Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar menüm
Sabah kuru kayısı yeşil çay
Öğlen galeta beş tane bir yumurta salatalık domates zeytin maydonoz
Akşam eşim poğaça istedi iki tane kaçırdım o yüzden bu aksamı yoğurtla geçireceğim içersem çorba içecem ekstradan o kadar
Spor da 105 dk su bir litre

Kızlar
Sabah
1 fincan türk kahvesi
Ara
Mandalina
Öğlen
3 domates 1 biber ve ortalama 60 gr kadar peynir ile menemen 1 dilim ekmek yedim
Sonra
1 eti karam yedim
Akşam hafif geçirmem lazım ne yesem çorba mı yapsam acaba ya da kabak bulursam kabak mı yapsam ne yicemi şaşırdım

Diyet yaparak hatta bazen hic yemeyerek.ilk 10 kiloyu bir ayda verdim.sonra bir yil ara verdim yine aclik grevi yaptim 58e inebildim
10 kiloyu 1 ayda verme kısmını biraz açar mısın canım
Keşke bende verebilsem ama ben almak konusunda profesyonelim
Yok almadim cok hareketliyim sabah 7de uyaniyorum aksama kadar kücük bir cocugum var onunla ugras işe git gel 10a kadar ayaktayim
Maşallah canım
Önümüzdeki süreçte daha dikkatli devam et canım az ama kalıcı ver kilolarını.

kaptinn kaptinn nolduuu niye hastanedesin

olur başlyalım ben jamping jack te yapıyorum @Buki_89 nin sayesinde başlamıştım .
15 dk leslie yap 15 dk cardio 15 dk squat mekik plank dğcı vs yapman senin sabitini kırmana yardımcı olur

geçmiş olsun neden birşey olmadı dimi

geçmiş olsun cnm

kaptinn kaptinn herşey yolunda mı canım
Sunneeeetttt :D olduk btti kurtulduk sukurrr

Sunneeeetttt :KK70: olduk btti kurtulduk sukurrr
:nazar: Maşallah canımmm ya çok hızlısınız tebrik ederim Allah düğünlerini derneklerini de göstersin
En korktuğum :eek:
Nasılsınız şimdi
Nasıl yaptılar
Ağladı mı
Uykusunda mı yaptılar
Ooo bi sürü sorum var en iyisi sen anlat

:nazar: Maşallah canımmm ya çok hızlısınız tebrik ederim Allah düğünlerini derneklerini de göstersin
En korktuğum :eek:
Nasılsınız şimdi
Nasıl yaptılar
Ağladı mı
Uykusunda mı yaptılar
Ooo bi sürü sorum var en iyisi sen anlat
:D sagol canim hazir gaza gelmiskn yaptiralm ddik.
Uyanikti lokal anezteziyle yaptilar icerde igne vurulunca aglamis cikincada biraz agladi bide cisini yaparkn agladi iste arada sanci vurunc fln ama beklesigim kadar kotu degildi simdi evdeyiz agri kesici icirdm emzirdm uyudu

10 kiloyu 1 ayda verme kısmını biraz açar mısın canım
Keşke bende verebilsem ama ben almak konusunda profesyonelim

Maşallah canım
Önümüzdeki süreçte daha dikkatli devam et canım az ama kalıcı ver kilolarını.
Su disinda hicbir sey yemeden hafta icini atlatmaya calistim arada bir iki lokma yedigim olmustur.hafta sonuda yine az yemeye dikkat ederek bol su icerek verdim cok sükür.Yok ben böyle şok diyet yapmayinca veremiyorum.kendimi kaybedip daliyorum yemege

:KK70: sagol canim hazir gaza gelmiskn yaptiralm ddik.
Uyanikti lokal anezteziyle yaptilar icerde igne vurulunca aglamis cikincada biraz agladi bide cisini yaparkn agladi iste arada sanci vurunc fln ama beklesigim kadar kotu degildi simdi evdeyiz agri kesici icirdm emzirdm uyudu
Canım benim
Ben büyük oğlanı 9,5 yaşında yaptırdım. Lokal anesteziyle yapıldı muayene olduğunu sanıyordu iğneden 15dk önce yapılan krem sayesinde iğneyide hissetmedi. Eve geldikten yaklaşık 3 saat sonra korkunç bağırmalar ve ağlamalar.Anestezinin etkisi geçince kötü oldu sabahı zor ettik.
Küçükleri 7 yaşında yaptırırım daha önce kıyamam kuzularıma ya.
Ama sen erken yaptırmakla en doğrusunu yapmışsın. Daha kolay geçiriyormuş bebekler.
İnşallah çabucak iyileşsin.
Su disinda hicbir sey yemeden hafta icini atlatmaya calistim arada bir iki lokma yedigim olmustur.hafta sonuda yine az yemeye dikkat ederek bol su icerek verdim cok sükür.Yok ben böyle şok diyet yapmayinca veremiyorum.kendimi kaybedip daliyorum yemege
Çok zor bebeğim. Düşündüm de benim için mümkün değil. Allahtan yiyerek zayıflamayı deneyimledim yine yaparım. Dayanamam bu senin diyetin gibi diyetlere
Ooo hayırlı olsun canim ya icin gitmiştir demi
Benim bile içim gitti kuzum ya

Emziren anne menüsü

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Dereotu
3 tane köz biber
Rezene çayı

Ara öğün
1 mandalina

Öğle
5 kaşık bulgur pilavı
1 tabak etli yeşi fasulye
Marul salatası

Akşam
1 kase tavuklu şehriye çorbası (grip olmuşum kızlar)

Canım benim
Ben büyük oğlanı 9,5 yaşında yaptırdım. Lokal anesteziyle yapıldı muayene olduğunu sanıyordu iğneden 15dk önce yapılan krem sayesinde iğneyide hissetmedi. Eve geldikten yaklaşık 3 saat sonra korkunç bağırmalar ve ağlamalar.Anestezinin etkisi geçince kötü oldu sabahı zor ettik.
Küçükleri 7 yaşında yaptırırım daha önce kıyamam kuzularıma ya.
Ama sen erken yaptırmakla en doğrusunu yapmışsın. Daha kolay geçiriyormuş bebekler.
İnşallah çabucak iyileşsin.

Çok zor bebeğim. Düşündüm de benim için mümkün değil. Allahtan yiyerek zayıflamayı deneyimledim yine yaparım. Dayanamam bu senin diyetin gibi diyetlere

Benim bile içim gitti kuzum ya
Simdilik bisey yok uyuyo bakaym uyaninca nolck ama agri kesici verdm sesi

Back
X