- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #280.321
Bayıldım kuzum beğenmek ne kelime . Ellerine sağlıkIyiyim kuzum dün makyaj vardi yoruldum ama cok eglenceliydi begendin mi makyaji![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayıldım kuzum beğenmek ne kelime . Ellerine sağlıkIyiyim kuzum dün makyaj vardi yoruldum ama cok eglenceliydi begendin mi makyaji![]()
Sagol kuzumBayıldım kuzum beğenmek ne kelime . Ellerine sağlık![]()
Kısss nassınSagol kuzum![]()
Iyiyim kuzum sen nasilsin kilon ne alemde acik aldim ben 56 kiloyumKısss nassın![]()
Oo kuzum çok fitsin valla maasallah 3 cocuk annesi demeye şahit lazım. ev isinide daha fazla gec kalamadan konus bence esinle bir ay erteleyebilirseniz tasinma isini yeni evde bulunur.. dusununce ben bile kanaat getirdim buralardan dogruEki Görüntüle 2155681 Eki Görüntüle 2155682
bi-zuzu
Biri gündüz biri anlık durum
Uyku entarimi sevdin mi
Yarın sabah sporda tayt giyer yollarım benim basenler![]()
Bende aldım 52Iyiyim kuzum sen nasilsin kilon ne alemde acik aldim ben 56 kiloyum![]()
Amin kuzum seninde kadir gecen mübarek olsun
Canım masallah sana fıstık gıbı olmussunEki Görüntüle 2155681 Eki Görüntüle 2155682
bi-zuzu
Biri gündüz biri anlık durum
Uyku entarimi sevdin mi
Yarın sabah sporda tayt giyer yollarım benim basenler![]()
Böyle durumlarda en kolayı LeslieKızlar acillll spor yapmalıyım yaplandım sanki
Yayladayız tartımda yok bakamıyorum
Acil spor çalışmam gerek
En koşa sürede en yağ yakıcı hangisi tavsiyeler lütfen
Teşekkür ederim canım 40 beden giyiyorum bazı markalarda 38 yeter bana 3 çocukla bu kadarTek kelimeyle harikasin canim manken gibi olmussunnnn![]()
3,5 ayda böyle oldum daha önce karnım göğüslerimden önde gidiyordu 6 aylık hamiş gibiydi.SchonerDuft dedikleirnin bi komşunu uyguladım şekerim
Oh beeeee
drdotty mikemmeel
Çok iyi görünüyorsun
Kuzum benim benim böyle bi görüntü için en az 15kg vermem gerek
Hedef 67 idi sanırım 65vs olsa daha iyi olacak gerçi diyetisyenim 15 kg sadece yağdan vermen gerek dedi
Maşalalh sana kuzu alkışlar sana
Şişmanken hamileyken zayıfken her daim hayatımı kurtaran entarimOo kuzum çok fitsin valla maasallah 3 cocuk annesi demeye şahit lazım. ev isinide daha fazla gec kalamadan konus bence esinle bir ay erteleyebilirseniz tasinma isini yeni evde bulunur.. dusununce ben bile kanaat getirdim buralardan dogrusiz o evde olmazsınız.
Uyku entarini cok begendim![]()
Ayy dotty yanlislikla hamis konmus oraya yoksaaa 4. Mu :)
Insanlar öyle ben 79lardan 68 e düştüm aldım verdim tekrar aldım sağlık sebebleri ile kilo mu verdin diye dalga geçiyorlar toplasan 20 kilo rahat verdim kendileri 1 2 kilo bile veremezler ama ağızları sana bana açılır. Sporunu her gün farklılaştir. Bugün yürüyüş yaptıysan yarın mutlaka karın bölgesi çalış. 3.gün kollari bacakları ekle ki orantılı incelmeye başlasın en çok sorunlu bölgeyi hafta da 4 gün yap . Kilon azaldı bayağıGunaydın kızlar nasılsınızdun 45 dk leslı 100 sumo squat 60 dk yuruyus ile spor hayatıma tekrar baslamıs bulunmaktayım
benım gaza gelmem ıcın ınsanların kılomla dalga gecmesı yeterlı galıba hem uzuluyorum hem kızıyorum sonra spora dıyete vuruyorum kendımı. Insanlar cok acımasız 6 kılo fazlamla dalga gecıyo verdıgım 10 kıloyu gormuyolar.
Afiyet olsun canımDunku menumSchonerDuft
Sahur tam bugday ekmegınden 1 tane peynırlı tost
Cay
Oglen 2nektarın
Iftar 1 kepce mercımek
2tavuk pırzola ızgara
3 4 tane patates kızartması
Yarım bardak kola
Ara kıraz nekadar yedım bılmıyorum
1 top oreolu dondurma
Sağlam spor ile 2 kgdan fazla vermiş olursun kuzugünaydın kızlar :) dün çok şükür menüme birebir uydum çok mutluyum şükürler olsun :)
sabah tartıldım kilom sabit ..75 ..
ayın 19una kadar en az 2kg yağdan vermiş olmam gerekiyor :) diyetisyenimin ricası ..
bakalım başarabilecek miyim :)
şükürler olsun ...
Senin geçen Yazdıkalrını uygulamayan çalışıyorum kuzumInsanlar öyle ben 79lardan 68 e düştüm aldım verdim tekrar aldım sağlık sebebleri ile kilo mu verdin diye dalga geçiyorlar toplasan 20 kilo rahat verdim kendileri 1 2 kilo bile veremezler ama ağızları sana bana açılır. Sporunu her gün farklılaştir. Bugün yürüyüş yaptıysan yarın mutlaka karın bölgesi çalış. 3.gün kollari bacakları ekle ki orantılı incelmeye başlasın en çok sorunlu bölgeyi hafta da 4 gün yap . Kilon azaldı bayağı
Afiyet olsun canım
Sağlam spor ile 2 kgdan fazla vermiş olursun kuzu
Spor yapıyor musun düzenli