- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #297.081
Ama hic aclik hissetmiyorumCanmbence bugun zaten guzel protein almissin ondan sűt yerine metobolizma hızlandırıcı çorbayı iç bence hem bağırsaklarıda çalıştrįr iyi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama hic aclik hissetmiyorumCanmbence bugun zaten guzel protein almissin ondan sűt yerine metobolizma hızlandırıcı çorbayı iç bence hem bağırsaklarıda çalıştrįr iyi olur
Yardımcı kaptanlık yazıyor du daNe hayırlı olsun,daha geçmişi okumadım da![]()
Saol kuzumtugbaFB hayırlı olsun canım.
Tamam canım özellikle persembe aksamina dikkat et bu hafta önemli hepimiz içinKacamak yok cnm bide aksam yemeyimce eksi cikiyorum bu hafta aksamlar cok onemli sık sık gruba girelim aksamlari motive olmak icin
Tes3kkurler canimHayırlı olsun canm![]()
![]()
Tesekkürler tatlimtugbaFB hayırlı olsun canım
Hayırlı olsun canımTesekkürler tatlim![]()
Teşekkürler canimHayırlı olsun canım![]()
Selam kızlar evime geldim şükür menumu yazıp biriken geçmişe bakayım
Sabah uyandığımda bir elma
Kahvaltı 12.00
Bir dilim peynir
10 yeşil zeytin
Yumurtalı kıyma(bir yumurta az kiymayla)
İki dilinm tb ekmeği
Bir parça kırmızı pancar
Ara yarım greyfurt bir avuç içi çiğ fındık badem
Aksam 17.45
Fırınlanmış istavrit(saymadım ama çok yemedim) bol salata
Spor yok 2.5 litre su
Emziren anne menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
3 çatal patates kızartması
Akşam
7 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Salata
4 kaşık yoğurt
Ara öğün
İnçe bir dilim ev yapımı yaşpasta
Su 3 litre
Emzifen anne menüsü.
Saat 10:00 Kahvaltı: 1 dilim ekmeğın üzerne biraz tere yağı iki cay kaşığı kayısı receli 1 dilim peynir 1 bardak cay
Ara 2-3 bardak papatya cayı.
Öglen 14:00 1,5 kase patateslı un corbası. Peynırlı sıgara boreğı( yedığme pişmanım ama son pişmanlık fayda etmez)
Ara 1 kucuk elma. Akşam 19:00 Sğanlı domateslı tavuk göhsu yarım dilim ekmek. Su saymadım ama 3 litreye yakın içtim, Spor: yok yine spora ev işinden ve kızlardan vakıt bulamadım.
Borek dişinda cok yedığmı düşünmüyorum
Ama azda yemedım onuda biliyorum
Az bile canım gayet güzel.Kahvaltı 10.30
1 haslanmis yumurta 5 badem 1 zeytin ve maydonoz
Aksam 4
Bir parça haslanmis tavuk 2 3 tane kucuk balik cinekop firunlanmis ve bol salata
Hepsi bu yediklerimin
Canım bu hafta çok dikkat edemedim aslında hatta baskülde sorun mu var diye düşündüm, eczaneye babamın yanına gittim oradaki tartıylada tutuyor.Sen bu hafta eridin bittin zaten halettin bence
Bugun ve hafta ici kacamak yok bize o zaman
Tesekkurler canim
Sen verilen her görevi layıkıyla yerine getirirsin kuzumTesekkürler canim layık olmaya çalışacagımtanıtımı da yarın yaparim kuzum
Afiyet olsun canım güzel menü ama 2 kase çok olmuş sanki bebişe gaz yapmasınSabah: bir haşlanmış yumurta 4,5 zeytin biraz tahin bir domates 2 dilim TB ekmek bir bardak cay.
5,6 fındık badem bir bardak rezene çayı.
Akşam 2 kase mercimek çorbası. Gün içinde 2lt su.
Güzel canım afiyet olsunSabah: bir haşlanmış yumurta 4,5 zeytin biraz tahin bir domates 2 dilim TB ekmek bir bardak cay.
5,6 fındık badem bir bardak rezene çayı.
Akşam 2 kase mercimek çorbası. Gün içinde 2lt su.
Çıtır pare nasilsin. Özledim seniAy bi koptum gelemedim bi daha kizlar ya iyiyim kizimin ilk okul sureci biraz zorlu geciyo valla kafa beyin kalmiyo odevler calistirmalar derken beynim doluyozayif sayilirim
56 kiloyum
bi 53 e iniyom sonda geri 56 ya cikiyom sonra geri iniyom 3 assa 3 yukari gidiyo oyle
![]()
evet canım amin. vücudum spora lışsın o zaman ben de başlayayaım tibete yetişirim ardınızdan.Maşallah 3 çocuk mu var sende allah bağışlasın. Valla ben artık saat aralığına dikkat etmiyorum o şekilde zorluyor ne zaman yapmak istesem yapıyorum.
Bende 60 62 arası gitmeyi istiyorum ama gözümde büyüyor resmen . Incelme durumuna bakacam en güzeli benim için.
Ayakların çok iyi çalışır sallarken
aminAmin canım benim sagol. Allah evlatlarımıza sağlık versin.
Gűnaydınkızlar günaydın![]()