- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #294.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyet yaparak hatta bazen hic yemeyerek.ilk 10 kiloyu bir ayda verdim.sonra bir yil ara verdim yine aclik grevi yaptim 58e inebildimmaşallah nasıl düştün biraz anlatsan
Geçmiş olsun hayırdır canımHastanedeyiz kuzuuu
Bır ayda10kg muuDiyet yaparak hatta bazen hic yemeyerek.ilk 10 kiloyu bir ayda verdim.sonra bir yil ara verdim yine aclik grevi yaptim 58e inebildim
Yok almadim cok hareketliyim sabah 7de uyaniyorum aksama kadar kücük bir cocugum var onunla ugras işe git gel 10a kadar ayaktayimBır ayda10kg muugeri gelmedimi kilolar
10 kiloyu 1 ayda verme kısmını biraz açar mısın canımDiyet yaparak hatta bazen hic yemeyerek.ilk 10 kiloyu bir ayda verdim.sonra bir yil ara verdim yine aclik grevi yaptim 58e inebildim
Maşallah canımYok almadim cok hareketliyim sabah 7de uyaniyorum aksama kadar kücük bir cocugum var onunla ugras işe git gel 10a kadar ayaktayim
kaptinn nolduuu niye hastanedesin
olur başlyalım ben jamping jack te yapıyorum @Buki_89 nin sayesinde başlamıştım .
15 dk leslie yap 15 dk cardio 15 dk squat mekik plank dğcı vs yapman senin sabitini kırmana yardımcı olur
geçmiş olsun neden birşey olmadı dimi
geçmiş olsun cnm
Sunneeeettttkaptinn herşey yolunda mı canım
Ben bilirim bennnnay nasıl görmemişim 6. takım yazıyo kocaman ben köradaşmışız
beni sen ifşa ettin kapdanım şuandazamanında benimde ifşa etmişliklerim vardır tanıyanlar bilir
kaptinn
SchonerDuft
![]()
Sunnet yaptirdik canim :)Geçmiş olsun hayırdır canım
Sunneeeettttolduk btti kurtulduk sukurrr
Maşallah canımmm ya çok hızlısınız tebrik ederim Allah düğünlerini derneklerini de göstersin
En korktuğum
Nasılsınız şimdi
Nasıl yaptılar
Ağladı mı
Uykusunda mı yaptılar
Ooo bi sürü sorum var en iyisi sen anlat
Su disinda hicbir sey yemeden hafta icini atlatmaya calistim arada bir iki lokma yedigim olmustur.hafta sonuda yine az yemeye dikkat ederek bol su icerek verdim cok sükür.Yok ben böyle şok diyet yapmayinca veremiyorum.kendimi kaybedip daliyorum yemege10 kiloyu 1 ayda verme kısmını biraz açar mısın canım
Keşke bende verebilsem ama ben almak konusunda profesyonelim
Maşallah canım
Önümüzdeki süreçte daha dikkatli devam et canım az ama kalıcı ver kilolarını.
Ooo hayırlı olsun canim ya icin gitmiştir demiSunnet yaptirdik canim :)
Canım benimsagol canim hazir gaza gelmiskn yaptiralm ddik.
Uyanikti lokal anezteziyle yaptilar icerde igne vurulunca aglamis cikincada biraz agladi bide cisini yaparkn agladi iste arada sanci vurunc fln ama beklesigim kadar kotu degildi simdi evdeyiz agri kesici icirdm emzirdm uyudu
Çok zor bebeğim. Düşündüm de benim için mümkün değil. Allahtan yiyerek zayıflamayı deneyimledim yine yaparım. Dayanamam bu senin diyetin gibi diyetlereSu disinda hicbir sey yemeden hafta icini atlatmaya calistim arada bir iki lokma yedigim olmustur.hafta sonuda yine az yemeye dikkat ederek bol su icerek verdim cok sükür.Yok ben böyle şok diyet yapmayinca veremiyorum.kendimi kaybedip daliyorum yemege
Benim bile içim gitti kuzum yaOoo hayırlı olsun canim ya icin gitmiştir demi
Valla cok uzuldm aglayinca ama olsn kurtuldu oglusum artk rahat :)Ooo hayırlı olsun canim ya icin gitmiştir demi
Simdilik bisey yok uyuyo bakaym uyaninca nolck ama agri kesici verdm sesiCanım benim
Ben büyük oğlanı 9,5 yaşında yaptırdım. Lokal anesteziyle yapıldı muayene olduğunu sanıyordu iğneden 15dk önce yapılan krem sayesinde iğneyide hissetmedi. Eve geldikten yaklaşık 3 saat sonra korkunç bağırmalar ve ağlamalar.Anestezinin etkisi geçince kötü oldu sabahı zor ettik.
Küçükleri 7 yaşında yaptırırım daha önce kıyamam kuzularıma ya.
Ama sen erken yaptırmakla en doğrusunu yapmışsın. Daha kolay geçiriyormuş bebekler.
İnşallah çabucak iyileşsin.
Çok zor bebeğim. Düşündüm de benim için mümkün değil. Allahtan yiyerek zayıflamayı deneyimledim yine yaparım. Dayanamam bu senin diyetin gibi diyetlere
Benim bile içim gitti kuzum ya