Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba ben yeniyim:) Sabah her zamanki gibi kahvaltı etmedik. Öğlen de eşimin pidesinden bir dilim aldım. İspanaklı ve ince hamurlu idi. küçük bir el kadardı. akşam da çorba ile salata yiyecegim. Bu arada yeniyim burda yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim. Ağır yemekleri zaten sevmem ama her şeyden az az tadayım modundayim. Yanlış mi sizce de. Eşim e her şeyden tam porsiyon alıyorsak bana mesela yarim karnıyarık, iki kaşık pilav şeklinde koyuyorum. Kendimi mi kandırıyorum. özellikle senelerdir oturmuş 3 4 kilo için ne yapmak gerekir.

Merhaba ben yeniyim:) Sabah her zamanki gibi kahvaltı etmedik. Öğlen de eşimin pidesinden bir dilim aldım. İspanaklı ve ince hamurlu idi. küçük bir el kadardı. akşam da çorba ile salata yiyecegim. Bu arada yeniyim burda yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim. Ağır yemekleri zaten sevmem ama her şeyden az az tadayım modundayim. Yanlış mi sizce de. Eşim e her şeyden tam porsiyon alıyorsak bana mesela yarim karnıyarık, iki kaşık pilav şeklinde koyuyorum. Kendimi mi kandırıyorum. özellikle senelerdir oturmuş 3 4 kilo için ne yapmak gerekir.
hoş geldin canım akşam gün içinde yediğin tüm şeyleri miktar ve saati ile bir bütün şeklinde yazarsan daha sağlam yorum yapabiliriz .
bu arada güncel kilonu hedef kilonu yazarsan seni tanımış oluruz

hoş geldin canım akşam gün içinde yediğin tüm şeyleri miktar ve saati ile bir bütün şeklinde yazarsan daha sağlam yorum yapabiliriz .
bu arada güncel kilonu hedef kilonu yazarsan seni tanımış oluruz
Hosbulduk, o zaman akşam tartı alacağım kilomu da yazarım. Kuralları da okudum sanırım gün sonu yazıp değerlendiriyoruz. Her cuma da kilomuzu yazıyoruz. Peki şu ya da spor hedefi de oluyor mu?

Hosbulduk, o zaman akşam tartı alacağım kilomu da yazarım. Kuralları da okudum sanırım gün sonu yazıp değerlendiriyoruz. Her cuma da kilomuzu yazıyoruz. Peki şu ya da spor hedefi de oluyor mu?
spor kişiye göre değişken akşamları spor yapıyoruz yapmadan ve yaptıktan sonra bilgi verirsek takıma takımda belki bir kişi etkilenir yapar diyoruz . yarın ilk bildirimini yaparsın o zaman akşam artı görünürsün

bugün kü ilk menü benden
sabah 09,30
sütlü şekersiz nescafe
1 avuç içi büyüklüğünde portakal
ara
yok

öğlen 14,00 gibi
az yağlı tavuk göğsü patates ve kabaktan olan güveç
1 lokma pide

ara 16:30 gibi
türk kahvesi

akşam 18: 18,30 gibi
salata
1 meyve
ara
1 kupa yarım yağlı süt içine kahve ya da tarçın

Bende aranıza katılmak istiyorum. 32 yaşındayım üç ay önce doğum yaptım iki kızım var 67,7 kiloyum ve hedefim 55 kiloya düşmek. Beni aranıza alırsanız çok memnun olurum herkese basarilar dilerim.

Back
X