Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
1 haşlanmış yumurta,,, yarım kaşarlı simit,,3 zeytin,,,1 dilim kaşar,,,, domates

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Sarımsaklı köfte 6 kaşık,,, salata

Akşam
1 parça çikolata,,, yoğurt

Su 3 litre
Güzel canm Akşam sadece yoğurt yemişsin tebrik ederim sabaha etki eder:KK50:

Acıktnmı ki kuzum aç isen iç ben aç ken tok tutsun diye yapyorum iki gündür öğle yemeği yerine onu içiyorum önceleride ara öğün yerine içiyordum ama sen aç diilsen bu saatten sonra sadece su içmek en iyisi
Yok cnm dayanırım şu içicem artık bu sefer cidden istiyorum eşimle 6 da kalkıp cardio yapıyoruz ardından düş kahvaltı süper oluyor hayal ediyorum da göbeğim dümdüz off çok güzel bi duygu

İniallah hedeflerimizi tuttururuz
inslh :KK200: kuzum yanlış yazmışım gene telden :KK70: inslh 1hazirana hedef kilona var diye yazılmış :KK70: oysa ben inslh 1hazirana hedef kiloma varırım diye yazacaktm canm :-) yoksa sen zaten çooookkk daha önce hedefe varmış olacaksın :KK66:

Yok cnm dayanırım şu içicem artık bu sefer cidden istiyorum eşimle 6 da kalkıp cardio yapıyoruz ardından düş kahvaltı süper oluyor hayal ediyorum da göbeğim dümdüz off çok güzel bi duygu
Kesinlikle :super: benimde motive kaynağım o :KK36: dümdüz bir göbek:KK36:inslh inslh bu yaz dümdüz bir karnımız olucak ne istersek giyicez :KK9:

inslh :KK200: kuzum yanlış yazmışım gene telden :KK70: inslh 1hazirana hedef kilona var diye yazılmış :KK70: oysa ben inslh 1hazirana hedef kiloma varırım diye yazacaktm canm :-) yoksa sen zaten çooookkk daha önce hedefe varmış olacaksın :KK66:
İnşallah kız Nisa’n ortalarında 58 olmak istiyorum......sende Haziran’da olursun yaza fitttt girerizz:KK19:

Kesinlikle :super: benimde motive kaynağım o :KK36: dümdüz bir göbek:KK36:inslh inslh bu yaz dümdüz bir karnımız olucak ne istersek giyicez :KK9:
Boy boy fotolarımızı koyarız sayfaya başardık diye başarı hikayelerinde bakmaya bayılıyorum fotolara

İnşallah kız Nisa’n ortalarında 58 olmak istiyorum......sende Haziran’da olursun yaza fitttt girerizz:KK19:
inslh kuzum aslında bende ayda 4-5 kilo vermeyi başarabilsem nisan sonu yada mayıs gibi 58 olurum bende öyle bir şey başarabilirsem hedefi daha aşşağı çekip gene hazirana girene kadar devam edicem canm ;)

Kahvaltı : 1 hsl yumurta, 1kaln dilim peynir, 5zeytin,1çeri domates,1dilim ekmek

Ara: yarım armut

Öğlen: 100ml sütten yapmış kahve, 1ceviz

Akşam: 1küçük parça kaşarlı tavuk ,3kaşık salata,2kaşık yoğurt

2lt suyu bitirdim yatana kadr daha içerim
:KK55: spor: 50 dakika koşu bandı:nazar:
Çok yüksek tempo ve aralarda en az 10dakikasını direk koşu alarak yaptm terden sırılsıklam olup duşa öyle girdim çok iyi geldi
SchonerDuft SchonerDuft : 125puan
Maşallah sana tatlım :super:

Sabah
1 haşlanmış yumurta,,, yarım kaşarlı simit,,3 zeytin,,,1 dilim kaşar,,,, domates

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Sarımsaklı köfte 6 kaşık,,, salata

Akşam
1 parça çikolata,,, yoğurt

Su 3 litre
Akşam tek yoğurt ve çikolatamı olmamış canım ya keşke öğleyle akşamın yeri degisseymis emziriyosun ya ondan dedim

Back
X