Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şuan bende gaza geldim ip atladın demi ip varmış gibi mi yaptın . tebrik ederim... Kaç kalori yaktın ortalama
İp varmıs gibi ipsiz yapıyorum canım ama kalori hesabını hiç bilmiyorum sadece bacaklarım cook güzel inceldi gercekten ben yıllardır diye niye yapmadım dedim :))
Ben buraya gelmeden burda görüyordum 2000 zıplama hayatta yapamam olmaz diyordum sonra ilk gün 100 ile basladım yavas yavas artırdım az sayıyla basla giderek artır

İp varmıs gibi ipsiz yapıyorum canım ama kalori hesabını hiç bilmiyorum sadece bacaklarım cook güzel inceldi gercekten ben yıllardır diye niye yapmadım dedim :))
Ben buraya gelmeden burda görüyordum 2000 zıplama hayatta yapamam olmaz diyordum sonra ilk gün 100 ile basladım yavas yavas artırdım az sayıyla basla giderek artır
Üst baldırların da inceldi mi..
Valla bravo bende sevmediğim hareketleri asla yapmam biride ip atlama ama şuan şevk e geldim üşüdüm de biraz şöyle 2bin kare yapsam ısınırım ve kalori yakarim demi.
Haftada kaç gram gidiyor bu şekilde yaptığında

Üst baldırların da inceldi mi..
Valla bravo bende sevmediğim hareketleri asla yapmam biride ip atlama ama şuan şevk e geldim üşüdüm de biraz şöyle 2bin kare yapsam ısınırım ve kalori yakarim demi.
Haftada kaç gram gidiyor bu şekilde yaptığında
Genel olarak inceldi canım alt bacaklarım da inceldi cok fark ediyor ip öncesi ip sonrası,
İlk günden 2000 cook zor olur canım dene ama ben bile basta 100 lerle basladım zor geliyordu benim kilom cook olmadıgı için haftada 400 500 gram anca verebiliyorum :(

Genel olarak inceldi canım alt bacaklarım da inceldi cok fark ediyor ip öncesi ip sonrası,
İlk günden 2000 cook zor olur canım dene ama ben bile basta 100 lerle basladım zor geliyordu benim kilom cook olmadıgı için haftada 400 500 gram anca verebiliyorum :KK43:
Spor yapıyorum genelde belki 2bin olmaz ama bin yapabilirim gibime geliyor . Bende incelmesini istiyorum ama başaramadım hep 57 cm .. kac kilosun.
SchonerDuft SchonerDuft bu arada bir ara yapmayı bırakmıstım bugun ile dönüse basladım cuma daha net söylerim ne kadar verdiğimi bu hafta hergün yapacagım
Ok bekliyorum merak ettim çünkü

Spor yapıyorum genelde belki 2bin olmaz ama bin yapabilirim gibime geliyor . Bende incelmesini istiyorum ama başaramadım hep 57 cm .. kac kilosun.

Ok bekliyorum merak ettim çünkü
Ben suan 53.5 kiloyum canım bende yıllardır basen sıkıntısı cektim hep burdayım diyordu :D
İncelir canım sürekli yapmaya basladıgında faydasını görürsün 1000 ile basla yapabilirsen artır canım, haftada bile incelme sağlıyor

Ben suan 53.5 kiloyum canım bende yıllardır basen sıkıntısı cektim hep burdayım diyordu :KK70:
İncelir canım sürekli yapmaya basladıgında faydasını görürsün 1000 ile basla yapabilirsen artır canım, haftada bile incelme sağlıyor
Hafta da 1 de anlaşalım :D
Başlıyorum buguno zaman ... bende reformur platese başladım 3 haftadır gidiyorum. Birde tibet yogasina başladım yoga ile belim muhteşem incelmişti o etkiyi tekrar istiyorum.
Kilon hiç yokmuş ya hedef kilon kaç?

drdotty drdotty canim ben de uzne mi ayrilsam diyordum motive olamadim ayrica iki haftadir kilo da veremedim bu aksam esimle cardio yapicaz iki hafta ust uste gun bende ne yapsam bilemiyorum
Canım izne ayrılmak İçin en az 2 ay takımda kalman gerekiyor senin dönüşüne henüz 2 ay olmadı kural gereği takımdasın.
Hem çok çabuk pes ettin oldu mu böyle
Yeni başladığım dönemde ben sizinle motive olmuştum
Hadi gayret kuzum bi başlasa gerisi gelecek

Son düzenleme:
Çok

sağol canım... uyguladığın ya da dikkat ettiğin bi yöntem var mıydı???
3anaogun ve 3ara ogun. Pirinç pilavı ve makarna pek yemedim. Sebze ağırlıklı tatlıdan uzak durunca güzel gitti. Spor vs de yapmadım. Ocakta 78kiloydum sonra takıma girdim 69la 63le takımdan ayrılmıştım Ekim gibiydi.

Menum
10.00
Kavurmalı yumurta
Ikı dilim. Peynir
Bır dilim ekmek
Ara
Bır mandalina
Bır cennet hurmasi
15.00
Ic pilav 4kasik
Iki kasik corba
Bır bardak ayran
Aksam
Yogurt
Bir saat yürüyüş
2lıtre su

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Canım ben daha önce zig zag kalori diyeti ile zayıflamıştım. Bu diyette kalori miktarları bazı günler az bazı günler gayet yüksek. Bu şekilde istediğin herşeyden yiyerek zayıflayabilirsin
Bende haftaya zigzag kalori diyetine başlayacağım

Menum
10.00
Kavurmalı yumurta
Ikı dilim. Peynir
Bır dilim ekmek
Ara
Bır mandalina
Bır cennet hurmasi
15.00
Ic pilav 4kasik
Iki kasik corba
Bır bardak ayran
Aksam
Yogurt
Bir saat yürüyüş
2lıtre su
Afiyet olsun canım menünü beğendim (tam benlik:KK48: kavurmalı yumurta) Yürüyüşte yapılmış maşallah
Güzel kızın nasıl oldu iyileşmiştir umarım

Back
X