- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #318.141
Aldırmaz aldırmaz su tutuyor vücutta çünküAma kilo aldırmaz demi 4 kaşık niye öyle yapiyo acaba hiç blmiyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldırmaz aldırmaz su tutuyor vücutta çünküAma kilo aldırmaz demi 4 kaşık niye öyle yapiyo acaba hiç blmiyordum
Aldırmaz diye biliyorum sadece şişlik yapiyorAma kilo aldırmaz demi 4 kaşık niye öyle yapiyo acaba hiç blmiyordum
Yarın annemde ağır misafir var, şu an mutfağımda pastalar börekler uçuşuyor.Kizlar ne yapiyosunuz![]()
Valla pasta yiyorumKizlar ne yapiyosunuz![]()
Abartma yahu seni listeye ben almadim miuzak kaldı diye kurallarıda unutmuş ya bu kız
canım schoner inde dediği gibi istediğin zaman girersin ben 1.5 senedir burdayım sen bu sürede hiç listede olmadın
![]()
Kolay gelsinnKızlar tezi bitirmek için uğraşıyorum yarın girmezsem şimdiden özür dilerim cuma sabahı kilomu bildiririm
İyi canım misafirlerim vardı onları geçirdim oğlanı uyutuyorm sizler napıyosunuzKizlar ne yapiyosunuz![]()
Tüm içtenliğimle söylüyorum inşallah yetiştirirsin içine sınadığı gibi olurr. Maşallah ortalaman çok iyi. Yazık olmasın emeklerineKizilbodur ve
melisa- teşekkür ederim kızlar dua edin benim için ne olur sabaha kadar bitsin yoksa yarın okuldan atılcam 3.75 ortalamayla okuldan atılan ilk kişi Olcam.
![]()
Bu kadar başarılıysan eminim çok güzel bi şekilde bitirceksin canım hiç panik yapmaKizilbodur ve
melisa- teşekkür ederim kızlar dua edin benim için ne olur sabaha kadar bitsin yoksa yarın okuldan atılcam 3.75 ortalamayla okuldan atılan ilk kişi Olcam.
![]()
Ne yaptin canim bitti miSanırım korku her yerimi sardı panik ve hala yazmam gereken yerler var. Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ama cidden nette dolaşır herhalde tezi bitiremeyen öğrenci.![]()
![]()
Bitti sayılır canım. Şimdi babamla İzmire gidiyoruz. Okulda son kontrol edip teslim edicem. Hiç uyumadımNe yaptin canim bitti mi
Sevindim kuzumBitti sayılır canım. Şimdi babamla İzmire gidiyoruz. Okulda son kontrol edip teslim edicem. Hiç uyumadım