- 25 Mayıs 2013
- 13.965
- 20.521
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #279.801

Bu kez öyle olmasın sağlıkl devan eseyim yaşama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet aynen... anladim kuzum cok cok gecmis olsun umarim gecer hemen.kötü olmuyor ama düşüğe sebeb oluyor kanama yapıyor ağrı oluyor . kitleler tekrar edebiliriz zaten garantisi yok onun iyide olsa kötü de olsa tekrarı oluyor malesef .
ok 500 de anlaştık
hosbulduk canim, vallah temizligi bi dün yaptim diger günler bigüzel gezdim:)O hoşgeldin...
Ben izler yaptın evde ?
Yaz temizliği mi?
Evren kalınca iş bitmiyor
Dün sadece 4 saat oğlumun odasına yardım oyuncaklar odası nevresim gardrobu herşeyi yolasın sildim temizledim baya yoruldum ama değdi
İnşllah kuzum yaevet aynen... anladim kuzum cok cok gecmis olsun umarim gecer hemen.
günaydın kuzum![]()
İyiyim kuzum yavastan evi toparliyorumkuzuummm nasılsın
Bende ozledim bukisssss nasilsin bebikimGünaydin kuzucum nerelerdesin sennn yahuuu özlettin kendini
sevindim iyi olmana canim, aaa nedenki acaba bi eksiklik falanmi var?Bende ozledim bukisssss nasilsin bebikimiyiyim kuzum yata yata oruc tuttum bu sene bek halsizim
oyyyy ne tatliiiiii masallah diyelimde nazar degmesin kiz artik baya az kaldi seninde buarada kilo durumun ne?kızlar cumartesi doktora gttim bebek için bi esneyişi vardı görmeniz lazımbaya acıyo agzını kocaman aynı anası olcak belli uykuyu sevcek
![]()
kızlar cumartesi doktora gttim bebek için bi esneyişi vardı görmeniz lazımbaya acıyo agzını kocaman aynı anası olcak belli uykuyu sevcek
![]()
Kaptanım çok şükür şimdi iyiyim. Artık daha dikkatliyim. Şimdi hastanedeyim kötü bişey yok sonuçlarım iyi geliyor
Şu an 65,8 kiloyum. Birden bire oldu bu hafta spor konusunda hep yetersiz hissettim kendimi ondan oldu aptalca hırs yaptım canım. Ben bugünlerde hep seni ve kızını düşünüyorum. Ne yapıyor prenses alıştı mı anneannede kalmayadrdotty canım çok üzüldüm senin adına çok geçmiş olsun sen mezun ol artık kuzum yaa(ama bizi bırakma yaz hep) çok yükleniyosun kendine ,bukinin sporları beni pert ederken sen bide üstüne daha spor yaptım diyosun kilo verecez diye canımıza kastımız olmasın
Teşekkür ederim canım ponçikim. Aslında yoruldukça alışacak vücut diye düşündüm. Çok hırpalamışım işte. Şimdi yine hastanedeyim zaten olan şeyler dışında olumsuz bir durum görünmüyor. Akşam üstü evde olurumdrdotty canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten niye bu kadar yordun kendini
şimdid nasıl oldun
kızlar cumartesi doktora gttim bebek için bi esneyişi vardı görmeniz lazımbaya acıyo agzını kocaman aynı anası olcak belli uykuyu sevcek
![]()
maşallah onaoyyyy ne tatliiiiii masallah diyelimde nazar degmesin kiz artik baya az kaldi seninde buarada kilo durumun ne?
üc ay kaldi dimi?
minnoş minnoş yatıyodu oysa ki normalde canavar gibigördüm ben![]()
sonuclar cıktı mı iyi olsun aman vitaminsiz kaldın galiba dikkat et kendine 3 tane beben var seninKaptanım çok şükür şimdi iyiyim. Artık daha dikkatliyim. Şimdi hastanedeyim kötü bişey yok sonuçlarım iyi geliyor
Şu an 65,8 kiloyum. Birden bire oldu bu hafta spor konusunda hep yetersiz hissettim kendimi ondan oldu aptalca hırs yaptım canım. Ben bugünlerde hep seni ve kızını düşünüyorum. Ne yapıyor prenses alıştı mı anneannede kalmaya
Teşekkür ederim canım ponçikim. Aslında yoruldukça alışacak vücut diye düşündüm. Çok hırpalamışım işte. Şimdi yine hastanedeyim zaten olan şeyler dışında olumsuz bir durum görünmüyor. Akşam üstü evde olurum
Maşallah canım cicim Allah sağlıkla kavuştursun. İnşallah anası gibi uykuyu sever yoksa anası gece gündüz kucakta pışpışlarsa kendi de helak olur bebişte. Benimkiler çok zor bebekti de ondan böyle söylüyorum senin moralin bozulmasın canım. Sen öpe okşaya uyutursun bebişini
![]()
kısmen kuzum toparlıcam inşallah
İyiyim kuzum yavastan evi toparliyorumsen nasilsjn inmeye basladi mi kilon
![]()
![]()
ayyyy hicbisey kalmamis kiz hemencik gecer:)maşallah ona
evet eylül 15 dogum tarihi verdi doktor 3.5 ay kaldı eger tam gününü beklerse
minnoş minnoş yatıyodu oysa ki normalde canavar gibi![]()
tek temennimkısmen kuzum toparlıcam inşallah
uykucu şirin olcak desen
![]()
su yaz bi geçeydi hemencikayyyy hicbisey kalmamis kiz hemencik gecer:)
gecer gecer canimtek temennimuyusunda büyüsn
su yaz bi geçeydi hemencik![]()
68 kiloyumgecer gecer canim
kiz kilonu demedin bana de bakim kac oldun
son ana Kadar 14 kilo alsan cok iyi olur senin acindan toplamda yani:)68 kiloyum![]()