Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

28 yasindayim 163 boy 98.2 kilom 102.5 la 4hafta oncebaslafm sonra 2. Gruba grdim 101.5 la ama birturlu adapte olamadim G gokyuzundekiturna ve @yellow girl un beni uyarmasyla hadi basla dedim kendime program yaptim onceden diyetisyenin verdgi bir doyet vsr elimde ara ogunleri ekmegi uunu patates ve pirinci cikarttim karkaratayimsi bir doyet haline getrmeye çalıştım 3 gunde 1kilo gtti bile insallah devam edecem ona asil hedefim 55 ama ilk hedefim 90lardan kurtulup 89 u gormek insallakkisa zamda gorurum kizimssoz verdim 30 mayisa kadar zayflayacam insallah
spor yapabiliyor musun ?
burda aradığın motivasyonu bulabileceğini düşünüyorum.
günlük olarak menüleri akşam paylaşıyoruz kaçamaklarımız elbet olacak ama yapmadan yazarsan en aza indirgeyebiliriz ya da nasıl dengelemen gerektiğine yardımcı oluruz genelde kalori yakma yöntemi ile tabi :)

spor yapabiliyor musun ?
günlük olarak menüleri akşam paylaşıyoruz kaçamaklarımız elbet olacak ama yapmadan yazarsan en aza indirgeyebiliriz ya da nasıl dengelemen gerektiğine yardımcı oluruz genelde kalori yakma yöntemi ile tabi :)
Gunluk 8 bin ile 10 bin arasi adim atiyorum ama bugun 3 bin adim attim 3 tane de hali sildim zaten yoruldugum icin coknyuruyemedim bugun:KK23:

Merhaba kızlar

Ben de kendimi tanıtayım:)

Tiroid kanseri tedavisi gördüm, iki kez ameliyat sonrasında atom aldım, tiroidlerim alınınca tabi metabolizmam aşırı yavaş çalışıyor hala da çok çok yavaş, sonra evlendim bir kızım oldu, kilo almaya başladım 105 i falan görmüşümdür hatırlamıyorum , bir ay kendi kendime diyetler yapıp bozuyordum, eşim rahatsızlandı onu da doktora götürdük doktor insülüne başlayabilir diyince çok üzüldüm, hemen eve gittim buzlukta dolapta ambalajlı ne varsa açtım bi çöp torbası attım içine, ne salam ne sucuk ne çikolata ne acı soslar hazır köfteler bırakmadım kimseye de vermedim, bu sağlıksız şeyleri kimse yemesin dedim.. Sonra eşimle başladık diyete o şuan 81 kilo falan çok şükür, incecik oldu, ben de 76 lardayım şuan ..Benim amacım sadece kilo vermek değil, sağlıklı kilo vermek istiyorum, ambalajlı gıda , katkı maddeli gıda kesinlikle almıyoruz ve tüketmiyoruz, herşeyi mutfağımda yapıyorum, bana katkı maddeli gıda öneren doktor, diyetisyen veya herhangi birini görünce anında uzaklaşıyorum, ben sağlıklı olmak istiyorum arkadaşlar..3 ayda bir doktoruma da danıştım metabolizmam çok yavaşladığında detoks yapabiliyorum ancak içinde et ve süt ürünü olduğu taktirdi izin var..
Kısacası uzun süredir diyetteyim ben, bir yılda istediğimi yiyerekten bu kiloya düştüm, 26 kilo vermişim yani..

Şimdi son kilolarım için burdayım, desteklerinizi fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum ayrıca menülerimin de eleştirilmesini istiyorum..

2 takımdan transfer isteğim de bakış açısı, benim hayatımda sağlıksız hiç bir ürüne yer yok..olmayacakta..

boyum 176 hedef kilom 60 ..

sevgiler

spor yapabiliyor musun ?
Bir e gecen hafta cuma 99.2 idi kilom bugun sbah 98.2 ciktim yani listeye 99.2 yazinca sorun olmasin diye soyleyim dedim :eek:
halı mı sildin ellerine sağlık o da sağlam kalori yaktırır
Evet baya yordu :KK48: tesekkur ederim

Son düzenleme:
Merhaba kızlar

Tiroid kanseri tedavisi gördüm, iki kez ameliyat sonrasında atom aldım, tiroidlerim alınınca tabi metabolizmam aşırı yavaş çalışıyor hala da çok çok yavaş, sonra evlendim bir kızım oldu, kilo almaya başladım 105 i falan görmüşümdür hatırlamıyorum , bir ay kendi kendime diyetler yapıp bozuyordum, eşim rahatsızlandı onu da doktora götürdük doktor insülüne başlayabilir diyince çok üzüldüm, hemen eve gittim buzlukta dolapta ambalajlı ne varsa açtım bi çöp torbası attım içine, ne salam ne sucuk ne çikolata ne acı soslar hazır köfteler bırakmadım kimseye de vermedim, bu sağlıksız şeyleri kimse yemesin dedim.. Sonra eşimle başladık diyete o şuan 81 kilo falan çok şükür, incecik oldu, ben de 76 lardayım şuan ..Benim amacım sadece kilo vermek değil, sağlıklı kilo vermek istiyorum, ambalajlı gıda , katkı maddeli gıda kesinlikle almıyoruz ve tüketmiyoruz, herşeyi mutfağımda yapıyorum, bana katkı maddeli gıda öneren doktor, diyetisyen veya herhangi birini görünce anında uzaklaşıyorum, ben sağlıklı olmak istiyorum arkadaşlar..3 ayda bir doktoruma da danıştım metabolizmam çok yavaşladığında detoks yapabiliyorum ancak içinde et ve süt ürünü olduğu taktirdi izin var..
Kısacası uzun süredir diyetteyim ben, bir yılda istediğimi yiyerekten bu kiloya düştüm, 26 kilo vermişim yani..

Şimdi son kilolarım için burdayım, desteklerinizi fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum ayrıca menülerimin de eleştirilmesini istiyorum..

2 takımdan transfer isteğim de bakış açısı, benim hayatımda sağlıksız hiç bir ürüne yer yok..olmayacakta..

sevgiler
çok geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsın .
önceliğinin sağlıklı beslenmek olmasına çok sevindim. aslında hepimiz önceliği sağlığımız olmalı . şuan aklıma gelende eve aldığımız mısır gevreğinin zararlı olduğu :D

Merhaba kızlar

sevgiler
Canim ben senin hikayeninilk defa okudun Rabbim bir daha saglikla sinamasin insallah ve seni tebrik ediyorum tiroidsiz kilo verebilmen harika birsey :KK9:insallah birlikte tum kilolardan kurtulacaz :KK71:esinnicin kotu bir durum ama senin icin cok guzel donum noktasi olmus

Artık var canım hayırlı olsun dilerim yakın zamanda yanına kepte eklenir
merhaba gruba dahil olabiliyormuyuz nasıl oluyor acaba

tamamdır kabul ediyorum.
31 yaşındayım 57 kiloyum 1.65 boyundayım hedefim 51 kilo olmak
Hoşgeldin canım verilecek kilon azmış çabuk vedalaşırız seninle
28 yasindayim 163 boy 98.2 kilom 102.5 la 4hafta oncebaslafm sonra 2. Gruba grdim 101.5 la ama birturlu adapte olamadim G gokyuzundekiturna ve @yellow girl un beni uyarmasyla hadi basla dedim kendime program yaptim onceden diyetisyenin verdgi bir doyet vsr elimde ara ogunleri ekmegi uunu patates ve pirinci cikarttim karkaratayimsi bir doyet haline getrmeye çalıştım 3 gunde 1kilo gtti bile insallah devam edecem ona asil hedefim 55 ama ilk hedefim 90lardan kurtulup 89 u gormek insallakkisa zamda gorurum kizimssoz verdim 30 mayisa kadar zayflayacam insallah
İnşallah canım sağlıklı ideal kilona kısa sürede gelirsin. Seni çok istikrarlı gördüm olur bu iş

İnşallah canım sağlıklı ideal kilona kısa sürede gelirsin. Seni çok istikrarlı gördüm olur bu iş

teşekkğr ederim canım evet az ama bir o kadar da iradesizim belki burda gaza gelirim

Evet canm cok istyrm kizim krese gidiyor arkadaslari annen cok sisko dye alay etmisler kucukler iste biraz acimasiz oluyorlar kizimin dogum gununu kreste kutlayacaz insallah 30 mayista o zamana krese zayif birsekilde gelecegime ve ayni kiyafeti giyecegimize soz verdim en azndan 6 ayda 75 lere dusmem lazim yapabileceğimi dusunuyorum insallah yaparim:dua:

Merhaba kızlar

sevgiler
Hoşgeldin canım
Geçmiş olsun sanada eşinede
Çok güzel ve doğru bir kararla kurtulmuşsun katkılı ürünlerden. Bende herşeyi mutfağımda yapıyorum. Çocuklarımı sağlıklı besliyorum, ambalajlı ürün kesinlikle kullanmıyorum.
Hergün menülerin paylaşılması ve menülere yapılan yorumlar takım kuralıdır herkesten özen bekliyoruz
Benimde boyum 176 ama hedefim 66-70 arasında kalabilmek 60 çok az olmaz mı? Kaç yaşındasın

Evet canm cok istyrm kizim krese gidiyor arkadaslari annen cok sisko dye alay etmisler kucukler iste biraz acimasiz oluyorlar kizimin dogum gununu kreste kutlayacaz insallah 30 mayista o zamana krese zayif birsekilde gelecegime ve ayni kiyafeti giyecegimize soz verdim en azndan 6 ayda 75 lere dusmem lazim yapabileceğimi dusunuyorum insallah yaparim:dua:
Yaparsın canım ilk aylar İçin 5-6 kilo gider sonraki 4 ayda 4 er kilo versen süper olur. O doğumgününe 70lerde gidilecek

teşekkğr ederim canım evet az ama bir o kadar da iradesizim belki burda gaza gelirim
Verilecek kilo az olduğu İçin esnek davranabiliyorsun iradesizlikten değil. 15 kilo fazlan olsa listelerden hiç sapmazdın:KK70:
İnşallah sende bir gayretle kısa sürede verir kurtulursun

Verilecek kilo az olduğu İçin esnek davranabiliyorsun iradesizlikten değil. 15 kilo fazlan olsa listelerden hiç sapmazdın:KK70:
İnşallah sende bir gayretle kısa sürede verir kurtulursun

evet nasıl olsa veririm fazla değil diye salıyorsun ama o arada vermek yerine almaya başlıyorsun ve artık miğdemin genişlediğini iştahımın gün geçtikçe artığını hissediyorum bu korkutuyor beni :olamaz:

1 aydan az mı kaldı bende kendimi 67ye zorlayım beraber girelim listeye .
öğlen bozuyor beni bugün pirinç pilavı barbunya vardı mesela akşam da kv yüzük çorbası yapacakmış .
listeye uyamıyorum ya şöyle yapacam evde olduğumda çorba salata gidicem akşamları kahvaltıyı da hafta da 2 gün kahve ve meyve şeklinde yapayım diyorum sporu arttırmam lazım ama zor geliyor valla @Buki_89 nin 1000 kalorilik olan hareketlerini mi yapsak tv izlerkende yapabiliriz uyar mı sana
Aslinda sadece öglense o tolere edilebilir ama aksam kocisinle aburu cuburu birakman lazim once :KK70:
Sadece salata aksamlari cok doyurucu geliyor bana üsenmiyorumda :KK48: bugün sabah yesil cay öglen 2 tavuk but haslama (öğürme sakın :KK70:) aksama hellimli salata yapicam yarina kesin eksideyim yine :KK71:
Sabahlari meyve yiyeceksen yesil elma yada ananas,greyfurt ye bari yardimci olsun kilo vermene
Spor icinde tv izlerken yapamam yaa kocamin yaninda komik oluyorum o halde :KK8:

Back
X