Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

S _Safiye_ kuzun geçmiş olsun
Geçen akşam iftar yemeğinde arkadaşın kızı oğlumu ısırmış yanağından bi gittim morarmış çocuk öğündü öyle ki acıtmış izi hala geçmedi ...
İnsan bi şey diyemiyor çocuk sonuçta ..
Ama oğlum ağladıkça Benin canım yandı

O hoşgeldin...
Ben izler yaptın evde ?
Yaz temizliği mi?
Evren kalınca iş bitmiyor
Dün sadece 4 saat oğlumun odasına yardım oyuncaklar odası nevresim gardrobu herşeyi yolasın sildim temizledim baya yoruldum ama değdi
hosbulduk canim, vallah temizligi bi dün yaptim diger günler bigüzel gezdim:)

ellerine saglik iyi yapmissin evet temizlik cok yorucu olabiliyor:)

kızlar cumartesi doktora gttim bebek için bi esneyişi vardı görmeniz lazım :KK70: baya acıyo agzını kocaman aynı anası olcak belli uykuyu sevcek :KK70::KK70:
oyyyy ne tatliiiiii masallah diyelimde nazar degmesin kiz artik baya az kaldi seninde buarada kilo durumun ne?
üc ay kaldi dimi?

günaydın kızllaaarrr drdotty drdotty S _Safiye_ cok geçmiş olsun kızlar okurken korktm iyisinizdir umarım kendiize ve yavrucuklarınıza dikkat edin :dua::dua:
Kaptanım çok şükür şimdi iyiyim. Artık daha dikkatliyim. Şimdi hastanedeyim kötü bişey yok sonuçlarım iyi geliyor:KK15:
drdotty drdotty canım çok üzüldüm senin adına çok geçmiş olsun sen mezun ol artık kuzum yaa(ama bizi bırakma yaz hep) çok yükleniyosun kendine ,bukinin sporları beni pert ederken sen bide üstüne daha spor yaptım diyosun kilo verecez diye canımıza kastımız olmasın
Şu an 65,8 kiloyum. Birden bire oldu bu hafta spor konusunda hep yetersiz hissettim kendimi ondan oldu aptalca hırs yaptım canım. Ben bugünlerde hep seni ve kızını düşünüyorum. Ne yapıyor prenses alıştı mı anneannede kalmaya:KK60:
drdotty drdotty canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten niye bu kadar yordun kendini :KK43: şimdid nasıl oldun
Teşekkür ederim canım ponçikim. Aslında yoruldukça alışacak vücut diye düşündüm. Çok hırpalamışım işte. Şimdi yine hastanedeyim zaten olan şeyler dışında olumsuz bir durum görünmüyor. Akşam üstü evde olurum
kızlar cumartesi doktora gttim bebek için bi esneyişi vardı görmeniz lazım :KK70: baya acıyo agzını kocaman aynı anası olcak belli uykuyu sevcek :KK70::KK70:
:nazar:Maşallah canım cicim Allah sağlıkla kavuştursun. İnşallah anası gibi uykuyu sever yoksa anası gece gündüz kucakta pışpışlarsa kendi de helak olur bebişte. Benimkiler çok zor bebekti de ondan böyle söylüyorum senin moralin bozulmasın canım. Sen öpe okşaya uyutursun bebişini :anne:

Kaptanım çok şükür şimdi iyiyim. Artık daha dikkatliyim. Şimdi hastanedeyim kötü bişey yok sonuçlarım iyi geliyor:KK15:

Şu an 65,8 kiloyum. Birden bire oldu bu hafta spor konusunda hep yetersiz hissettim kendimi ondan oldu aptalca hırs yaptım canım. Ben bugünlerde hep seni ve kızını düşünüyorum. Ne yapıyor prenses alıştı mı anneannede kalmaya:KK60:

Teşekkür ederim canım ponçikim. Aslında yoruldukça alışacak vücut diye düşündüm. Çok hırpalamışım işte. Şimdi yine hastanedeyim zaten olan şeyler dışında olumsuz bir durum görünmüyor. Akşam üstü evde olurum

:nazar:Maşallah canım cicim Allah sağlıkla kavuştursun. İnşallah anası gibi uykuyu sever yoksa anası gece gündüz kucakta pışpışlarsa kendi de helak olur bebişte. Benimkiler çok zor bebekti de ondan böyle söylüyorum senin moralin bozulmasın canım. Sen öpe okşaya uyutursun bebişini :anne:
sonuclar cıktı mı iyi olsun aman vitaminsiz kaldın galiba dikkat et kendine 3 tane beben var senin:dua:
gece uyumuyo su anlık ama dogunca bilmem nasıl olur :D herseyine razı oluyo insan kuzum saglıkları yerinde olsunda

Back
X