- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #302.701
Baska bisey koynuyorum canim filtre kahveden az koyup üzerine köpürttügüm sütten ilave ediyorumFiltre kahveyi sabah spordan önce içiyorum onu sütle karıştırınca başka ne koyuyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baska bisey koynuyorum canim filtre kahveden az koyup üzerine köpürttügüm sütten ilave ediyorumFiltre kahveyi sabah spordan önce içiyorum onu sütle karıştırınca başka ne koyuyorsun
Tahmin ettim canim olsun böyle böyle düzelecek menülerHayir evde bisey yokyogurt vardi aslinda keske onu yiyeydim
Güzel canm Akşam sadece yoğurt yemişsin tebrik ederim sabaha etki ederSabah
1 haşlanmış yumurta,,, yarım kaşarlı simit,,3 zeytin,,,1 dilim kaşar,,,, domates
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Sarımsaklı köfte 6 kaşık,,, salata
Akşam
1 parça çikolata,,, yoğurt
Su 3 litre
Yok cnm dayanırım şu içicem artık bu sefer cidden istiyorum eşimle 6 da kalkıp cardio yapıyoruz ardından düş kahvaltı süper oluyor hayal ediyorum da göbeğim dümdüz off çok güzel bi duyguAcıktnmı ki kuzum aç isen iç ben aç ken tok tutsun diye yapyorum iki gündür öğle yemeği yerine onu içiyorum önceleride ara öğün yerine içiyordum ama sen aç diilsen bu saatten sonra sadece su içmek en iyisi
Cnm bana bug un 265 yazKizlar sporlariniza benide ekleyinSchonerDuft cok yogun bu aralar benimde isim yokken yükünü hagifletiyim biraz
inslhİniallah hedeflerimizi tuttururuz
KesinlikleYok cnm dayanırım şu içicem artık bu sefer cidden istiyorum eşimle 6 da kalkıp cardio yapıyoruz ardından düş kahvaltı süper oluyor hayal ediyorum da göbeğim dümdüz off çok güzel bi duygu
Evet 1 tabakti pilav cok buskivide cok yedim yarin pazar var gidebilirsem daha iyu seyler yiyebilirum :/
İnşallah ya regl olunca korkuyorum vallaaaaaGüzel canm Akşam sadece yoğurt yemişsin tebrik ederim sabaha etki eder![]()
İnşallah kız Nisa’n ortalarında 58 olmak istiyorum......sende Haziran’da olursun yaza fitttt girerizzinslhkuzum yanlış yazmışım gene telden
inslh 1hazirana hedef kilona var diye yazılmış
oysa ben inslh 1hazirana hedef kiloma varırım diye yazacaktm canm
yoksa sen zaten çooookkk daha önce hedefe varmış olacaksın
![]()
Boy boy fotolarımızı koyarız sayfaya başardık diye başarı hikayelerinde bakmaya bayılıyorum fotolaraKesinliklebenimde motive kaynağım o
dümdüz bir göbek
inslh inslh bu yaz dümdüz bir karnımız olucak ne istersek giyicez
![]()
inslh kuzum aslında bende ayda 4-5 kilo vermeyi başarabilsem nisan sonu yada mayıs gibi 58 olurum bende öyle bir şey başarabilirsem hedefi daha aşşağı çekip gene hazirana girene kadar devam edicem canmİnşallah kız Nisa’n ortalarında 58 olmak istiyorum......sende Haziran’da olursun yaza fitttt girerizz![]()
Ben onları hiç görmedim nerde ????Boy boy fotolarımızı koyarız sayfaya başardık diye başarı hikayelerinde bakmaya bayılıyorum fotolara
Diyet başarı öyküleri var ya onları okurum ben hep resim koyanlar da varBen onları hiç görmedim nerde ????
Maşallah sana tatlımKahvaltı : 1 hsl yumurta, 1kaln dilim peynir, 5zeytin,1çeri domates,1dilim ekmek
Ara: yarım armut
Öğlen: 100ml sütten yapmış kahve, 1ceviz
Akşam: 1küçük parça kaşarlı tavuk ,3kaşık salata,2kaşık yoğurt
2lt suyu bitirdim yatana kadr daha içerim
spor: 50 dakika koşu bandı
Çok yüksek tempo ve aralarda en az 10dakikasını direk koşu alarak yaptm terden sırılsıklam olup duşa öyle girdim çok iyi geldi
SchonerDuft : 125puan
Akşam tek yoğurt ve çikolatamı olmamış canım ya keşke öğleyle akşamın yeri degisseymis emziriyosun ya ondan dedimSabah
1 haşlanmış yumurta,,, yarım kaşarlı simit,,3 zeytin,,,1 dilim kaşar,,,, domates
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Sarımsaklı köfte 6 kaşık,,, salata
Akşam
1 parça çikolata,,, yoğurt
Su 3 litre
Canım bende hala regliyim normalde şişlik pazartesiye ancak gider benim bakalım yarın inşallah gitmiştirİnşallah ya regl olunca korkuyorum vallaaaaa![]()