Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neler yaptın misafirlerine bakalım
en önemlisi sen yedinmi yaptıklarından :KK48:
kız o saatte ben kaçıncı uykudaydım oğluşun çok geç kalmış:uykucu:
Ay hiç bişey yapmadm desem çat kapı geldiler gelirkende karpuz getirdiler onu çıkarm ben sadece bol bol çay içtim ve nescafe 😂 ya sorma bu aralar zombi gibi 2lere kadar durduğu oluyo sabahta 8 buçukta en geç uyanıyo :KK14:
melisa- melisa- canım senin nasıl gidiyor
çok sessizsin bu aralar oğluşun izin vermiyor artık dimi:anne:
bu hafta kaç yüz gram verecen :KK70:
Ya valla bu aralar noldu bu çocuğa anlamıyorum heralde iki yaş sendromu dediklerini yaşıyoz hep konuşup ikna etmeye çalışmaktan başım ağrıyo geçen gün bi krize girdi yarım saat susmadan ağladı ya sabır testi yapıyo bana :silah:
Aman neyse sen dalga geç benimle sabah 63.1 çıktım bu hafta yarım kilo gitti galiba 😁 senin devlet sırrı ne durumda hala gizli mi :-)

Ay hiç bişey yapmadm desem çat kapı geldiler gelirkende karpuz getirdiler onu çıkarm ben sadece bol bol çay içtim ve nescafe 😂 ya sorma bu aralar zombi gibi 2lere kadar durduğu oluyo sabahta 8 buçukta en geç uyanıyo :KK14:

Ya valla bu aralar noldu bu çocuğa anlamıyorum heralde iki yaş sendromu dediklerini yaşıyoz hep konuşup ikna etmeye çalışmaktan başım ağrıyo geçen gün bi krize girdi yarım saat susmadan ağladı ya sabır testi yapıyo bana :silah:
Aman neyse sen dalga geç benimle sabah 63.1 çıktım bu hafta yarım kilo gitti galiba 😁 senin devlet sırrı ne durumda hala gizli mi :-)
allah kolaylık versin 2 yaş sendromunu bilirim pis bişi :KK70: huylarını felan hep değiştiriyor valla :olamaz: ağlasın bırak sesi açılır :KK70: al kahveni otur ağlasın o, valla ben kafayı yiyordum en son böyle buldum çözümü (zalım ana) :olamaz: hatta sesinden rahatsız oluyorum odanda ağla deyip bırakıyodum odasına, ağlama sesi yavaş yavaş azalıp 5 dk sonra özür dilerim deyip geliyordu (hee içim gidiyordu o ayrı) denemediysen dene valla bu yöntemi
kilo konusuna gelince utandırdın beni yarım kilo verdin hee:KK8: benimkide devlet sırrı değil kız valla orkideye de yazdım doğru tartan (az tarttığı içinde doğru olabilir bilmiyorum :-)) tartım bozuldu diğerine de çıkmaya cesaretim yok p.tesi diyete başlayım cuma tartılırım artık yapacak bişey yok

allah kolaylık versin 2 yaş sendromunu bilirim pis bişi :KK70: huylarını felan hep değiştiriyor valla :olamaz: ağlasın bırak sesi açılır :KK70: al kahveni otur ağlasın o, valla ben kafayı yiyordum en son böyle buldum çözümü (zalım ana) :olamaz: hatta sesinden rahatsız oluyorum odanda ağla deyip bırakıyodum odasına, ağlama sesi yavaş yavaş azalıp 5 dk sonra özür dilerim deyip geliyordu (hee içim gidiyordu o ayrı) denemediysen dene valla bu yöntemi
kilo konusuna gelince utandırdın beni yarım kilo verdin hee:KK8: benimkide devlet sırrı değil kız valla orkideye de yazdım doğru tartan (az tarttığı içinde doğru olabilir bilmiyorum :-)) tartım bozuldu diğerine de çıkmaya cesaretim yok p.tesi diyete başlayım cuma tartılırım artık yapacak bişey yok
Ya benimki çok inat işte o gün bende bıraktm salonda odaya geldim tamda dışarıda çıkçaktık hazırlanıym müzik açtm en sonunda duymayım diye:olamaz: ama susmuyo çocuk ya abartmıyorum bak yarım saatten fazladır belkide susmuyo en sonunda çocuk müzikleri açtm telefondan şarkı varken susuyo bitince gene başlıyo en sonunda çıktık evdende öyle sustu
Hemde pişileri yiye yiye verdim :KK53: biliyorm tartının bozuk olduğunu ama merak ediyoruz burda ya yellowda tatile çıktı bi inatlaştığım sen kaldın bilmemek boşlukta hissettiriyo kendimi :KK70:off daha bi hafta mı beklicez :KK70:

Ani bi kararla pazartesi lsteye girmeye karar verdim :D beni tanimayanlar icin kendimi tanitayimmmm
26 yasindayim daha once bu takimda kilo verdm 61 den 53e inmistim sonra evlendim balayi vs ferkn bide ustune bebek yine kilo aldm simdi tekrar burada baslicam cunku burdan baska hic bisey beni durduramiyo yedikce yiyorum henuz tartilmadim pazartesi tartilip kilomu bildiririm

aynen senin diyete uyman daha kolay olur (caydırmaya çalışan dış güçler bi süreliğine yok :KK48: ) , eşin gelene kadar kilo işini halledersin
O burdayken cok zor zaten araliga kdar ne verirsem o :D kisında oruclarimi tutcam oo baya gider bide yaz sonu spora baslarim

Back
X