Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok guzel olmus kuzum pasta vakasida olmasaymis keske nazar boncugu olmus minikkusun .. benim hersey ust uste geldi esimin izni 9 temmuzda baslayacak 11 inde kizimin dogumgununu kutlayip tatile gidicez birde bahar temizligi var cok yogunlasip ayrinti yapamiycam. Netten bi konsept almayi dusunuyorum artik tek tek kafamdakileri bulmak cok zor sanirim hos kafamda da bisey yokya sade şık olsun istiyorum iyiki kiyafetlerimizi almisim:)) tatil icinde daha yeni belli oldu sured ekisitli hemen dogumgununu yapip ertesi yola cikmaliyiz nasil olacaksa daha otelimiz bile yok ben netten birazda tatil icin biseler arastirayim cok saolun

kıyafet en zor olanı onu halletmişin iyi ki :KK9: kişi sayısı az olduğu için ikramlıklar kolay olur senin için sadece onları sunman için şık sunum tepsileri bakabilirsin belki, temizlik içinde yardımcı alırsan kolaylık olur sana çokta inceleme çünkü o gün fazlasıyla dağılıyor ev :işsiz:
tatil içinde bende bakıyorum bulabilirsen önerilere açığım :KK51:

Kim başka takıma girmiş? Bizden biri mi ? Bende listeye extrem sebebten girdim. Duruma göre değişken G gamzelim080 bu hafta ekstrem sebebten girecek mesela
eğer sorun olursa alma kuzum lsiteye diskalifiye üye olmuş ben kuralları bozmak istemem zorla girmiş gibi olmayalım:))

menu
kahvaltı 1 kk peynir beyaz 6 zeytin 2 id ekmek
öğle köfte salata 1id ekmek
ara 1 subardagı sütlü kahve 1 avuç leblebi
akşam çiğ kabak 1 su bardagı yoğurt

bu arada kabaktan böö geldi midem almıyor dün yemedim ama bugün yerim sanırım bugün diyetisyen günüm
ama pek umutlu değilim listeye baki kalmadım birde ayranla eti soracaktım dimi aynı menüde neden olmuyor diye

eğer sorun olursa alma kuzum lsiteye diskalifiye üye olmuş ben kuralları bozmak istemem zorla girmiş gibi olmayalım:))
seni sağlık sorunundan ayırdık ama kuzu diskalifiye değilsin dortty gelsin bakalım kimmiş listeye giren onların bekleme süreleri oluyor zaten

menu
kahvaltı 1 kk peynir beyaz 6 zeytin 2 id ekmek
öğle köfte salata 1id ekmek
ara 1 subardagı sütlü kahve 1 avuç leblebi
akşam çiğ kabak 1 su bardagı yoğurt

bu arada kabaktan böö geldi midem almıyor dün yemedim ama bugün yerim sanırım bugün diyetisyen günüm
ama pek umutlu değilim listeye baki kalmadım birde ayranla eti soracaktım dimi aynı menüde neden olmuyor diye
evet yoğurt ve et bir arada tüketilir mi diye

evet yoğurt ve et bir arada tüketilir mi diye
saat 3 gibi ofiste olucam yazarım kuzum ama diyetisyenimi değiştirmeyi düşünüyorum ben yaa hem uzak hemde sert geliyor bana ankara tunalı hilmi tunus caddesi,de baya pahalı arkadaş hafta sonu da kuzuyla oynayım egleneyim diye hafta içi öğlen saati gitmek avantajlı geliyor ay dertlenmişim ben

kaçamak yptın mı bakalım

püskürtme ya da silme derken asidini yüzüme püskürteyim demek istedin değil mi ?

senin yazdığın konuya baktım 5 yaşındaki çocuğun o gibi merkezde ne işi var ya bıraksalar çocuk kalsınlar biraz ya ban yerim korkusu ile yazmadım ama yazacam snırım

miktarlar ? çiçek dolması da olmamış
Miktar derken,cicek dolmasi kac tane yedim saymadim buyuklugu ceviz kadardi ekmek yemedigim zaman dolma turunden yeme hakkim var.annemgildede birsey yemedim su ictim.kiraz 15adet yeme hakkim var ara ogun olarak. t.bugday sabahalari 2_3 dilim olarak yeme hakkim var..diyet listesine gore bunlar.. ekmek yiyecegim yemege gore yer degistirme hakkim var aksam cicek dolmasi vardi ekmek yok,yaninda corba yoktu aceleyle yemek yedik annemgile gitmek icin..

Basit pratik yapilan goze hitap eden biseyler ariyorum aslinda. Gun gibide olsun istemiyorum masayi ama necburen olacak capkek yapicam pembisli susluycem seker hamurlu yaspasta ve kurabiye olacak difrizde sarma ve suboregim var meyvelerden yapilabilecek guzel bi sunum dusunuyorum ama nasil.. birde salata ama masadada şık durabilecek bi seyler:KK66:) ne istedigimi bilmiyorum sanirim
Canim bi arkadasimda gormustum ben cok hosuma gitmisti fikir olmasi icin senlede paylasiyorum belki sende yapmak istersin :KK52:
images-51.webp eti-puftan-kardan-adam-yapimi-1.webp 8f73e75b3ee8fd10fd165fcab49b585d.webp IMG_5750.webp cikolatali-suslu-marshmallowlar-fotografi-500x333.webp

Canım ev meselesi bendede sıkıntılı. Bugün yine bi ev baktım. Aradığımız özelliklerde yer bulmak zor ankara marina denilen yere baktım daha yarısı inşaat üstelik şehre arkasını dönmüş yapılar. Dün baktığım eskiydi çok işi var. Şimdi yine yollardayız bi tane daha varmış bakalım inşallah bu güzeldir uygundur. Bende strese girdim. Sen şu an kendi evindesin en azından ben annemlerde kalıyorum.
Kilo İçin her erteleme artı olarak dönüyor 16/8 diyetini tavsiye ederim canım zorlamıyor
Cok sukur kendı evımdeyım c a nım bızımkı daha ıyı sartlara zorlamak. Ins gonlune gore bulursun ya. Aynen her erteleme artı oluyo maalesef.

saat 3 gibi ofiste olucam yazarım kuzum ama diyetisyenimi değiştirmeyi düşünüyorum ben yaa hem uzak hemde sert geliyor bana ankara tunalı hilmi tunus caddesi,de baya pahalı arkadaş hafta sonu da kuzuyla oynayım egleneyim diye hafta içi öğlen saati gitmek avantajlı geliyor ay dertlenmişim ben
ok haber bekliyorum senden bakalım ne dicek senin ki .
buldun mu yeni bir tane diyetisyen
Miktar derken,cicek dolmasi kac tane yedim saymadim buyuklugu ceviz kadardi ekmek yemedigim zaman dolma turunden yeme hakkim var.annemgildede birsey yemedim su ictim.kiraz 15adet yeme hakkim var ara ogun olarak. t.bugday sabahalari 2_3 dilim olarak yeme hakkim var..diyet listesine gore bunlar.. ekmek yiyecegim yemege gore yer degistirme hakkim var aksam cicek dolmasi vardi ekmek yok,yaninda corba yoktu aceleyle yemek yedik annemgile gitmek icin..
yediğin şeyler kadar miktardas önemli karpuz mesela tavuk ? genel anlamda sordum

günaydın kızlar nasılsınız. bugün hurma diyeti yapayım dedim almak için aşağı indiğimde gözüm korktu ya cırcır olursam bu seferde :KK70: yarın yola çıkıcam burnumdan gelmesin dimi :KK70:
Canım bende sabah basladım hurma yogurt yedım ama oglende kabak yemehı vardı ekmek yedım yanında.

Back
X