- Konu Sahibi Pinarbartu
- #283.301
Bu hafta enerjin muhteşem canım. Ama takım genel olarak kötü. AllahtanSchonerDuft 100gr. Vermiş
SchonerDuft gece özelden mesaj atarım aklımdasın
![]()
ben vermiştimde elendim iyi mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta enerjin muhteşem canım. Ama takım genel olarak kötü. AllahtanSchonerDuft 100gr. Vermiş
![]()
O zaman gözlerinizi kısacık açıp akşam ortalamamıza bakın ki haftaya hayal kırıklığı yaşamayın, alıştırın kendiniziay çok zevkli sizinle kapışmak mezun olmasam da haftaya kadar uğraşsam mı napsam
![]()
Aslında senin diskalifiye olduğun dönemin kurallarıda farklıymış sanırım. Üzüldüm açıkçasıben vermiştimde elendim iyi mi![]()
***14. TAKİM 577.ETAP***
segus (65.8/66.2 / +0.4/%-0.6)
SchonerDuft (69,1/69,00 / 0,10/%0,15)
tgb1907 (64,1/63,9 /0,2 /%0,31)
bi-zuzu (60,50/60 /0,5 /%0,82 )
tobosoludulcinea (63,4/63,6 /+ 0,2/-%0,30)
kayacans (75.00 /77/-2/-%2,6)
patient women (84,3/83,1/1,2/%1,43)
leylmira (79,4/ / /%) yeni üye bşl.t.19 haziran bşl.K:81,6 H:70
lilipit (75,7/ 75.15/0.55 /% 0.022) 544. Etapta izne ayrılan üye döndü yüzdesi 33’e bölündü
14.Takım ortalaması:
Yemek topiğinde bağımlıyım ben ama ne tartlı yiyorum ne ekmek ve çok az yiyorum yinede bir motivasyonum düşünce kilo veremiyorum benimde umudum Ankarada kilo verebilmekBu hafta herkes dökülüyorSilent Scream en iyi kilo veren maşallah
Son umudumleylmira umarım 5 kg vermiştir. Gerçi leylmirada yemek topiklerinde geziyor kilo bildirmeye uğramıyor ya neyse
Bekliyorumleylmira
![]()
hadi ya orda öğrenir belki bilmemek kötüKızlar bakıcımız yüzme bilmiyormuş bütün gün çocukları takipteyim. Sohbetlerinize katılamıyorum ama buralardayım.
Sevgiler
![]()
tatilde 1 kokteyl içtim içinde vodka vardı sadecebaileys felan yok onu unut ben tatile sakladım sende tatilde içtiklerine say
hafta sonu gelmeye çalışacam ama şimdiden listemizi yapalım ama casusvar özele gel
![]()
kuzum sen aday değil cuma listesndesin day listesinden silmeyi atlamış olabiliriz . cuma listesine kilo bildirimini yaparsan listeyi paylaşalımYemek topiğinde bağımlıyım ben ama ne tartlı yiyorum ne ekmek ve çok az yiyorum yinede bir motivasyonum düşünce kilo veremiyorum benimde umudum Ankarada kilo verebilmek
Yaptım ümidin yerlerde demi
hahahhaleylmira sende mi bitirdin kuzum beni çöktüm şu an
Güvendiğim dağlara kar yağdı.
Seni Çorum’un yağmurlarında yıkasınlar yıkasınlar
Ay biz her hafta veriyoruz bol bolaaa siz vereceklerinizi bu hafta fazlasıyla verdiniz desenehaftaya duraklama yaşarsınız muhtemelen
bende jubilemi haftaya sakladım sende öle yap kapış bizimle köşeden izleme![]()
ellerinize sağlık canım Muhabbetiniz tatlandırır kahvemi hiç atmayın şeker@yolcukardelen canım benim hoşgeldin takımımızaşekerli bir kahve ikram edelim sana
bu hafta seni yolcu ederken
tugbaFB birinciler
sırlarını paylaşıyor’ a öyküsünü yazacak ve tüm takım takım birinciliği kupasını
kaldıracak. Ne güzel unutulmaz bir anı senin için![]()
Ay biz her hafta veriyoruz bol bolkilo vermek bizim takımın ata sporudur
gitsem de buralarda olurum
ellerinize sağlık canım Muhabbetiniz tatlandırır kahvemi hiç atmayın şekerseve seve okurum ama bizim bi haticemiz var ondan ona sıra gelir mi bilemedim
![]()
Bilmukabele canımçok hoşsun canım uğrayın böyle arada![]()
@yolcukardelen canım benim hoşgeldin takımımızaşekerli bir kahve ikram edelim sana
bu hafta seni yolcu ederken
tugbaFB birinciler
sırlarını paylaşıyor’ a öyküsünü yazacak ve tüm takım takım birinciliği kupasını
kaldıracak. Ne güzel unutulmaz bir anı senin için![]()
Bu hafta herkes dökülüyorSilent Scream en iyi kilo veren maşallah
Son umudumleylmira umarım 5 kg vermiştir. Gerçi leylmirada yemek topiklerinde geziyor kilo bildirmeye uğramıyor ya neyse
Bekliyorumleylmira
![]()