Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah :
1 çy bardağı süt
tost bez tulum ve 1 salamdan

ara
3 kuru kayısı
6 çiğ fındık
1 türk kahvesi

öğlen
çiğ köfte dürüm
1 ayran

ara
yarım portakal

akşam
1 kase domates çorbası
5 nugget fırında pişmiş
2 yk yoğurt

ara
yarım avuç tuzsuz ayçekirdek
2 kare bitter

bitter ve nugget olmasaydı tam istediğm menü olacaktı ama eşim alınca bittere dayanamadım bugün telafi günü olcak

kızlar lezzetli çorba çeşitleri önerir misiniz ?
aklıma sadece domates yayla tarhana mercimek şehriye geliyor 10 günlük çorba menüsü gerekli bana

hayır korkumdan tartılmıyorum kaç haftaır cumadan cumaya tartılıyorum ama artık eksi çıkar demi bu hafta spor yaptım diyet yaptım
kesin eksi çıkarsın
cumadan cumaya tartılmak en güzeli ama ben yapamıyorum yaa :olamaz: çatlıyorum meraktan o kadar aç kalıp veremeyince de moralim bozulup aman yicem diyorum sen iyi yapıyosun
bende çok merak ediyorum yarın ne olacak sende bakalım

kızlar lezzetli çorba çeşitleri önerir misiniz ?
aklıma sadece domates yayla tarhana mercimek şehriye geliyor 10 günlük çorba menüsü gerekli bana

Brokoli çorbası
Soğan çorbası
Sebzeli buğday çorbası
Yeşil mercimekli çorba (adı Tutmaç çorbası olabilir ben un koymadan yapıyorum)
Sütlü mısır çorbası
Kabak çorbası (salçalı yada sütlü yapılabilir sütlü versiyona soğan koymuyoruz)
Köz kırmızı biber çorbası
Kulaklı çorba (ağır bir çorbadır tek başına bir öğün aslında içine mantı yada hamur ürünü koymadan nohut et ve sebzeyle deneyebilirsin)
Mercimekli tarhana çorbası
Kerevizli pancarlı (cacık gibi) soğuk çorba dün akşam yemeğimize eşlik etti. Bikaç gün önce tv den almıştım tarifi. Çok lezzetli ayrıca metabolizmayı hızlandırıyormuş.
Not: sebzeli çorbalara un kavurmak çorbayı besleyici ve kıvamlı hale getiriyor ama kaloriyide arttırıyor. Yinede ben iyi alternatifler olarak düşünüyorum kuzum.
Afiyet olsun

stresten de gergin oluyor insan şöyle yap çocuklar okulda iken sessiz bir odaya geç sırt üstü uzan avuç içlerin yukarı baksın gözlerini kapat burnundan nefes al burnundan nefes ver nefesine odaklan olmak istediğin yerde ol .. çok iyi gelecek

valla her iki şekilde de çok güzel tvyi açıyorum rahat rahat izliyorum. sessizlik iyi oluyor . sürekli olunca sıkıyor tabi ki :KK70:

ben kısa yürüyüş yaptım yağmur altında yolumu uzattım evde birşey yapamadım kollarımın arkası backlarım tutulmuş durumda bir de karın kaslarım muhteşem ynıyor

nasıl bir menü bu :KK70: dolma ve makarna nasıl beraber yensin yanında salata çorba var demi ?
Canim bizim haftada iki gun agir karbonhidrat çıkar corba yok sanirim yarinda su böreği var ama yemiycem tabi ki

Brokoli çorbası
Soğan çorbası
Sebzeli buğday çorbası
Yeşil mercimekli çorba (adı Tutmaç çorbası olabilir ben un koymadan yapıyorum)
Sütlü mısır çorbası
Kabak çorbası (salçalı yada sütlü yapılabilir sütlü versiyona soğan koymuyoruz)
Köz kırmızı biber çorbası
Kulaklı çorba (ağır bir çorbadır tek başına bir öğün aslında içine mantı yada hamur ürünü koymadan nohut et ve sebzeyle deneyebilirsin)
Mercimekli tarhana çorbası
Kerevizli pancarlı (cacık gibi) soğuk çorba dün akşam yemeğimize eşlik etti. Bikaç gün önce tv den almıştım tarifi. Çok lezzetli ayrıca metabolizmayı hızlandırıyormuş.
Not: sebzeli çorbalara un kavurmak çorbayı besleyici ve kıvamlı hale getiriyor ama kaloriyide arttırıyor. Yinede ben iyi alternatifler olarak düşünüyorum kuzum.
Afiyet olsun
duymadığım çeşitler hele kulaklı çorba :D acaba gerçketen kulak mı konuluyor diye düşünmedim değil :D kerevizli pancar meze gibi birşey mi ? çok cazip geldi . sağol kuzum not ettim hepsini bugün bir tanesini yaparım . kabağın tadını merak ediyorum .
canım dün öğlen dahil oldum ya ondan akşam ve bu sabahı yazdım yarın tam öğünleri yazıcam
anladım canım ... hepsini de yazsan olurdu sıkıntı olmazdı yani .

Canim bizim haftada iki gun agir karbonhidrat çıkar corba yok sanirim yarinda su böreği var ama yemiycem tabi ki
su böreği mi :kk77: ..
sporunu arttırırsın canım bugün yada akşam salata ile geçiştirirsin dengelersin önemli olan dengelemek ama perşembe olması kötü oldu
Sanirim bana yazmisti karisiklik oldu gibi
doğrudur kuzum dikkat etmemiş olabilirim

akşama ne yemek planlıyorsunuz kızlar ,

ben bugun oglen dunku aksam yemegımı yıcem. nohut ve tarhana.

akşam ne yemek dusunuyorsunuz ben karar veremedim :)

Kızlar bu hafta çok koşturup, hiç yemedim 3-4 kilo vermişimdir diye geçti içimden sabah tartıldım 300gr eksideyim :KK43:
Olsun o da birşeydir hiç spor yok.
Anneme geçmiş olsuna gelenler için evde hazırlık yapıp onlara götürüyorum. (Evde yapınca kızıyor annem -ev kötü kokuyormuş-)
Paça çorbası içiriyoruz onu da dışarıdan söylüyoruz, sevdiği için sorun çıkarmıyor ama dün doğru bir tespitte bulundu.
Bu çorba kemiklere iyi geliyor ama proteze ne faydası olacak?:KK57:
Misafirler için yapılan hazırlıklardan yemiyorum (canımda istemiyor zaten)
Çocuklar da bu dönem pek abur cubur istemiyorlar.:KK66:

Kızlar bu hafta çok koşturup, hiç yemedim 3-4 kilo vermişimdir diye geçti içimden sabah tartıldım 300gr eksideyim :KK43:
Olsun o da birşeydir hiç spor yok.
Anneme geçmiş olsuna gelenler için evde hazırlık yapıp onlara götürüyorum. (Evde yapınca kızıyor annem -ev kötü kokuyormuş-)
Paça çorbası içiriyoruz onu da dışarıdan söylüyoruz, sevdiği için sorun çıkarmıyor ama dün doğru bir tespitte bulundu.
Bu çorba kemiklere iyi geliyor ama proteze ne faydası olacak?:KK57:
Misafirler için yapılan hazırlıklardan yemiyorum (canımda istemiyor zaten)
Çocuklar da bu dönem pek abur cubur istemiyorlar.:KK66:
ANNENi yerim ben olsun piskolojik olarak kendini iyi hissediyordur :)
300 gr da çok iyi zaten az ve öz diyoruz bu sefer . spor yapabilecek duruma gelince spor yaparsın daha hızlı gitmeye başlar

Kmsl Hnd Kmsl Hnd cnm senin menülerinde ceviz köfte filan eklesen bide dereotu cidden sütü etkiliyor ıhlamur diyetisyen bana şekersiz kaysı komostosu yaptırıyordu çocuğa faydalı şeyleri eklesen biraz dünkü menü de az geldi gözüme
Dereotu yiyorum canım salatalara katıyorum ceviz de gaz yapar diyorlar bilemedim açıkçası

duymadığım çeşitler hele kulaklı çorba :KK70: acaba gerçketen kulak mı konuluyor diye düşünmedim değil :KK70: kerevizli pancar meze gibi birşey mi ? çok cazip geldi . sağol kuzum not ettim hepsini bugün bir tanesini yaparım . kabağın tadını merak ediyorum .

anladım canım ... hepsini de yazsan olurdu sıkıntı olmazdı yani .

su böreği mi :kk77: ..
sporunu arttırırsın canım bugün yada akşam salata ile geçiştirirsin dengelersin önemli olan dengelemek ama perşembe olması kötü oldu

doğrudur kuzum dikkat etmemiş olabilirim
:KK70:Benim büyük oğlan yemezdi eskiden içinde kulak olma ihtimaline karşı. Malatya yöresi boş mantı buğday ve kuzu Eti ile yapıyor altındanda sarımsaklı salçalı sos ile
Akdeniz bölgesi et nohut ve içli mantı ile yine salçalı sarımsaklı sos ile
Ben deniz ise; haşlanmış kuzu etini soğan 1 diş sarımsak salça üzerine haşlanmış etler ve suyu nohut ve havuç ile yapıyorum. Mantı koymuyorum yanına yemek yapmayacaksam kare kesilmiş hamur koyuyorum yada erişte. Üzerine kıyılmış maydanoz
:KK15: Afiyet olsun
kızlar reglim 16 gün gecikti :KK43:
Başına bi çıkacak var:emir_bebek: hayırlısıyla
akşama ne yemek planlıyorsunuz kızlar ,

ben bugun oglen dunku aksam yemegımı yıcem. nohut ve tarhana.

akşam ne yemek dusunuyorsunuz ben karar veremedim :)
Afiyet olsun canım
Çocuklar için
Zeytinyağlı brokoli
Sulu köfte
Fırın makarna
Kendim için
Közlenmiş patlıcan üzerine 1 avuç kıyma ile hazırlanmış domatesli biberli sos
Salata

eşinde az evin tadını alsın kuzum :KK70: :KK70: akşama gelecem yemek yap deseydin :KK70: regli için doktora gitmedin mi ?
aynen sabah evden çıkarken yemek yap evi temizle yaramazlık yapma dedim kapıyı çek dedi oda :D:D:D döndü totosunu yattı uyudu :D
yok gitmedim ya hamile olabilir miyim acaba:olamaz: 1 haftada hamile kalınır mı :KK70:

aynen sabah evden çıkarken yemek yap evi temizle yaramazlık yapma dedim kapıyı çek dedi oda :KK70::KK70::KK70: döndü totosunu yattı uyudu :KK70:
yok gitmedim ya hamile olabilir miyim acaba:olamaz: 1 haftada hamile kalınır mı :KK70:
16 gün geçmiş niye gitmedin ki kalınmaz sanmam zaten 7 gün rahme inme süresi var sonra yerleşme döngüsü başlıyor . çok aksatmışsın .
ne güzel cevap vermiş :D :D yemek yapabiliyor mu bari

Back
X