- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #297.201
hoşbuldum bende bakmaktan alıkoyamıyorum kendimi inşallah bulunan kemik bi delil olurHoşgeldin canımbende baktim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum bende bakmaktan alıkoyamıyorum kendimi inşallah bulunan kemik bi delil olurHoşgeldin canımbende baktim.
Bu arada sanada tebrikler poncikcik aayyy darısı başımıza bizde oralara gelemeye calisyoruz bakalm ne zaman gelicez
İnşallah canım yahoşbuldum bende bakmaktan alıkoyamıyorum kendimi inşallah bulunan kemik bi delil olur
inşallah canım bende koşarak uzaklaşmak istiyorum bu 65+ kilomdan![]()
evet onun etkisi canım eminim çünkü düzgün beslendim haftasonuEv cikamamissin oda etki etmiştir.
ben diyet yaparken hiç düzgün çıkamıyorum sanırım psıkolojıkevet onun etkisi canım eminim çünkü düzgün beslendim haftasonu
Canım ya bilmiyordum 2 kat kalori olacağını ama yemek zorundaydım çocuklar oyun grubundaydı onları almaya gittim, biraz bahçede oynadılar eve yeni girdim, dayanamazdım.EN İYİSİ O ZATEN AMA 1 SAAT İÇİNDE YEDİĞİN HERŞEY 2 KAT KALORİ OLARAK GELİR 1 SAATİ BEKLEYEBİLİRSEN İYİ OLUR
AYRILDIN CANIMADAYDA DEVAM ET YOKSA KİLO ALACAKSIN
Şöyle hızlı her yediğini eriten meto olsaa![]()
doğru diyor hep diyetteyiz![]()
spordan sonra sade kahve en iyisi .Canım ya bilmiyordum 2 kat kalori olacağını ama yemek zorundaydım çocuklar oyun grubundaydı onları almaya gittim, biraz bahçede oynadılar eve yeni girdim, dayanamazdım.
Öğle 12:15
1 kase brokoli karnabahar üstüne 3 kaşık yoğurt
2-3 kaşık kadar acılı Mexican fasulye salatası
Bunları yedim, doymadım açıkçası hafif olsun diye böyle tercih etmiştim. Bilseydim dalardım açık büfeye.
ahh keşkeŞöyle hızlı her yediğini eriten meto olsaa
daha tartilmdim canim insallah vardir fark,sanki eskisi Kadar Cabuk veremio gibi hissediyorum ama bakalimcuma göre nasıl verdin mi ?
buki ben de aynı gecen seneki gibi gitmiyor kılolarım tabi al ver yamaktan vücut helak oldudaha tartilmdim canim insallah vardir fark,sanki eskisi Kadar Cabuk veremio gibi hissediyorum ama bakalim
ay aynen ya bende öyle hissediyorum sanki, ay insallah su kilolari bi güzel verip kurtuluruz artikbuki ben de aynı gecen seneki gibi gitmiyor kılolarım tabi al ver yamaktan vücut helak oldu
Bende öyleyim vücut direniyor diyete çok alıştıdaha tartilmdim canim insallah vardir fark,sanki eskisi Kadar Cabuk veremio gibi hissediyorum ama bakalim
Kız sen nerelerdesinKızlar![]()
Buralardayım ama size katılmaya utanıyorum hep gelip devamını getiremiyorum kaç kiloyum hiç bilmiyorumBende öyleyim vücut direniyor diyete çok alıştı
Kız sen nerelerdesin
Valla bizde garip gelsede spor yapmayanlari teşvik etse diyorduk . Kaç kilo oldunBuralardayım ama size katılmaya utanıyorum hep gelip devamını getiremiyorum kaç kiloyum hiç bilmiyorum