- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 113
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #296.121
Asiri sinirliyim brnde herseye patliyoru. Sonra oturup agliyorum Sinirden elime ne gecerse yiyrdum bir ara artik oona engrl oluyrm su su y yogurttan cikariyrm sinirimi ins olurum sislikte cabasi cabasi bacaklarima bastirinca baya bi icine cokuyorAfiyet olsun canım bugün menüleri eleştirmiyorum kendi hatalarımdan dolayı
Küçücük kaçamaklı ara öğün farklı olsa süpermiş
En kutsal spor
Haah şöyle
Yola gel
Zor oluyor bende çooook sinir yapmıştı elimi dilimi kontrol edememekten korkar olmuştum
Büyük oğlum 13 yaşında. İlk çocuk çok zor geliyor insana başka çocuk istemem demiştim.(oysa benim yaşam standardımı hiç etkilemeden büyüdü gitti. ) İkinciye karar verdikten sonra 4 yıl özlemini çektik diyebilirim. 2. Den sonra hiç regl olmadım. Süt korur hurafesinede inanmadım ama hamile kalabileceğime ihtimal vermiyordum. Sürpriz oldu üçüncü bize ve ben 3. Çocuğumun hamilelik haberine planlı hazırlıklı beklenen bir hamilelik gibi çok sevindim. Sanırım anneliği özümsediğim bir dönemde oldu.
Çok uzattım di mi
Emin değilim tabi bu benim tezimdi sayende çürüdü
Bende ilk çocukta hemen olmuştum ama mama takviyesi yapıyordum. Sonrakilerde sadece anne sütü verdim ve inanılmaz uzun sürdü regl gelmesi. Emziren annelerin 18 aya kadar olmaması normal bir süreç. Ama son dönemlerde artık tüm olumsuz etkilerini gösteriyor. Benim henüz düzenli değil yalnızca 1 kez oldum.
Ayaklarim hala agriyor