- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #303.161
Harika afiyet olsun tatlım![]()

Sağol canım sana da afiyet olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika afiyet olsun tatlım![]()
Sağol canım sana da afiyet olsun![]()
Afiyet olsun canım çok guzelSabah==1 haşlanmış yumurta,,1 dilim kaşar peynir,, 1 dilim salam,,1 küçük sos,,3 çatal p.kızartması,,1 dilim pide ekmek
Ara
1 elma
Akşam
1 tabak kıymalı kabak,,,1 tabak haşlanmış ekşili karnabahar
Su 3 litre
Yatmadan zencefil zerdeçal yoğurt yicem![]()
Sağol cnm senin menüde harikaaaaaAfiyet olsun canım çok guzel
Sağol canımAfiyet olsun canım![]()
kız maşallah sana bugün puanımız aynııı
Öncelikle ameliyatın için geçmiş olsun ve çok küçükmüşsün ablacım ya masaallah hem okul hayatında hemde meslek hayatında başarılar diliyorum çokta güzel zayıflamışsınHerkese merhabaçok üstüme gelinmiş ya
İzinde yeni gelenler olduğu için genel anlatıyım
20 yaşındayım okuyorum şu an
65 kiloyla başladım 8 ay oldu başlarda sadece diyet üzerinden gittim çok fazla hareketim yoktu her hafta 400-500 gr gitti aldığım zamanlar oldu sadece yürüyüş yaptım bundan yaklaşık 2 ay önce bi ameliyat geçirdim 55 kiloyla izine ayrıldım o zamanlarda çok bişi yiyemedim ama çok fazla ödem tutmuştum şişliği vardı izinden dönünce 56 kiloydum ilk döndüğüm zamanlar bir iki menü paylaştım diye hatırlıyorum ama baktım bana yorum yapan yok çok konuşan olmayınca benimde içimden gelmedi
sonra yoğunluktan ciddi anlamda giremedim kusuruma bakmayın
üç haftadır böyle birden vermem şöyle oldu genel özetlersem sabah kalkınca ilk işim yatakta böyle 10 dklık minik bir yoga yapıyordum daha sonra 1 b limonlu su içiyorum daha sonra 4 dklık bir karın egzersizi yapıp kahvaltımı yapıyorum kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir salatalık maydanoz 1 dilim ekmek öğle bir elma çok aç olursam çorba akşamları işte çorba sebze et yemeği tarzı eğer canım istemezse sadece salata yiyorum arada yoğurt meyve yiyip yatmadan 4 dklık karın egzersizi yapıp kapatıyorum midem gitgide küçükldüğü için tok tutuyor beni
2 lt su içiyorum bunun 750 ml lik kısmı şişe de limon salatalık maydanoz koyup içiyordum
Ama en başta dediğim gibi çok hareket etmeye başladım hastanede stajda olduğum için gün boyu koşturuyorum malesef oturacak yer bile vermiyolar hep ayakta hep bi koşturmacada oluyorum
böylece 10 bin adımı buluyorum daha sonra haftada üç gün akşamları cardio ağırlık çalışıyorum bir günde pilates
pazar günleri dinlenme günüm enerjim olursa sabah sahile yürüyüşe iniyorum
kastan gidiyor diye düşünüp spor salonunda ölçümlerimi yaptırdım farkı görmek için ama oranların iyi gittiği söylendi dediğiniz gibi yaş durumu falanda var ama tamamen hareketten
bunu şu son zamanlar anladım
ekstra detoks falan yada aç bırakmadım zaten hep karşıyım böyle şeylere gizli bi içecekte yapmadım
inşallah sizler benden daha güzel sonuçlar alırsınız
bir iki haftaya mezun olabilirim ama burdan ayrılmayacağım
keşke düzenli yazsaydım tekrar özür dilerim
hepinizi seviyorum
sağlıklı bol eksili güzel zamanlarımız olsun
![]()
Sabah kaynamış yumurta 2 dilim ekmek peynir bir kaç zeytin roka ve bir bardak çay.
Ara badem ceviz kuru kayısı ve incir hepsinden ikişer tane bir sade türk kahvesi.
Öğlen bir porsiyon balık yanında roka.
Akşam pideli köfte ama sadece 5 koftesinden yoğurt. 3 lt su
Afiyet olsun canım pilav pirinç mi bulgur muSabah
Tavada yumurta
Zeytın
Peynır
Oglen
Yogurt
Aksam tavuk 4 kasık pılav
Çok güzel canım afiyet olsunBugün
Kahvalti kakaolu yulaf lapası üzerine yarim elma 1 kuru kayısı
Ara yarim elma 2 kuru kayısı sade türk kahvesi