Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK70::KK70::KK70: Öldüde kurtulduk ondan çocukların arkasından yetişemiyor tıkanıyordu ayakkabısını çorabını ter içinde giyiyordu mutsuzdu kimseyi mutlu edemiyordu. Bir daha onun gibi dombiliyle karşılaşmak istemiyorum
iyiki de kurtulduk dimi çokta iyi oldu çokta güzel oldu mikimmel oldu Hoppa yanlız kaptinn dombili anne kim bilmiyo sanırım ona güldüm ben :D:D:D kaptinn kaptinn

poncikbirgelincik poncikbirgelincik
Eeee nasılsın tombul ellerini sevdiğim
drdotty bu beni üzdü
karnımın gurultusu başımın ağrısıyla oturuyorum canım sıkkın biraz sen nasılsın fit anne Hoppa

drdotty drdotty zigzagta sen en sağdaki kalori değerini yapıyordun değil mi ? ben ortdakini yapayım dedim
sırası ile değerler ;
1596 / 1277 / 1916 / 1596 / 1437 / 1756 / 1596

menülere; kabak çekirdeği, çiğ badem, çiğ fındık, tahin, pekmez, pirinç haftada 2 haftada 2 de tam buğdaylı makarna ekledim kaloriler dolar ama ne kadar verebileceğim ? günlük spor yürüyüşte yapma planım var ama çok zorlayamıyorum sence nasıl yapayım

iyiki de kurtulduk dimi çokta iyi oldu çokta güzel oldu mikimmel oldu Hoppa yanlız kaptinn dombili anne kim bilmiyo sanırım ona güldüm ben :KK70::KK70::KK70: kaptinn kaptinn

drdotty bu beni üzdü
karnımın gurultusu başımın ağrısıyla oturuyorum canım sıkkın biraz sen nasılsın fit anne Hoppa
Ben kaptin kinaye yapıyor diye düşünmüştüm :KK70::KK70:
Üzmesin bebeğim fıstık gibisin
drdotty drdotty zigzagta sen en sağdaki kalori değerini yapıyordun değil mi ? ben ortdakini yapayım dedim
sırası ile değerler ;
1596 / 1277 / 1916 / 1596 / 1437 / 1756 / 1596

menülere; kabak çekirdeği, çiğ badem, çiğ fındık, tahin, pekmez, pirinç haftada 2 haftada 2 de tam buğdaylı makarna ekledim kaloriler dolar ama ne kadar verebileceğim ? günlük spor yürüyüşte yapma planım var ama çok zorlayamıyorum sence nasıl yapayım
Bebek ağlıyor cevap birazdan

iyiki de kurtulduk dimi çokta iyi oldu çokta güzel oldu mikimmel oldu Hoppa yanlız kaptinn dombili anne kim bilmiyo sanırım ona güldüm ben :KK70::KK70::KK70: kaptinn kaptinn

drdotty bu beni üzdü
sus beeee :D:D

Back
X