- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #283.761
günaydınlaaarrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım benımmm gıtme sakın kız soz ıncecık olucamcanım istesemde gidemem buralardan arkadaşlarımında özellikle @SchonerDuft vesegus unda incecik olduğunu görmeden bir yere gitmem hep başınızdayım
![]()
Canım pazar aksam eve donduk oyle yorulmusumkı valızler hala ortada duruyo dusun evı b.. goturuyo. Gırıyorum okuyorum tam yorumlara cvp yazacam bısı cıkıyo. Islerde bırıkmıs yokken 2 gundur yogunum. Seker dıyetı nasıl gıdıyo.segus sen nerelerdesin kuzum
jillian mıKızlar 30 günlük bi spor programi cvardı adı neydi onun bilen var mi
Eweeettjillian mı![]()
Hıc boslrmıyım cnım benım dıyete tm gaz devam m bu hafta sıslık vr bende yolun verdıgı yorgunluk bıde cok su ıcemedım 3 4 gundur kyndı arada am motıvastonum yuksek
 ama memlekete gıtmıstımmmjumping jack benim tartzım aslında spor yaptığını anlıyorsun .
ne olmuştu kız anımsayamadım
evet çok boşladı hiçte özlemiyor bizisegus
Supersın kaptanımmmmmEğer 75 ve altında Doğuma gidersen 40 gün sonunda kesin 65 olursun. Sonrasında eğer dikkat etmezsen 2-3 kilo alırsın. İlk 40 gün kilolarını hiç düşünme zaten karnında büyük olur korkma ve üzülme kendiliğinden gidiyor. 40 ını tamamlayınca kaliteli yağları kısma kullan tatlı yememeye çalış emzirirken zor olur ama tatlıya düşkünlük olmazsa gider kilolar.
@segus pazartesileri yoğun oluyor. Akşam belki uğrar. Birde sanırım tatil dönüşü ilk mesaisi bugün. Kaptan takipte
Canım tatilden yeni geldi artık sadece hafta sonları denize gidebilir. Öyle ikide bir tatil yapıp kilo alıp gelmek yokdeğil mi? @SchonerDuft
Bukicim sen şu aldığın fazlalığı hızlıca vermelisin canım Tr tatilinde alırsan bunun üstüne sonra zor olur. Senin spor listen çok güzeldi beni yordu ama yapabilen yapsın
Canım seker dıyetınde ekmek varmıydı onun dısınd guzel olmus.sabah
6 84te olabilir unuttum ) topik peynir
2 şeker pare ( kayısı )
ara
şekersiz kahve
öğlen
1 kase barbunya
yarım çiğ soğan
ara
yok
akşam
evde barbunya var belki ondan yerim belki kıymalı yumurta ve 1 dilim ekmek yerim
menü yazma sebebim fikir vermeniz
Kuzum korse dogumun nezamn olacagiylada ilgili bence.. aldim ama kullanamadim temmuz sıcagında 5 dakika ancak dayanabildim.. seninki ortahalli bi ayda olacak insallah takabilirsin ben kompedandan almistim sanirim minnak almisim kendi bedenind ealmaya ozen goster.. taktigimda sanki organlarim malum yerden firlayacakmis gibi hissediyorumtatlıya bayılıyorumdiyet yaparken de biz @SekerPancarii yla beraber haftada 2 haftada 1 gün 1 öğün yerine künefe yerdik hep nerdeyse bütün gün aç kalıp
kuzum sen korse kullandın mı dogumdan sonra ben alcamda nasıl bişey alsam karar veremedim
Canım hem tarlada calısıyosun hem menunu bukadar az tutuyosun sıcakta bayılırsın bıde bu neSabah 4:30 kuru erik su
7:00 bir salatalik salatalik
9:00 ''' ''' salatalik
10:30 iki dilim t.bug.ekmk hasbal(sekerim düştüğü sebebiyle) zeytin,izcik peynir sekersiz cay
Ogle sonu : iki kayisi
Ara: bir acur
Ara: kiraz sapi cayi bir b.
Aksam : haslanmis et iki dilim t.bug. ekmek,bir bardak ayran bir salatalik
3lt su tamamlanacak,spor 2,5saat tarlada egzersiz :) aksam yurus yapmayi planliyorum..
pek severdim kendisini zamanındaEweeetttesekkur ederim canim
Kuzum korse dogumun nezamn olacagiylada ilgili bence.. aldim ama kullanamadim temmuz sıcagında 5 dakika ancak dayanabildim.. seninki ortahalli bi ayda olacak insallah takabilirsin ben kompedandan almistim sanirim minnak almisim kendi bedenind ealmaya ozen goster.. taktigimda sanki organlarim malum yerden firlayacakmis gibi hissediyorum![]()
Aksam yemegı nerde keklemı gecıstırdınBugünkü yedikleriM
09:00 1 has yumurta
Kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
5 cig badem
çay
14:00
1 kase domates corbasi
3 cig badem
17:00
1dilim limonlu kek :-(
su 2 litre
Spor 15 dk tempolu yürüyüş
Guzel canım afıyet olsun.9 temmuz
Kahvaltı 08.00
Tereyaginda yumurta 2 tane
2 kk beyaz peynir
1 kk kasar p
3 dilim hindi fume
2 dilim tb ekmegi
1 yk nutella
Ogle. 15.30
1 kase corba
Bolca piyaz salata
Ara. 3 kare bitter
Ara. 1 bardak ev yapimi az sekerli limonata
Aksam 19.00
1 pors tavuk sote
1 dilim ekmek
1 kase yogurt
Su. 3 lt
Spor yine temizlik ekstradan 90 dk tempolu yuruyus
Ayyy bebışım nasılsın???? NapıyorsunAa bu saatte uyanık insan
Benden başka olmaz genelde
Temmuzda dogum yaptım bende tkamadım canım ama dayanabılırsen tak benım azcık sarktı gobegımsıcaga bende dayanamam gibi geliyo ama en azından 1 hafta kadar takayım diyorum hem millet geldiginde de takarım zayıf görsünler
![]()
Evet cnm sen gecen senede ne calısırdım valla :)Gunaydin canim evet saglikli yasam diyetisyene gidiyorum,hep kendi basima birseyleri yemedim kıstım tekrar basa donuyom.ekmegi yemedigimi soyleyince kiziyor bagirsa posa olcak kas kaybi yasarsin metobolizmani hizlandiracak diyo ben soylemesemde ondaki bilgisarli terazi soyluyir yogurdunu yememissin gibi,aksamlari iki kepce corbo olunca ekmegini bir dilimi yok,aydan aya değişiyor guzel kg vermeye baslayinca ekmek dilimlerini kaldiriyor yedigin tahil gidalara gorede durum degisiyor,aksamlar protein yoksa kk peynir yenecek ben hic yemdim.aslinda tam uygulayamadim bahce zamani olunca oyle oluyor simdi elimden geleni yapaya uymaya çalışacağım..
Gunaydım bebegm :)Gunaydin kizlar![]()