Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım kesinlikle çok güzel ifade etmişsin sana katılıyorum,sıkı bir diyetle kilon fazlaysa 100 kilo civarı 2-3 kilo haftalık rahat gider, 70 kiloysan 1 kilo ancak gider, kimse sağlıksız demesin ben teyit ettim, eğer bu kilolar gitmiyosa ya diyette sorun vardır ya da yediklerimizde..Ben mesela cumartesi kontrole gittim tiroidim olmadığı için sık sık doktora gidiyorum, ilaç ayarlaması yapıolar , artı birde bende insülin direnci var metabolizmam çok çok yavaş, doktor beni 1,5 aydır görmüyodu herhalde o kadar olmuştur, inanın tanıyamadı, dedi ki bu kadar kurala uyan , birini görmedim dedi, oysa bir önceki kontrolümde hocam ben yemiyorum ama kilo veremiyorum demiştim, insan yemezse nası kilo veremez bence yiyosun demişti ve yediklerini yaz demişti bende yaptığım kaçamakları toplamıştım ve 500 kalorilik kaçamak yapıp birde ben az yiyorum demiştim, gerçekten diyette listende ne varsa onu yicen , mesela çikolata dağıtılıyor ağzıma bi tane atıyım demiceksin veya bi iki dilim portakaldan bişi olmaz demiceksin, yoksa insan veremiyor, eğer metabolizman yavaşsa benim gibi ise 5 köfte yemicen 3 köfte yicen aman bu çok azmış demiceksin, porsiyon kontrolü çok önemli.canım hatırlarsan ben yılbaşında bayağı yemiştim, içli pilav hindi tatlı falan hemen ertesi gün 1,5 kilo mu ne fazla çıkmıştım çok moralim bozulmuştu..Benim şuan kilo vermem bayağı yavaşladı zorlanıyorum hakikaten ,canım da zaman zaman yemek yemek istiyor , bir sürü nefis şey var ama sabrediyorum..bence kilo vermek isteyen dişini sıkacak, yoksa ondan tırtık bundan tırtık kilo alıo insan, benim eşim şuan kabak detoksu yapıo , 4 günlük yapıyor o ne diyo biliomusun yellowuuum , kabağı yemesem daha iyi ne kötü dedi yoğurdu da tatlı niyetine yiyorum dedi güldüm hakikaten bir erkek için zor bence bunları yemek ama yaz geliyor neden şişkin gezelim ki , yazın çok güzel meyveler ızgaralar var onlardan sebeplenmeyi tercih ediyoruz:) Mesela benim iş yerimde 3 yıldır diyet yapan bi abla var yıllardır diyette ne gerek var ki bi kere verse kurtulacak , bi gayret etse 6 ayda bitirecek ama 100 er gramla olmuyo
Çook haklısın canm ben geçen yıl öyle yapyrdm işte yaza kadar rahat 59 a inebilecekken 75den 69a zor inmiştim sonrada yaz boyu yiyip gene 73e çıkmstm ama bana çok ders oldu diyet yapip biraktkca kilo vermek zorlasiyor çünki onlarida yasadk ça bu sefer çok istikrarlı gittim hiç bir şey tatmıyorum bile bu sefer 58 olsam bile yazın her istediğimi yemem bana çok ders oldu ondan aynı hataları yapanları gördüm mü uyarıyorum kaçamak yapmazsak mutlaka kilo gidiyor herhafta bir şekilde ne kadar olursa olsun verirsek zaten yaza kadar incecik oluruz :KK37:

canım kesinlikle çok güzel ifade etmişsin sana katılıyorum,sıkı bir diyetle kilon fazlaysa 100 kilo civarı 2-3 kilo haftalık rahat gider, 70 kiloysan 1 kilo ancak gider, kimse sağlıksız demesin ben teyit ettim, eğer bu kilolar gitmiyosa ya diyette sorun vardır ya da yediklerimizde..Ben mesela cumartesi kontrole gittim tiroidim olmadığı için sık sık doktora gidiyorum, ilaç ayarlaması yapıolar , artı birde bende insülin direnci var metabolizmam çok çok yavaş, doktor beni 1,5 aydır görmüyodu herhalde o kadar olmuştur, inanın tanıyamadı, dedi ki bu kadar kurala uyan , birini görmedim dedi, oysa bir önceki kontrolümde hocam ben yemiyorum ama kilo veremiyorum demiştim, insan yemezse nası kilo veremez bence yiyosun demişti ve yediklerini yaz demişti bende yaptığım kaçamakları toplamıştım ve 500 kalorilik kaçamak yapıp birde ben az yiyorum demiştim, gerçekten diyette listende ne varsa onu yicen , mesela çikolata dağıtılıyor ağzıma bi tane atıyım demiceksin veya bi iki dilim portakaldan bişi olmaz demiceksin, yoksa insan veremiyor, eğer metabolizman yavaşsa benim gibi ise 5 köfte yemicen 3 köfte yicen aman bu çok azmış demiceksin, porsiyon kontrolü çok önemli.canım hatırlarsan ben yılbaşında bayağı yemiştim, içli pilav hindi tatlı falan hemen ertesi gün 1,5 kilo mu ne fazla çıkmıştım çok moralim bozulmuştu..Benim şuan kilo vermem bayağı yavaşladı zorlanıyorum hakikaten ,canım da zaman zaman yemek yemek istiyor , bir sürü nefis şey var ama sabrediyorum..bence kilo vermek isteyen dişini sıkacak, yoksa ondan tırtık bundan tırtık kilo alıo insan, benim eşim şuan kabak detoksu yapıo , 4 günlük yapıyor o ne diyo biliomusun yellowuuum , kabağı yemesem daha iyi ne kötü dedi yoğurdu da tatlı niyetine yiyorum dedi güldüm hakikaten bir erkek için zor bence bunları yemek ama yaz geliyor neden şişkin gezelim ki , yazın çok güzel meyveler ızgaralar var onlardan sebeplenmeyi tercih ediyoruz:) Mesela benim iş yerimde 3 yıldır diyet yapan bi abla var yıllardır diyette ne gerek var ki bi kere verse kurtulacak , bi gayret etse 6 ayda bitirecek ama 100 er gramla olmuyo
Acaba benim iş yerimde misin diye şüphelendim 3 yıldır diyetle uğraşınca :D :D

Sabah bir kaynamış yumurta yarım domates bir dilim peynir biraz zeytin iki dilim ekmek bir bardak çay.

Ara iki ceviz incir kayısı kurusu.

Öğlen bir kase taze fasulye bir kase yoğurt.

Akşam mercimek çorbası ve bir kase salata. 3 lt su

Sabah bir kaynamış yumurta yarım domates bir dilim peynir biraz zeytin iki dilim ekmek bir bardak çay.

Ara iki ceviz incir kayısı kurusu.

Öğlen bir kase taze fasulye bir kase yoğurt.

Akşam mercimek çorbası ve bir kase salata. 3 lt su
Afiyet olsun canm ;) yine menü çok güzel

Sabah:
3 yk yulaf kepegi+ 3 yk yogurt+ceyrek nar+2 ceviz karisimi yedim cok lezzetliydi
Öglen:
5 tk kiymali ispanak yemegi
Ara:
Kücük boy latte
10 badem
Aksam:
Öglenki yemegin aynisi :KK43:
2 lt su
Afiyet olsun cnm çok güzel latte zararlı mi ben de çok seviyorum korkumdan icmiyorum

Afiyet olsun cnm çok güzel latte zararlı mi ben de çok seviyorum korkumdan icmiyorum
Ben latteyle zayifladim biliyomusun
Diyetisyenim neyden vazgecmezsin dedi bende meshur markanin lattesi dedim oda ögleden sonraki ara ögünde yagsiz sütten kücük boy icebilirsin demisti ve ictimde

Cok az geldi bana
Az mı geldi :KK57: banada çok şişirici ve diyete pek uygun diil gibi geldi A aurora_z nin menüsü öğlen bulgur pilavı ara larda da bisküvi yazmış miktar belirmemişsin auro umarım pilav bir tabak dolusu biskülerde çok diildir :( yoksa yarn tartı fazla çıkar

Ben latteyle zayifladim biliyomusun
Diyetisyenim neyden vazgecmezsin dedi bende meshur markanin lattesi dedim oda ögleden sonraki ara ögünde yagsiz sütten kücük boy icebilirsin demisti ve ictimde
Bende daha öncede şimdide onla tok kalp zayıflyrm sütten kahve yazıyorum buraya ve bir kaç kez belirtti hatte ben latte şeklinde hazırlıyorum diye o ünlü markaların çözünebilir kahvesini alıp kaynamış süt ve şu ile birlikte hazırlıyorum canm bu şekilde zaten Neskafeden daha sağlk lı ve kalorisi daha düşük oluyor o bahsettiğin markanın burdaki bi şube müdürü sohbet ederken söylemişti bu markalar kaliteli kahve tanelerini kullanp artkk kahve çekirdeğinin kullanlmayan kalitesiz parcaları nı neskafe ve onun gibi markalar alp kullanyormuş

Nescafeden se kaliteli markaların çözünen kahvesini alp latte tarzı yapmak daha faydalı canm zaten diyet te süt içiyorsun litrede 100ml i filan süt oluyor bende hergün yazdm ya 100ml süt ile yaptm kahve diye o şekil yaptm internette videoları var hazırlaması çok kolay evde olanlar için tabi dışardakiler markanın kendinden içebilir ligt sütlere yapyrlar kalori iyice düşüyor kahvede metobolizmayı hızlandryor ve süt ile birlikte çok tokluk veriyor

Sabah:
3 yk yulaf kepegi+ 3 yk yogurt+ceyrek nar+2 ceviz karisimi yedim cok lezzetliydi
Öglen:
5 tk kiymali ispanak yemegi
Ara:
Kücük boy latte
10 badem
Aksam:
Öglenki yemegin aynisi :KK43:
2 lt su
Menü çok güzel çok hafif canm ama tk derken tatlı kaşığımı eğer öyle ise nasl doyduno_O diğilse de tk ne anlamadm

Kahvaltı : 1 hsl yumurta, 1kaln dilim peynir, 5zeytin,1çeri domates,1dilim ekmek

Ara: yarım armut

Öğlen: 100ml sütten yapmış kahve, 1ceviz

Akşam: 1küçük parça kaşarlı tavuk ,3kaşık salata,2kaşık yoğurt

2lt suyu bitirdim yatana kadr daha içerim
:KK55: spor: 50 dakika koşu bandı:nazar:
Çok yüksek tempo ve aralarda en az 10dakikasını direk koşu alarak yaptm terden sırılsıklam olup duşa öyle girdim çok iyi geldi
SchonerDuft SchonerDuft : 125puan

Az mı geldi :KK57: banada çok şişirici ve diyete pek uygun diil gibi geldi A aurora_z nin menüsü öğlen bulgur pilavı ara larda da bisküvi yazmış miktar belirmemişsin auro umarım pilav bir tabak dolusu biskülerde çok diildir :KK43: yoksa yarn tartı fazla çıkar
Pilavı az yemistir diye düsündümde
Bisküviyi görmemişim ben ya o_O
Kesinlikle haklisin

Bende daha öncede şimdide onla tok kalp zayıflyrm sütten kahve yazıyorum buraya ve bir kaç kez belirtti hatte ben latte şeklinde hazırlıyorum diye o ünlü markaların çözünebilir kahvesini alıp kaynamış süt ve şu ile birlikte hazırlıyorum canm bu şekilde zaten Neskafeden daha sağlk lı ve kalorisi daha düşük oluyor o bahsettiğin markanın burdaki bi şube müdürü sohbet ederken söylemişti bu markalar kaliteli kahve tanelerini kullanp artkk kahve çekirdeğinin kullanlmayan kalitesiz parcaları nı neskafe ve onun gibi markalar alp kullanyormuş
Nescafe yada hazir latte diyete uygun degil ama senin dedigin gibi sekilde yaptigimizda zayiflatici etkisi bile oluyor (diyetisyenim söylemisti)

Back
X