• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben taşlamam canım ya... benim boyu
Herkes yine taslayacak ama 45 olmak istiyorum :) olamıyorum orası ayrı 50 ye kadar tamam ama ondan sonra çok zor gidiyor 49 da bırakmıştım en son
Senin?
m 1.72 bende 52 olmak istiyorum yaza kadar inşallah en kötü ihtimalle 58 olayım diyorum

Merhaba ben 1 sene kadar once 69 kiloyla birinci takimla başladım 5. takimda hedef kilom 60 a ulastim 6 ay önce mezun oldum şu an 64 kiloyum ve 58 kiloya düşmek istiyorum kaptanim drdotty drdotty @SchonerDuft benide takiminiza alirmisiniz
Hoşgeldin canım;:KK37:
Şimdi aday listesine kilo bildirimini yapıyorum. Takımda aktif olmanı bekliyorum :KK200:

Herkesi tebrik ederim sonuc iyi gibi insallah birinci olmusuzdur bireysel de bizden cikar oh oh
Bir tartılamayan birde sabit arkadaşımız var sağolsunlar sayelerinde
Sabit arkadaşım ( poncikbirgelincik poncikbirgelincik ) sana ceza 5000 ip atlama 1000 jumpingjack cumaya kadar zamanın var:sinirli:
Canım gördüğüm kadarıyla bireyselde birinci Sevgiclk Sevgiclk
Ama takım olarak 3. Olabiliriz ancak
Not: Resmî sonuçlar 20:00den sonra belli olur

Ha
Diyene bak :KK57:
Sende kuş kadar yiyorsun
Nasıl doyuyorsunuz anlamıyorum en çok ben yiyorum ama hep aç hissediyorum :olamaz:
hahhhh bence de diyene bak ... canım benim herşey beynimde bitiyor... günde 1 elmayla yine doyarım... ama böyle olunca çabuk sıkılıyorum... Pazartesi’den ittibaen 3 ana öğün ve 2 ara öğün yapıcam ki sıkılmayayım:KK49:

HADİ BAKALIM KIZLAR SPORA :KK70:
Bu gün cok spor yaptım sadıce suguat 120. Cıvarı.
Cok fazla hareket yapdım.
Ama coğunu hatırlamıyorum.
Hepsinin puanını hesaplayamam muhtemelen. Zaten yarişmada değilim.
Spor diyetle birlikde cok önemli viçut saglıgı için

67.9 kılonun gazıyla 4 yıl bundan once aldığım ama hayran olduğum iki elbisemi denedim.
Bir kolum bile gıremeyen elbiseyi giydim ve oldu üstelık cok güzel oldu. 2.9 daha zayıflasam bana yeter.
Haata 0.9 bile yeter berkı.

Diyene bak :KK57:
Sende kuş kadar yiyorsun
Nasıl doyuyorsunuz anlamıyorum en çok ben yiyorum ama hep aç hissediyorum :olamaz:
Canm bende hep aç hissediyorum ondan sordum :KK70: bir űnlűye sormuşlardı nasl formda kalıyorsunuz diye oda açım açım açım demişdi :KK70: o hesap bende sabit kalabilmek için bile aç olmam lazm vermek içinse bayaaa aç olmam gerekiyor:KK61:

:KK70:
inşallah haftaya 67 yi görürüm ya regliden birden düşücem nasılsa görümcem de geliyor biraz ayıf görsün beni :KK70:

bende izne ayıralım seni dicektim kafan rahat şekilde devm edersin hç olmazsa

ok canım bakalım yer kalırsa listeye girecek kişiler var çünkü bu hafta

bende onu dicektim izne ayrılabiliyor sanırım .
yaa hemencecik fit olmak istiyorum

ya gerçekten mi ? tugbaFB tugbaFB de kısmen yapıyordu
Ne kismeni kiz ben yaptimmi tam yaparim biliyosun:KK70: 3. Günümdeyim

67.9 kılonun gazıyla 4 yıl bundan once aldığım ama hayran olduğum iki elbisemi denedim.
Bir kolum bile gıremeyen elbiseyi giydim ve oldu üstelık cok güzel oldu. 2.9 daha zayıflasam bana yeter.
Haata 0.9 bile yeter berkı.
Çok gűzel canm darısı bizeee ama bencede 65e filan gelmeden bırakma canm çűnki bırakıncada ilk haftalar hemen bir kaç kilo geri gelebiliyor onuda gőz őnűnde bulundur canm hazır vucudunda kolay gűzel ververebiliyorken biraz daha ver bence değerlendir bunu derim ben ;)

Herkes yine taslayacak ama 45 olmak istiyorum :) olamıyorum orası ayrı 50 ye kadar tamam ama ondan sonra çok zor gidiyor 49 da bırakmıştım en son
Senin?
Yok canım neden taslayalim kim kendini nasıl güzel hissediyorsa öyle olmalı,benim ilk etapta 54 sonra 50-52 arası benim için ideal

Çok gűzel canm darısı bizeee ama bencede 65e filan gelmeden bırakma canm çűnki bırakıncada ilk haftalar hemen bir kaç kilo geri gelebiliyor onuda gőz őnűnde bulundur canm hazır vucudunda kolay gűzel ververebiliyorken biraz daha ver bence değerlendir bunu derim ben :KK66:
Haklısın. Aslında ben diyet bitdi artık özgurum modunda 1-2 kılo almakdan zaten korkuyorum.
Ama artık asla kılo alma nasıl zor vermek kıloyu. Ama almak kolay.

Evet kızlar bugunde sabah bisiklet akşam dans yaptm :KK66:
Kondisyon bisikleti 1saat: 180puan
Zumba 20 dakika: 70puan
Toplam: 250 puan
Bravo sana yaaa senin sporlarına bayılıyorum... kız dün ben zumba yapayım dedim abovvvv benim büyük kız gülmekten öldü hareketleri tam bilmiyorum yaaa çok komik oldum yaaaaaa ama biraz daha zaman geçsin zumba yapmak istiyorum çokkkk zevkli

Back
X