- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #295.461
Cnm daha önce sormuş uydum hatırlamıyorum bebeğin ne kadarlık bu kadar zorluyor seni
14 aylık cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm daha önce sormuş uydum hatırlamıyorum bebeğin ne kadarlık bu kadar zorluyor seni
Ben kac yasında görünüyorum canım :)yaş30 boy 1.60 verdikten sonra keşke bırakmayıp üstüne gitseydim ama insan yoruluyor
Maşallah kuzuya emziriyor Muş’un14 aylık cnm
yarın nerdesin ki ? yarın cumahaftasonu tartılırım cnm yarın keşke evde olsaydım vc ye çıktıktan sonra tartılırdım biraz daha az görünürdüm tartıda
ok canımSchonerDuft ve tüm takım benim acil çıkmam gerekiyor takım size emanet misafirlerimiz, adaylarımız gelirse ilgilenir misiniz
![]()
hoş geldin canım akşam gün içinde yediğin tüm şeyleri miktar ve saati ile bir bütün şeklinde yazarsan daha sağlam yorum yapabiliriz .Merhaba ben yeniyim:) Sabah her zamanki gibi kahvaltı etmedik. Öğlen de eşimin pidesinden bir dilim aldım. İspanaklı ve ince hamurlu idi. küçük bir el kadardı. akşam da çorba ile salata yiyecegim. Bu arada yeniyim burda yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim. Ağır yemekleri zaten sevmem ama her şeyden az az tadayım modundayim. Yanlış mi sizce de. Eşim e her şeyden tam porsiyon alıyorsak bana mesela yarim karnıyarık, iki kaşık pilav şeklinde koyuyorum. Kendimi mi kandırıyorum. özellikle senelerdir oturmuş 3 4 kilo için ne yapmak gerekir.
Hosbulduk, o zaman akşam tartı alacağım kilomu da yazarım. Kuralları da okudum sanırım gün sonu yazıp değerlendiriyoruz. Her cuma da kilomuzu yazıyoruz. Peki şu ya da spor hedefi de oluyor mu?hoş geldin canım akşam gün içinde yediğin tüm şeyleri miktar ve saati ile bir bütün şeklinde yazarsan daha sağlam yorum yapabiliriz .
bu arada güncel kilonu hedef kilonu yazarsan seni tanımış oluruz
24Ben kac yasında görünüyorum canım :)
işe geliyorum ya 6.30 7 gibi tartılıyorum vc ye çıkamıyorum sabahyarın nerdesin ki ? yarın cuma![]()
Iyi yine cok dedin ama 29 yasındayım 30 a girdim
spor kişiye göre değişken akşamları spor yapıyoruz yapmadan ve yaptıktan sonra bilgi verirsek takıma takımda belki bir kişi etkilenir yapar diyoruz . yarın ilk bildirimini yaparsın o zaman akşam artı görünürsünHosbulduk, o zaman akşam tartı alacağım kilomu da yazarım. Kuralları da okudum sanırım gün sonu yazıp değerlendiriyoruz. Her cuma da kilomuzu yazıyoruz. Peki şu ya da spor hedefi de oluyor mu?
bende bugün çıkamadım . sağlık olsun canım bunun için moral bozmaişe geliyorum ya 6.30 7 gibi tartılıyorum vc ye çıkamıyorum sabah
ciddi mi kılo verince gençleşiyor bak insanIyi yine cok dedin ama 29 yasındayım 30 a girdim
Aynı yastayız az cok sende basarabilirsin fotograftan anlamadıgını düşünüp sordum
89 luyım canım kilo verince yüzümde yag kalmadı zatenciddi mi kılo verince gençleşiyor bak insan![]()
Greyfurt bir çok ilaçla etkilesime girip tehlikeli olabiliyor arkadaşlar hiç bir ilaç kullanmıyorsanız gfeyfurt kullanınceviz ve greyfurt ayrı ayrı mı o kısmı anlamadım