• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben cıkıyorum yarına kadar sorun karar baglanmazsa konuyu paylaşım alanına tasıcam ya takım kapanır yada baska takımdan kaptan getirirler.
sorumluluk almak istememnizi anlıyorm ama destek olucamdan emin olabilirsiniz. uzun zamandır kaptanlık yapıyorum bu takımda ve severek yaptım simdiye kadar.

ama artk zorlanıyorum yoruluyoum buraya vakit ayıramıyorm yoksa yne bırakmak istemezdm tabikide

bu secenekleri söylemeden öncee takım içinden bi kaptan cıkmsını cok isterdim açıkcası:110:

segus segus
drdotty drdotty
SchonerDuft SchonerDuft
bi-zuzu bi-zuzu
@tobosoludulcinea
Sahihuban Sahihuban
@poncikbirgelincik
@Buki_89
@tgb1907
@_Safiye_

@Bir garip
kuzum ben senin yrdıma ihtiyacın var diye yardımcılığı kabul ettim kaptanlığı almak isteyen takımdan çıkarsa bende destek olurum elimden geldiğince .

kiyamam ya negibi sorunlar yasiyosun anlatmak rahatlamak istersen dinlerim:)
Isyerınde 30 derecenın ustunde sıcaklıkta calısıyoruz yonetıcımız klıma takmamakta dıyçrenıyo olan klımanın kumandasını vermıyo canım. Kendı ıslerını bıze yuklemeye calısıyolar. Yaptıgın ıse bı ton laf sayarlar senı benı begenmezşer. Egoları tavan. Bızım hayatımızı kucumsuyolar resmen.

kim dalga geçiyomuş senin 6 kilo fazlanla :KK34: getirttmesinler beni oraya:KK34:

çok sıkıntılı canım ya Allah yardımcın olsun niyetlimisin? benim annemde öyle çalıştığı ortam çok sıcak hastanede çalışıyo oda memur bi klima takamadılar kavruluyo hergün zor atıyo kendini eve :KK43: inşallah dikkate alırlar sikayetini

kaç gr aldın deseydin :KK70: hiç tartılmıyorum kuzum bilmiyorum ama 60-61 arası bişeyim wc olayım düzenli değil çok dikkat ediyorum desemde yalan olur arada tatlı pide falan yiyorum az kaldı şu bayram geçsin çok sıkmam lazım 2 ay kalda düğüne :KK8:
Dov onları :cry:kuzenlerım dalga gecıyo:KK12:
calıstıgın yerın sıcaklıgı en fazla 27 derece olmalıymıs bugun gelenler oyle dedı tutanak tutuldu artık klıma gelır heralde:halay:
Kılomu aldın:tokat: kızım sen gelınlık gıymıcekmısın:KK11:

şikayet edeceğin yer yok mu .

evet eşim yetiyor bana şükür . senin bayağı hareketli geçecek desene bayramdan sonrası için

çok sıcak ya . kolay geliyorsa 1 tık üste çık azcık zorla
Yok canım sıkayet edemeyız denetıme geldıklerınde gormelerını beklıyoruz. Bugun geldıler tutanak tuttular cok sıcak dıye. Bakalım nolucak.

Isyerınde 30 derecenın ustunde sıcaklıkta calısıyoruz yonetıcımız klıma takmamakta dıyçrenıyo olan klımanın kumandasını vermıyo canım. Kendı ıslerını bıze yuklemeye calısıyolar. Yaptıgın ıse bı ton laf sayarlar senı benı begenmezşer. Egoları tavan. Bızım hayatımızı kucumsuyolar resmen.
Sizin sektör genel haliyle çok zor zaten canım. Sizde bi onlar var ( o EGO’su tavan meslek grubu) birde diğerleri var ve o diğerleri sizin eğitiminizi başarınızı becerinizi ne yazık ki küçümsüyorlar. Bende defalarca tanık oldum. İyi öğrenim görmüş olmak kişinin kendi hayatındaki değerleri arttırır. Ama iyi eğitim almış olmak başka birşeydir hem kişiyi hem çevresini ortamını yüceltir.
Allah kolaylık versin

Ben anca gelebıldım canım cooookkk yorucu bı gun gecırdım geldım hemen dus alıp rahatladım. Acayıp sıcak var bugun. Sen napıyosun

Hoşgeldin ...
Canım işverenler ne garip ya..sıcak arkadaş çalışması engelleniyor personelin neden direniyorlar rahat ettirmemek için
Elektrik parasından kısıp başka yerden çıkacağını bilemiyorlar

Benim de duşa girmem gerek üşendim şu an ama rahatlamak istiyorum hadi kalk Kayaca’ns

Kozlar eşime un helvası yaptım yanında çikolata var .. tepsi de duruyor yememek in direniyorum.. saat çok geç oldu...yersem deli kalaori ..yakamam da şimdi... sabır kayacans ..
bugünü de birebir menüne uyarak geçirdin ...
Çarşamba Tatile çıkıyorum.. görümcelere ...bakalım yolda yolculukta oralarda nasıl dikkat edeceğim beslenmeme...

Ama geçen çarşamba çilekli pastamı yedim ya baya iyi geldi..aramıyorum şu günler

ay kiz dur bitmesin en sevdigim ay benim haziran bitmesinnnnn:)

benim gecen sene aralik ayinda elimde bas parmagimda böyle Kücük top gibi bisey cikti acayip aciyan ve gercektende cirkin görünen biseydi doktora gittim mayisa Termin vermisti alliriz diye ozamana Kadar zaten büyüdü biraz ve baya aciyodu yanlislikla biyere degince... neyse mayista gittim doktorada hatta dedim bence icinde bisey kaldi (olusmadan az zaman önce cam parcasiyla kesmistim tam o bölgeyi) neyse Adam tabi hic orali olmadi o minik timörcük gibi iyi huylu bisey dedi neyse Aldi bunu mayis basi minik bi operasionla. Tabi o batma acima hissi gitmedi sonrasinda aradan bihafta gecti gecmedi daha beter bisekilde o top gibi sey geri geldi:KK43: üfff suan varya yine terminim var buaksam ama cok sinirliyim zaten korkak biriyim böyle seylerde ayilip bayiliom simdi tekrar kestirmem gerekio büyük ihtimalle ama doktorada güvenim kalmadi napcam acaba bugün göstersem adama ne dicene baksam sonrada baska bi doktorami gitsem habire kesitr kestirde olmaz herhalde:)
Geçmis olsun kuzum. Insallah sorunsuzca alınabilir. Alternatif doktorlar denemekte fayda var. ve ciddiye alması icin kim dedi unuttum ama genetik olarak kansere yatkinligin oldugunu soyle daha ist duzey inceleme yapsınlar. Nasil olurda o parcayi patolojiye gondermezler anlamis degilim rutindir cunku o islem. Uzmandan ziyada bi profa gorunebilme sansin varsa daha iyi analiz eder.

takımı aktif tutmak menülerin paylaşılmasını sağlamak aynı şekilde yorumların yapılması üyelerin düzenli uğraması gibi şeyler aynı zamanda takıldığı yerde üyeye destek olmak aslında bu takım üyelerinin görevi . birde listeler var
Kulaga cok hos geliyor nickimide captiin yaptıkmi tamam;) saka bi tarafa cidden destek olmak isterdim ama benim yaz ayi malum il disindan eltiler gorumceler ablamlar abimler analar babalar derken bizim akraba ziyaretlerimiz tatilimiz pek fırsat bulamam zaten telefonu elime alamiyorum kizim uyanikken yapisiyo hemen telefona alabilene ask olsun o uyuyunca aksamdan aksama ancak girebiliyorum menu paylasimina sohbete zor yetisiyorum. Yarinda memlekete yola cikicam pazartesiye kadar cok ugrayamayabilirim takima

Yok canım sıkayet edemeyız denetıme geldıklerınde gormelerını beklıyoruz. Bugun geldıler tutanak tuttular cok sıcak dıye. Bakalım nolucak.
Kuzuu kiyamam ya sıcakta cok zor calismak Allah kolaylik versin helede daha hazirandayiz bunun temmuzu agustosu var erirsiniz valla benciller insalalh halinizden anlayip klima takarlar. Bu konuda kararliliginizi gostermezseniz umursamazlar aglamayan bebege meme misali. Yapabildiginiz heryerden sıkıştırın. Bimere Cimere kadar yolu var memurum demissin muhtemelen devlet dairesi bu secenekleride dusunebilirsin.
Kozlar eşime un helvası yaptım yanında çikolata var .. tepsi de duruyor yememek in direniyorum.. saat çok geç oldu...yersem deli kalaori ..yakamam da şimdi... sabır kayacans ..
bugünü de birebir menüne uyarak geçirdin ...
Çarşamba Tatile çıkıyorum.. görümcelere ...bakalım yolda yolculukta oralarda nasıl dikkat edeceğim beslenmeme...

Ama geçen çarşamba çilekli pastamı yedim ya baya iyi geldi..aramıyorum şu günler
Tut kuzum kendini gitsin kilolar gene bi gune odul koyup o gunu bekleyebilirsin daha kolay olur.. zaten bayramda kacamaklar olacak gibi duruyo annemin su boregini lupletmeden gelemem ;) umarim bu 6 gunde cok abartmam

11 haziran
Sahur
2 tane kanepe ekmeginden minnak tost
1 tane haslanmis yumurta
Zeytin peynir domates
Iftar
bir kase anali kızlı corbası
Salata
2 tane bayram cikolatası
2 litre su

Geçmis olsun kuzum. Insallah sorunsuzca alınabilir. Alternatif doktorlar denemekte fayda var. ve ciddiye alması icin kim dedi unuttum ama genetik olarak kansere yatkinligin oldugunu soyle daha ist duzey inceleme yapsınlar. Nasil olurda o parcayi patolojiye gondermezler anlamis degilim rutindir cunku o islem. Uzmandan ziyada bi profa gorunebilme sansin varsa daha iyi analiz eder.

Kulaga cok hos geliyor nickimide captiin yaptıkmi tamam:KK66: saka bi tarafa cidden destek olmak isterdim ama benim yaz ayi malum il disindan eltiler gorumceler ablamlar abimler analar babalar derken bizim akraba ziyaretlerimiz tatilimiz pek fırsat bulamam zaten telefonu elime alamiyorum kizim uyanikken yapisiyo hemen telefona alabilene ask olsun o uyuyunca aksamdan aksama ancak girebiliyorum menu paylasimina sohbete zor yetisiyorum. Yarinda memlekete yola cikicam pazartesiye kadar cok ugrayamayabilirim takima

Kuzuu kiyamam ya sıcakta cok zor calismak Allah kolaylik versin helede daha hazirandayiz bunun temmuzu agustosu var erirsiniz valla benciller insalalh halinizden anlayip klima takarlar. Bu konuda kararliliginizi gostermezseniz umursamazlar aglamayan bebege meme misali. Yapabildiginiz heryerden sıkıştırın. Bimere Cimere kadar yolu var memurum demissin muhtemelen devlet dairesi bu secenekleride dusunebilirsin.

Tut kuzum kendini gitsin kilolar gene bi gune odul koyup o gunu bekleyebilirsin daha kolay olur.. zaten bayramda kacamaklar olacak gibi duruyo annemin su boregini lupletmeden gelemem :KK66: umarim bu 6 gunde cok abartmam
Tuttum kusum benim
Valla destekleriniz için sağolun burada olmak çok mutlu ve motive edici...Allah razı olsun

Sizin sektör genel haliyle çok zor zaten canım. Sizde bi onlar var ( o EGO’su tavan meslek grubu) birde diğerleri var ve o diğerleri sizin eğitiminizi başarınızı becerinizi ne yazık ki küçümsüyorlar. Bende defalarca tanık oldum. İyi öğrenim görmüş olmak kişinin kendi hayatındaki değerleri arttırır. Ama iyi eğitim almış olmak başka birşeydir hem kişiyi hem çevresini ortamını yüceltir.
Allah kolaylık versin
Hataya yer yok bızım meslekte ama calılma kosulları sureklı dıkkat dagıtıyo. Bıan once gun bıtsede eve gıtsem dıye bakmaktan verımlı olamıyosun.

Kızlar akşam 10 gibi markete gitmiştim :eek:orta standa dökmüşler bayram şekerleri çikolataları. Alsam olmaz çocuklar bi gecede yer hepsini bende ayak üstü 2 tane götürüverdim :olamaz:
Ya dün migrosta gördüm bende mentollü bir çikolata vardı bulmadığım için elimi sürmedim. Ama bayramda bir poşet dolusu alacaz hepsini ben hüpletecem :D

Hataya yer yok bızım meslekte ama calılma kosulları sureklı dıkkat dagıtıyo. Bıan once gun bıtsede eve gıtsem dıye bakmaktan verımlı olamıyosun.
İnsan sağlığına kıymet veren mi var
Ama sizin mesleğiniz bu size kıymet verecekler ki bize kıymet verilsin

Hoşgeldin ...
Canım işverenler ne garip ya..sıcak arkadaş çalışması engelleniyor personelin neden direniyorlar rahat ettirmemek için
Elektrik parasından kısıp başka yerden çıkacağını bilemiyorlar

Benim de duşa girmem gerek üşendim şu an ama rahatlamak istiyorum hadi kalk Kayaca’ns
Canım kendı cebınen cıkmıyokı gıderlr ıcın para odenıyo devletten.neden klıma tkılmadıgı hakkınd hıckımsenın bılgısı yok zaten ama sorun para degılmıs:ukala: elektrık faturasın ortak olmayı bıle teklıf ettık

Back
X