Geçmis olsun kuzum. Insallah sorunsuzca alınabilir. Alternatif doktorlar denemekte fayda var. ve ciddiye alması icin kim dedi unuttum ama genetik olarak kansere yatkinligin oldugunu soyle daha ist duzey inceleme yapsınlar. Nasil olurda o parcayi patolojiye gondermezler anlamis degilim rutindir cunku o islem. Uzmandan ziyada bi profa gorunebilme sansin varsa daha iyi analiz eder.
Kulaga cok hos geliyor nickimide captiin yaptıkmi tamam

saka bi tarafa cidden destek olmak isterdim ama benim yaz ayi malum il disindan eltiler gorumceler ablamlar abimler analar babalar derken bizim akraba ziyaretlerimiz tatilimiz pek fırsat bulamam zaten telefonu elime alamiyorum kizim uyanikken yapisiyo hemen telefona alabilene ask olsun o uyuyunca aksamdan aksama ancak girebiliyorum menu paylasimina sohbete zor yetisiyorum. Yarinda memlekete yola cikicam pazartesiye kadar cok ugrayamayabilirim takima
Kuzuu kiyamam ya sıcakta cok zor calismak Allah kolaylik versin helede daha hazirandayiz bunun temmuzu agustosu var erirsiniz valla benciller insalalh halinizden anlayip klima takarlar. Bu konuda kararliliginizi gostermezseniz umursamazlar aglamayan bebege meme misali. Yapabildiginiz heryerden sıkıştırın. Bimere Cimere kadar yolu var memurum demissin muhtemelen devlet dairesi bu secenekleride dusunebilirsin.
Tut kuzum kendini gitsin kilolar gene bi gune odul koyup o gunu bekleyebilirsin daha kolay olur.. zaten bayramda kacamaklar olacak gibi duruyo annemin su boregini lupletmeden gelemem

umarim bu 6 gunde cok abartmam