Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım inatla devam edince gidiyor kilolar,ben de deli gibi yürüyüş yapıp çok dikkat ettiğim zamanda sabit çıkmıştım ya da 200-300 Gr veriyordum bu hafta spor yapmadım ama 600 gramda olsa verdim,vücut çok farklı sabırla devam edince gidiyor kilolar sen de sakın bozma moralini
Umarım canım ama 69 u görüp tekrar70 e çıkmak çok kötü

Allah bağışlasın canım benimki 28 Eylül doğumlu bir oğlum var seninki nasıl bizimkinin sancısı çok
Cnm bizimde sancımız çoktu ama azaldı artık ben en son çareyi rezene de buldum kendim demleyip içiyorum kızıma da 4 çay kaşığı veriyorum bayağı rahatlattı valla

Günaydın 24 yaşında 1 yasinda 1 erkek bebek annesiyim 3.5 yıllık evliyim en son kilom 95.50 hedefim 70 çok uçmak istemiyorum ona insem yeterli evlenirken 75 kilo civariydim galiba o zamanlar tartılma takintim yoktu rahat hissediyodum iş yada okul hayatım olmadı İlköğretim mezunu açıkogretim lise öğrencisiyim sadece sınavlara gidiyodum bekarken hiç iş hayatımda olmadı o zamandan başladı ufacık göbekliydim derken doğumda 100 kiloya çıktım ilk evlendigim zaman 7 ay kadar çalıştım 75 olmuştum ama yine bırakınca aldım kendi irademle hiç kilo veremiyorum hipotiroidi hastasıyım.

Günaydın 24 yaşında 1 yasinda 1 erkek bebek annesiyim 3.5 yıllık evliyim en son kilom 95.50 hedefim 70 çok uçmak istemiyorum ona insem yeterli evlenirken 75 kilo civariydim galiba o zamanlar tartılma takintim yoktu rahat hissediyodum iş yada okul hayatım olmadı İlköğretim mezunu açıkogretim lise öğrencisiyim sadece sınavlara gidiyodum bekarken hiç iş hayatımda olmadı o zamandan başladı ufacık göbekliydim derken doğumda 100 kiloya çıktım ilk evlendigim zaman 7 ay kadar çalıştım 75 olmuştum ama yine bırakınca aldım kendi irademle hiç kilo veremiyorum hipotiroidi hastasıyım.
Hoşgeldin canım. İnsan isterse herşeyi başarıyor, kilo vermek ne ki? Burada hep beraber fazla kilolarımızdan kurtulacağız. Kendimize zaman ayırmayı öğreneceğiz. Boyun kaç?
Zayıflamak İçin bir diyet yada spor programın var mı yoksa burada bizimle mi oluşturacaksın

Kızlar merhaba bugün erken saatlerde giremedim biraz geç uyandım 3 aydır birde büyük oğlumla uğraştım filan derken ancak sabah kahvaltıdan önce 350ml bardakla iki bardak su içtim kahvaltı da kepekli hindi etli az yağlı tost yedim ara öğün yapmadım öğlen yemeğinde karnıbahar kısırı iki yumurta bir kase yogurt yedim aksam yemeğini plânlamadım zeytinyagli birşeyler yiyeceğim

Yemek konusunda iradeliyim ama tatlı konusunda cuvalliyorum ya sizin yaptığınız bisey varmi tatlıya spor a da bugün başladım 10 dk ekliptik bisiklet yaptım ve kas güçlendirici yer hareketleri yağ oranım yüksek cıktı biraz bisikletin dklarini gittikçe arttiracagim baya hamlamışım

Yemek konusunda iradeliyim ama tatlı konusunda cuvalliyorum ya sizin yaptığınız bisey varmi tatlıya spor a da bugün başladım 10 dk ekliptik bisiklet yaptım ve kas güçlendirici yer hareketleri yağ oranım yüksek cıktı biraz bisikletin dklarini gittikçe arttiracagim baya hamlamışım
Canım tatlı isteğini tarçınlı süt ile yada hindistancevizli kakaolu süt ile bazen vanilyalı sıcak süt ile bastırmaya çalışıyorum birde bizim takımda çok meşhur munter munter tatlısı var ki benim favorim kendisi. Hurmanın çekirdeğini çıkarıp içine fındık, badem, ceviz yada benim gibi hindistan cevizi rendesi doldurarak yiyebilirsin.
Zigzag kalori diyeti nasıl bisey oluyor
Kalori sayımına dayalı 2 gün düşük 2 gün yüksek kalori alarak metabolizmayı şaşırtarak direnci engelleyerek hızlı kilo vermeyi sağlayan bir yöntem. Bunu boy kilo yaş bilgisi ile bir web sitesinden hazır olarak alıyoruz.
Freedieting.com

Back
X