Merhaba kızlar
Ben de kendimi tanıtayım:)
Tiroid kanseri tedavisi gördüm, iki kez ameliyat sonrasında atom aldım, tiroidlerim alınınca tabi metabolizmam aşırı yavaş çalışıyor hala da çok çok yavaş, sonra evlendim bir kızım oldu, kilo almaya başladım 105 i falan görmüşümdür hatırlamıyorum , bir ay kendi kendime diyetler yapıp bozuyordum, eşim rahatsızlandı onu da doktora götürdük doktor insülüne başlayabilir diyince çok üzüldüm, hemen eve gittim buzlukta dolapta ambalajlı ne varsa açtım bi çöp torbası attım içine, ne salam ne sucuk ne çikolata ne acı soslar hazır köfteler bırakmadım kimseye de vermedim, bu sağlıksız şeyleri kimse yemesin dedim.. Sonra eşimle başladık diyete o şuan 81 kilo falan çok şükür, incecik oldu, ben de 76 lardayım şuan ..Benim amacım sadece kilo vermek değil, sağlıklı kilo vermek istiyorum, ambalajlı gıda , katkı maddeli gıda kesinlikle almıyoruz ve tüketmiyoruz, herşeyi mutfağımda yapıyorum, bana katkı maddeli gıda öneren doktor, diyetisyen veya herhangi birini görünce anında uzaklaşıyorum, ben sağlıklı olmak istiyorum arkadaşlar..3 ayda bir doktoruma da danıştım metabolizmam çok yavaşladığında detoks yapabiliyorum ancak içinde et ve süt ürünü olduğu taktirdi izin var..
Kısacası uzun süredir diyetteyim ben, bir yılda istediğimi yiyerekten bu kiloya düştüm, 26 kilo vermişim yani..
Şimdi son kilolarım için burdayım, desteklerinizi fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum ayrıca menülerimin de eleştirilmesini istiyorum..
2 takımdan transfer isteğim de bakış açısı, benim hayatımda sağlıksız hiç bir ürüne yer yok..olmayacakta..
boyum 176 hedef kilom 60 ..
sevgiler