Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah==1 haşlanmış yumurta,,1 dilim kaşar peynir,, 1 dilim salam,,1 küçük sos,,3 çatal p.kızartması,,1 dilim pide ekmek

Ara
1 elma

Akşam
1 tabak kıymalı kabak,,,1 tabak haşlanmış ekşili karnabahar

Su 3 litre

Yatmadan zencefil zerdeçal yoğurt yicem :kk77:
Afiyet olsun canım çok guzel

Sabah kaynamış yumurta 2 dilim ekmek peynir bir kaç zeytin roka ve bir bardak çay.

Ara badem ceviz kuru kayısı ve incir hepsinden ikişer tane bir sade türk kahvesi.

Öğlen bir porsiyon balık yanında roka.

Akşam pideli köfte ama sadece 5 koftesinden yoğurt. 3 lt su

Herkese merhaba:KK25:çok üstüme gelinmiş yao_Oİzinde yeni gelenler olduğu için genel anlatıyım:KK49:20 yaşındayım okuyorum şu an:dondurma:65 kiloyla başladım 8 ay oldu başlarda sadece diyet üzerinden gittim çok fazla hareketim yoktu her hafta 400-500 gr gitti aldığım zamanlar oldu sadece yürüyüş yaptım bundan yaklaşık 2 ay önce bi ameliyat geçirdim 55 kiloyla izine ayrıldım o zamanlarda çok bişi yiyemedim ama çok fazla ödem tutmuştum şişliği vardı izinden dönünce 56 kiloydum ilk döndüğüm zamanlar bir iki menü paylaştım diye hatırlıyorum ama baktım bana yorum yapan yok çok konuşan olmayınca benimde içimden gelmedi:110:sonra yoğunluktan ciddi anlamda giremedim kusuruma bakmayıno_Oüç haftadır böyle birden vermem şöyle oldu genel özetlersem sabah kalkınca ilk işim yatakta böyle 10 dklık minik bir yoga yapıyordum daha sonra 1 b limonlu su içiyorum daha sonra 4 dklık bir karın egzersizi yapıp kahvaltımı yapıyorum kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir salatalık maydanoz 1 dilim ekmek öğle bir elma çok aç olursam çorba akşamları işte çorba sebze et yemeği tarzı eğer canım istemezse sadece salata yiyorum arada yoğurt meyve yiyip yatmadan 4 dklık karın egzersizi yapıp kapatıyorum midem gitgide küçükldüğü için tok tutuyor beni:KK37:2 lt su içiyorum bunun 750 ml lik kısmı şişe de limon salatalık maydanoz koyup içiyordum:dondurma:Ama en başta dediğim gibi çok hareket etmeye başladım hastanede stajda olduğum için gün boyu koşturuyorum malesef oturacak yer bile vermiyolar hep ayakta hep bi koşturmacada oluyorum:110:böylece 10 bin adımı buluyorum daha sonra haftada üç gün akşamları cardio ağırlık çalışıyorum bir günde pilates:spor:pazar günleri dinlenme günüm enerjim olursa sabah sahile yürüyüşe iniyorum:KK73:kastan gidiyor diye düşünüp spor salonunda ölçümlerimi yaptırdım farkı görmek için ama oranların iyi gittiği söylendi dediğiniz gibi yaş durumu falanda var ama tamamen hareketten:halay:bunu şu son zamanlar anladım:KK76:ekstra detoks falan yada aç bırakmadım zaten hep karşıyım böyle şeylere gizli bi içecekte yapmadım:KK48:inşallah sizler benden daha güzel sonuçlar alırsınız:KK15:bir iki haftaya mezun olabilirim ama burdan ayrılmayacağım:KK49:keşke düzenli yazsaydım tekrar özür dilerim:110:hepinizi seviyorum:KK68:sağlıklı bol eksili güzel zamanlarımız olsun:KK200:
Öncelikle ameliyatın için geçmiş olsun ve çok küçükmüşsün ablacım ya masaallah hem okul hayatında hemde meslek hayatında başarılar diliyorum çokta güzel zayıflamışsın

Sabah kaynamış yumurta 2 dilim ekmek peynir bir kaç zeytin roka ve bir bardak çay.

Ara badem ceviz kuru kayısı ve incir hepsinden ikişer tane bir sade türk kahvesi.

Öğlen bir porsiyon balık yanında roka.

Akşam pideli köfte ama sadece 5 koftesinden yoğurt. 3 lt su
:KK9:

Bugün
Kahvalti kakaolu yulaf lapası üzerine yarim elma 1 kuru kayısı
Ara yarim elma 2 kuru kayısı sade türk kahvesi
Akşam 1 porsiyon karışık et ızgara salata 1 bardak ayran
2.5 lt su
40 dk cardio
Çok güzel canım afiyet olsun

drdotty drdotty güzel kaptanım nasılsın bugün ?
Daha iyisindir inşallah :KK37:
Canım benim teşekkür ederim
Bugün dikkat etmeye çalıştım ama çok zorlanıyorum yine doymak bilmedim
Telkinlere devam yarın mutfakta gıda temizliği yapacağım bütün ambalajlı ürünleri (çikolata kek şekerli gıdalar evden uzaklaştıracağım) pudra şekeri ve toz şeker stoğunu yok edeceğim. Hiç değilse elimin altında malzeme olmasın çocuklarda 21 gün benimle şeker diyeti yapsın:KK70::KK70::KK70: yazık kuzucuklarıma
Günün sporu: ev içinde yakalamacılık oynama 30dk.
Köşe kapmaca 15dk
At olup çocukları sırtta gezdirme 20dk
Ve küçük oğlanla yoga (öğrendiklerini bana öğretiyor ağaç olduk kelebek olduk vs. 10dk) :KK70::KK70::KK70: spor olarak puanlanmayabilir, vücudum İçin işe yaramayabilir ama gece çayımı içerken günü değerlendiriyorum da bu anlar yüzüme kocaman gülümseme yerleştiriyor çocuklarımın keyifli anıları olsun. Şimdi hedefim yaza kadar iyileşip çocuklarla bütün gün oyun oynamak

Back
X