,1 dilim kıymalı börek, salata, ıspanak yemeği 1 yumurtalı,3 hurma
2 saat sonra 1 tane dondurma 173 kalori idi.
Su 2.5 lt SchonerDuft SchonerDuft
Börek börek nereye kadar bitti dimi börekler
Tam tersini diycektin heralde:KK70::KK70:ne hallere düştük diyet diye diye:KK70::KK70::KK70:azar azar tadına bak bebeeem. Bol şans:KK73:
Dolma vardı içinde nohutta vardı. Şekerpare vardı biberli ekmek pasta bunlardan yedim ama hiç oturmadım çoğunu yaktım akşamda 30 dk kadar yürüdük dengeledim gibi
Sanada bravo canım çok iyi yol katetmişsin maşallah.
Ben şimdi Ramazan dolayisiyla bıraktım diyebilirim şekerli ürün tatlı ve ambalajlı ürün yemiyorum. Pilav makarna yemiyorum. Ama ekmek yada ana yemeğe uygun hazırlanmış hamur işlerini reddedemiyorum. Davetlerde başladı. Ha birde kola var tabi 2 gündür iftarda kola içiyorum başka bişeyle değişimine beynimi ikna edemedim. Biraz kilo alırım ama olsun en azından nasıl verileceğini öğrendim
Kilo ne durumdaa bırakma sakın zigzagta kilo kontrol kalori değeri var onu say bence çok emek verdin kilo alırsan kendimi suçlu hissederim.
Hastamisin canim niye yiyemiyosun

Keremin tatlısı ney :KK70: afiyet olsun güzel

:KK200::KK200:

Sahurda yememen kotu olmus onu soylemistim iftar guzel kiymali borek:deli:

Insallah yoktur kuzum iftara mi gidiyorsunuz bizdede misafie var:eek:
Yok kuzu teyzeler kuzenler toplaniyoruz 2 3 hafta da bir dün kuzendeydik
Kızlar menü mü vereyim
Aç karnina 2 büyük bardak su
9:00 kah.ciğer sote (anneme gitmiştim cokbseberim kahvaltıda diye yapmış canimmmm❤❤❤)
Çay az peynir
2,3 dilim ekmek

Ara 13:00
Annemin d.günü olunca :-))
1 dilim pasTa
1 bardak kola;-(

Akşam 19:30 az sonra yi cem yulafli nesfit sütle beraber

Su 3 litre olmuştur
spor 70 dk kadar tempolu yürüyüş SchonerDuft SchonerDuft
Kola olmamış pastaya lafım yok güzel başladın sonuçta kola yerine soda içiyoruz sade.olandan
Canim benim istiyorsan ne guzell Allah kalbine göre versin :dua: :KK60: kan tahlili ver kafan rahat etdlsin en azindan
Yok Canım bir bakayım durum ne gösterecek ben her adet böyle oluyorum istediğim için acaba diyorum bebek var mı falan yoktur zaten
Okudum şimdi teşekkür ederim. Evet çok haklı 3 öğün yiyince insan aç gözlü olmuyor. Her gözünün takıldığını ağzına atmak istemiyor. Oruçtan sonra bi düzen kurmalıyım çünkü yediğime göre hiç kilo veremiyorum. Vücudumun dengesi şaştı galiba. Oruçta çok dikkat edemiyorum ama dünden beri iyi gibiyim az da olsa eksilmeler var. Oruç bitene kadar 110 altına düşsem bile sevinicem artık:).

Sanki daha önceleri bi kürtaj lafı geçmişti, sen miydin o canım?? Kürtaj ve düşük sonrası ilk adette biraz farklılıklar olabiliyor. Ama sen yine de bi dr a danış bence:)

Bu kadarcık mı???
Evet ben olmuştum ikinci adetim kürtajdan sonra kuzum kistim de var normal de 24 mayısta adet olmam gerekiyordu 1 hafta.erken oldum neredeyse acaba dedim ama yoktur yani gerekli şartlar yerine gelmedi çok fazla :D
Canlarım cicilerim bugün iftarı 21:15 te yaptık eşim yoldaydı yetişemedi vaktinde bende hurmayla su içip bekledim o da arabada hurmayla su içti . Ama o 2 hurma yemiş ben beklerken 1 paket hurma yedim 350 kaloriden fazlaymış paket. Hiç kontrolüm yok şu saate kadar hep yedim. Midem göğüslerimden büyük oldu. (Göğüslerimin sütt dolu olduğunuda biliyorsunuz) düşünün yani ben bu hafta 5 kilo alırım.Kötü alışkanlığımda var :KK14:
Kuzum maşaallah size diyorum. O kötü alışkanlıklar hiç iyi değil demi büyük olarak bize güzel örnek olmalısın :D
Selam canlarim:KK68:
@drdotty @poncikbirgelincik beni merak etmis ve ozlemissiniz etiketlerinizi gordum cok mutlu oldum tesekkur ederim. :KK74:
SchonerDuft SchonerDuft kaptinn kaptinn siz etiketlediyseniz gormedim etiketlemediyseniz alin size:tokat:

Kizlar ne zamandir giremedim. Kizimin dis cikarmasiydi, ev temizligiydi, havalarin guzel olmasi gezmeydi falan derkeb gunler gecti. E ramazan da girdi yogunluk katlanarak devam ediyor. Guncel kilom 62.5 :sampiyon:
sizlerin kac @drdotty 69 gordum sanki supersin masallah yaa harika ilerliyorsjn. :KK59:
kaptinn kaptinn senin bebis nasil
SchonerDuft SchonerDuft canim sen nasilsin
@poncikbirgelincik dugun olmadi ama evlilik nasil :))

ve ismini yazamadigim diger arkadaslarim yeni arkadaslar sizler nasilsiniz ? Nasil gidiyor diyet?

Ben daha sık gelmeye çalışacağım ins. gepinizi cok ozledim. Seviliyorsunuz. Simdilik iyi sahurlar diliyorim.
Evet bayağıdır yoksun fark ettim yokluğunu kilo da vermişiz terlikler kuzum iş başı ne zaman . Ben iyiyim 68 de takıldım kaldım sihirli değnek arıyorum :D
Benim eşimde biraz gecikti bekledim ama. Sende çok güzel kilo vermişsin maşallah. Hem yağdan iyi gitmiş şimdiden incelmiştirsin.:nazar:

2-3 dilim ekmek pasta kola
Afiyet olsun

Bence de azar azar nefsi körlemek gerek. Ama ben bazı şeyleri yeyince duramıyorum 5 kişilik yiyorumo_O

Bi test yaptır bakalım canım. Allah gönlüne göre versin:dua:
Amin kuzu yok artık 1 ay geçsin öyle test yaptırırım erken öğrenmek bana yaramıyor :D

Sonunda cevap.verebildim sizlere alıntı yapıp işe kalktım 5.30tan beri yatak.odamı temizliyorum perdelerini yıkadım serdim camlari sildim balkonu yıkadım yorganı makineye attım kollarım yine çok yoruldu spordan sayılır mı kızlar :D 5 saatin 2 saati en az.kollar hareket etti :D

Merhaba kızlar, ben de parktayım :). Allah’tan hava serin bugün. Benim bücürün eve gitmeye hiç niyeti yok. İftara iki saat var daha son bir saatte evde olursam iyi olur:KK43:. Daha pilav pişecek, salata yapılacak ... İftara çağırsanıza kızlar beni :):):)
Yakın olaydık cağıraydim kuzum :(
Selam kızlar temizlik gunuydu yaptim mi tabiki hayır gezmelerden aman bulamadım:KK66: yarın okuldan gelince yaparım dedim.. bugun doyasıya avm gezip alisveris yaptım eve gelip tartiya ciktigimda kucuk kacamaklarıma ragmen eksildigimi gormek mutluluk verici..62.40 ciktim bu gidisle ramazana 60 olurum.
Geleyim menume
Sahur
1 haslanmis yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalik
2 dilim pide
Iftar
1 porsiyon islim kebabı
2 yk yogurtlu kabak kizartma
2 yk eriste
1 bardak kola:KK43: çok canım istedi bi dikişte aktı gitti
2 litre su
Kola yok o tuzak sade soda içiyoruz kanma havalara
iyi aksamlar kizlar bende menu yazayim. :KK36:

Sahur
1 dilim pide
2 yemek kasigi sut kaymagi
2 yemek kasigi recel
1 buyuk hurma icini ceviz doldurdum.
domates salatali marul karisimi

iftar
1 dolu kase sehriye corbasi
1 porsiyon mantar sote
8-9 kanat izgara :KK23:
salta
1 kurabiye
cay
3 isirik cevizli kek

birazdan biraz dut yiyecegim ve bir parca cikolata:KK25:

suyumu 3 lt ye tamaliyorum:KK71:
Kurabiye canavarı senk birde kek eklemiş :D
canim seninaksam etiketledim ama gormedin sanirim nasiksin nasil gidiyor
Gördüm de bir cvb yazamadım iki gündür bayağı hareketli geçti okuyup geçebildim sadece

J
Sonunda cevap.verebildim sizlere alıntı yapıp işe kalktım 5.30tan beri yatak.odamı temizliyorum perdelerini yıkadım serdim camlari sildim balkonu yıkadım yorganı makineye attım kollarım yine çok yoruldu spordan sayılır mı kızlar :KK70: 5 saatin 2 saati en az.kollar hareket etti :KK70:

Spor olarak kesinlikle sayilir kuzum..sayılmazsa ayıp olur..yuruyusten iyi bence.. bende arada spor yapmak adina kulakligı takip hareketli muzik esliginde koltuk cam siler ev supurur vileda yaparim isim bittiginde baya ter atmis oluyorum. Nasil oldu bilemiyorum ama bugun iftardan 5 dakika once cumaya gore 1 kilo gitmis gorunuyorum 62.40 olmusum cok mutluyum .

J

Spor olarak kesinlikle sayilir kuzum..sayılmazsa ayıp olur..yuruyusten iyi bence.. bende arada spor yapmak adina kulakligı takip hareketli muzik esliginde koltuk cam siler ev supurur vileda yaparim isim bittiginde baya ter atmis oluyorum. Nasil oldu bilemiyorum ama bugun iftardan 5 dakika once cumaya gore 1 kilo gitmis gorunuyorum 62.40 olmusum cok mutluyum .
O zaman spor birincisi benim bu hafta desene..
Müziksiz yaptım temizliği bayağı da adrenalinliydi :D düşün 6.cı kattayım balkon cam kaplı sürgü pimapen bacağın biri dışarda şekild e sildim camı tırsarak :D saha çok yağ yakmışımdır demi :D.
Çok iyi gidiyorsun kuzum ramazana 60 kiloyu sabitlemiş olursun sonra gelsin 5ler:halay::halay:

20 mayıs pazar günü mnüm
Sahura kalkmadık ama gece 12 gibi
1 dilim pide
3 hurma
5 zeytin yedim

İftar 19.56
1 kase ezogelin çorbası
Yarım porsiyon iskender (pilav vs yok yoğurdunu bile yiyemedim.)
Yarım dilim pide
1 hurma
3 kaşık çilek kompostosu
1 çatal baklava(berbattı yiyemedim Allahtan. Yoksa halletmiştim 1 porsiyonu:KK53:1 baklavanın çeyreği gibi düşünün)

Selam kızlar temizlik gunuydu yaptim mi tabiki hayır gezmelerden aman bulamadım:KK66: yarın okuldan gelince yaparım dedim.. bugun doyasıya avm gezip alisveris yaptım eve gelip tartiya ciktigimda kucuk kacamaklarıma ragmen eksildigimi gormek mutluluk verici..62.40 ciktim bu gidisle ramazana 60 olurum.
Geleyim menume
Sahur
1 haslanmis yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalik
2 dilim pide
Iftar
1 porsiyon islim kebabı
2 yk yogurtlu kabak kizartma
2 yk eriste
1 bardak kola:KK43: çok canım istedi bi dikişte aktı gitti
2 litre su
Gözüme sadece kola battı, gerisi bence iyi, sadece kızartma olduğu için yağlı olmuş accık;)
Sonunda cevap.verebildim sizlere alıntı yapıp işe kalktım 5.30tan beri yatak.odamı temizliyorum perdelerini yıkadım serdim camlari sildim balkonu yıkadım yorganı makineye attım kollarım yine çok yoruldu spordan sayılır mı kızlar :KK70: 5 saatin 2 saati en az.kollar hareket etti :KK70:
Sayılmazmı kız, yerinde oturmaktan hep daha iyidir;)

Yakın olaydık cağıraydim kuzum :KK43:

Kurabiye canavarı senk birde kek eklemiş :KK70:

Gördüm de bir cvb yazamadım iki gündür bayağı hareketli geçti okuyup geçebildim sadece
Çağırmış kadar oldun canım:).
Allah’tan vakitlice geldim eve de menüyü tamamladım, karnım doydu şükür :dua:

J

Ooo Cuma’ya da görürsün inşallah o eksileri;). Ben de iftardan önce 111 i gördüm ayıptır söylemesi :halay:. Ama iftar sonrası nasıldır onu bilemiyorum:işsiz:

:KK70: arada kısa yürüyüş yapıyorsundur umarım

Dolma vardı içinde nohutta vardı. Şekerpare vardı biberli ekmek pasta bunlardan yedim ama hiç oturmadım çoğunu yaktım akşamda 30 dk kadar yürüdük dengeledim gibi

Kilo ne durumdaa bırakma sakın zigzagta kilo kontrol kalori değeri var onu say bence çok emek verdin kilo alırsan kendimi suçlu hissederim.

Kola olmamış pastaya lafım yok güzel başladın sonuçta kola yerine soda içiyoruz sade.olandan

Yok Canım bir bakayım durum ne gösterecek ben her adet böyle oluyorum istediğim için acaba diyorum bebek var mı falan yoktur zaten

Evet ben olmuştum ikinci adetim kürtajdan sonra kuzum kistim de var normal de 24 mayısta adet olmam gerekiyordu 1 hafta.erken oldum neredeyse acaba dedim ama yoktur yani gerekli şartlar yerine gelmedi çok fazla :KK70:

Kuzum maşaallah size diyorum. O kötü alışkanlıklar hiç iyi değil demi büyük olarak bize güzel örnek olmalısın :KK70:

Evet bayağıdır yoksun fark ettim yokluğunu kilo da vermişiz terlikler kuzum iş başı ne zaman . Ben iyiyim 68 de takıldım kaldım sihirli değnek arıyorum :KK70:

Amin kuzu yok artık 1 ay geçsin öyle test yaptırırım erken öğrenmek bana yaramıyor :KK70:
Bitti bitti çok şükür:), normalde 1 günde biten börek 3-4 gün yendi valla:).

Menüm
Sahur yok :(. Tiroid ilacımı içip uyudum yarım saat sonraki alarmla kalkıp yiyecektim, şansa alarm çalmadı:(.bi gözümü açtım yarım saat geçmiş nerdeyse ağlayacaktım vallao_O. Sabah uyandığımda açtım, Allah’tan öğleden sonra geçti....
İftar
2 kepçe mercimek çorbası,salata,4 kaşık bulgur pilavı, kuzu haşlama(4 tane minik kemikli et yedim), 2 hurma
Su: 2 lt oldu, sahura kadar onu 3 yapıcam.

Hurmanın içni ceviz doldurmak kulağa enfes geliyo :KK66: genelde incir doldururdum ama hurmayi yarın deniycem..

1 yıldır hic kola icmedim nedendir anlamadim bugun canim cekti normalde pek icmedigim icin bi yudum iceyim derken hepsi gitti.. hic olmadi.. malesef islim kebabinda da hersey kizartilarak hazirlanmisti biraz yagli bi menu oldu.. ama tatlı yemedim birde baklava vardı ki çıtır çıtır:olamaz: ramazanda agzımızı nasıl tutucaz bilen varsa soylesin..
dene den3 cok nefis oluyor. Hem de Tok tutuyor. Ben bazen findik, fistik, badem dolduruyorum Evde o an hangisi varsa hepsi de nefis oluyor .
Evet yagli menu olmus biraz spor yapabilirsen iyi olur. Ramzani hafif atlatmanin tek yolu misafielige cagirilmadigi ve misagir gelmediği surece bir corba bir hafif ana yemek salata tarzi beslenebilmek. Ben bu sekilde 4 5 yildir kilo almiyorum. Hem midem de catlayacakmis gibi olmuyor. En onemlisi de her zmanaki gibi bol su icmek.
Kola icmiyormussun madem hic baslama derim. Ben kola, cikolata gibi urunlerin bagimlilik yaptigini dusunuyorum. Kolayi biraktim uzun yillardir agzima surmem. amaaa biskuvileri birakamiyorum. :confused:
:KK70: arada kısa yürüyüş yapıyorsundur umarım

Evet ben olmuştum ikinci adetim kürtajdan sonra kuzum kistim de var normal de 24 mayısta adet olmam gerekiyordu 1 hafta.erken oldum neredeyse acaba dedim ama yoktur yani gerekli şartlar yerine gelmedi çok fazla :KK70:

Kuzum maşaallah size diyorum. O kötü alışkanlıklar hiç iyi değil demi büyük olarak bize güzel örnek olmalısın :KK70:

Evet bayağıdır yoksun fark ettim yokluğunu kilo da vermişiz terlikler kuzum iş başı ne zaman . Ben iyiyim 68 de takıldım kaldım sihirli değnek arıyorum :KK70:

Amin kuzu yok artık 1 ay geçsin öyle test yaptırırım erken öğrenmek bana yaramıyor :KK70:
Ayy oku oku alintinin sonu gelmedi :D Beni gecmissin :D
Tesekkurler canim. Yalniz bu iftardan onceki agirligim yani suzulmus agirlik:D:D
sende gayet iyi gidiyorsun anladigim kadari ile reglsin cumaya 66 yi gorebilirsin buginde baya temizlik falan yaomissin hadi inss:KK73:

Yakın olaydık cağıraydim kuzum :KK43:

Kurabiye canavarı senk birde kek eklemiş :KK70:

:KK72::KK72::KK72:
hamur isi benden sorulur :KK75::KK72:

Gözüme sadece kola battı, gerisi bence iyi, sadece kızartma olduğu için yağlı olmuş accık:KK66:

Sayılmazmı kız, yerinde oturmaktan hep daha iyidir:KK66:

Çağırmış kadar oldun canım:).
Allah’tan vakitlice geldim eve de menüyü tamamladım, karnım doydu şükür :dua:

Ooo Cuma’ya da görürsün inşallah o eksileri:KK66:. Ben de iftardan önce 111 i gördüm ayıptır söylemesi :halay:. Ama iftar sonrası nasıldır onu bilemiyorum:işsiz:
Afiyet olsun canım allah kabul etsin
Bitti bitti çok şükür:), normalde 1 günde biten börek 3-4 gün yendi valla:).
Bir daha yapma börek sulu yemekler yap sen kızlarında kilo vermek istiyordu dimi daha sağlıklı şeyler yap börek hakkınız doldu sizin 4 gün börek yediniz :D
Menüm
Sahur yok :KK43:. Tiroid ilacımı içip uyudum yarım saat sonraki alarmla kalkıp yiyecektim, şansa alarm çalmadı:KK43:.bi gözümü açtım yarım saat geçmiş nerdeyse ağlayacaktım vallao_O. Sabah uyandığımda açtım, Allah’tan öğleden sonra geçti....
İftar
2 kepçe mercimek çorbası,salata,4 kaşık bulgur pilavı, kuzu haşlama(4 tane minik kemikli et yedim), 2 hurma
Su: 2 lt oldu, sahura kadar onu 3 yapıcam.
Afiyet olsun canım allah kabul etsin menü yu beğendim
dene den3 cok nefis oluyor. Hem de Tok tutuyor. Ben bazen findik, fistik, badem dolduruyorum Evde o an hangisi varsa hepsi de nefis oluyor .
Evet yagli menu olmus biraz spor yapabilirsen iyi olur. Ramzani hafif atlatmanin tek yolu misafielige cagirilmadigi ve misagir gelmediği surece bir corba bir hafif ana yemek salata tarzi beslenebilmek. Ben bu sekilde 4 5 yildir kilo almiyorum. Hem midem de catlayacakmis gibi olmuyor. En onemlisi de her zmanaki gibi bol su icmek.
Kola icmiyormussun madem hic baslama derim. Ben kola, cikolata gibi urunlerin bagimlilik yaptigini dusunuyorum. Kolayi biraktim uzun yillardir agzima surmem. amaaa biskuvileri birakamiyorum. :confused:

Ayy oku oku alintinin sonu gelmedi :KK70: Beni gecmissin :KK70:
Tesekkurler canim. Yalniz bu iftardan onceki agirligim yani suzulmus agirlik:KK70::KK70:
sende gayet iyi gidiyorsun anladigim kadari ile reglsin cumaya 66 yi gorebilirsin buginde baya temizlik falan yaomissin hadi inss:KK73:

:KK72::KK72::KK72:
hamur isi benden sorulur :KK75::KK72:
Ya hiç sorma cumadan cvb yazacam söz de :D yok 66yı görmem sanmıyorum wc sıkıntım var zaten düzelmeyen . Cuma sabah tartıl da de bakim kaç kilo oldun süzülmemiş halin ile :D

Selam canlarim:KK68:
@drdotty @poncikbirgelincik beni merak etmis ve ozlemissiniz etiketlerinizi gordum cok mutlu oldum tesekkur ederim. :KK74:
SchonerDuft SchonerDuft kaptinn kaptinn siz etiketlediyseniz gormedim etiketlemediyseniz alin size:tokat:

Kizlar ne zamandir giremedim. Kizimin dis cikarmasiydi, ev temizligiydi, havalarin guzel olmasi gezmeydi falan derkeb gunler gecti. E ramazan da girdi yogunluk katlanarak devam ediyor. Guncel kilom 62.5 :sampiyon:
sizlerin kac @drdotty 69 gordum sanki supersin masallah yaa harika ilerliyorsjn. :KK59:
kaptinn kaptinn senin bebis nasil
SchonerDuft SchonerDuft canim sen nasilsin
@poncikbirgelincik dugun olmadi ama evlilik nasil :))

ve ismini yazamadigim diger arkadaslarim yeni arkadaslar sizler nasilsiniz ? Nasil gidiyor diyet?

Ben daha sık gelmeye çalışacağım ins. gepinizi cok ozledim. Seviliyorsunuz. Simdilik iyi sahurlar diliyorim.
bebegiiiimmm :KK15::KK15::KK15: napıyosun nasılsınnnn:KK200:
biz cokk iyiydik düne kadar. dün hasta oldum ve hasta hasta işe geldim :işsiz:

Back
X