- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #278.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiki de kurtulduk dimi çokta iyi oldu çokta güzel oldu mikimmel olduÖldüde kurtulduk ondan çocukların arkasından yetişemiyor tıkanıyordu ayakkabısını çorabını ter içinde giyiyordu mutsuzdu kimseyi mutlu edemiyordu. Bir daha onun gibi dombiliyle karşılaşmak istemiyorum
drdotty bu beni üzdü
Ben kaptin kinaye yapıyor diye düşünmüştümiyiki de kurtulduk dimi çokta iyi oldu çokta güzel oldu mikimmel olduyanlız kaptinn dombili anne kim bilmiyo sanırım ona güldüm ben
![]()
kaptinn
drdotty bu beni üzdü
karnımın gurultusu başımın ağrısıyla oturuyorum canım sıkkın biraz sen nasılsın fit anne![]()
Bebek ağlıyor cevap birazdandrdotty zigzagta sen en sağdaki kalori değerini yapıyordun değil mi ? ben ortdakini yapayım dedim
sırası ile değerler ;
1596 / 1277 / 1916 / 1596 / 1437 / 1756 / 1596
menülere; kabak çekirdeği, çiğ badem, çiğ fındık, tahin, pekmez, pirinç haftada 2 haftada 2 de tam buğdaylı makarna ekledim kaloriler dolar ama ne kadar verebileceğim ? günlük spor yürüyüşte yapma planım var ama çok zorlayamıyorum sence nasıl yapayım
ay ben ciddi sanmıştım onuBen kaptin kinaye yapıyor diye düşünmüştüm
Üzmesin bebeğim fıstık gibisin
Bebek ağlıyor cevap birazdan
ölcem hafıza zayıflıgındanÖldü cicim hep birlikte gömdük
Bitti gitti![]()
sus beeeeiyiki de kurtulduk dimi çokta iyi oldu çokta güzel oldu mikimmel olduyanlız kaptinn dombili anne kim bilmiyo sanırım ona güldüm ben
![]()
kaptinn
drdotty bu beni üzdü
karnımın gurultusu başımın ağrısıyla oturuyorum canım sıkkın biraz sen nasılsın fit anne![]()
bnm aklım su aniden sesi kesilen üyeye gitti ne bilim ben
BEN NE KAÇIRDIM YA BANA DA ANLAT
kimmiş o üye adı kim de bakim banabnm aklım su aniden sesi kesilen üyeye gitti ne bilim ben![]()
anlatıcam ben bi anlıyımBEN NE KAÇIRDIM YA BANA DA ANLAT![]()
kız vardı ya cok konusuyodu cok aktifti bi anda hiç habersz gitti hala yok ortalıkta valla o sandmkimmiş o üye adı kim de bakim bana
anlatıcam ben bi anlıyım![]()
dombili anneyi mi diyosun çok konuşuyodu evet ama kayboldu nere gitti ki acebakız vardı ya cok konusuyodu cok aktifti bi anda hiç habersz gitti hala yok ortalıkta valla o sandm![]()
dombili anne vardı ya onu diyoruz kaptinnle kaybolmuşta kendisi girmiyo ne zamandır
hııı nereye gitti ki bak bnde merak etim şimcikdombili anne vardı ya onu diyoruz kaptinnle kaybolmuşta kendisi girmiyo ne zamandır![]()
hııı nereye gitti ki bak bnde merak etim şimcik![]()